Bir derdim war

Vermedi dediği şeyler de kola ile çikolata. Sanki 5 yaşındaki çocuk için çok lüzumlu şeyler. Konu sahibi, insanlar odalarında yiyecek bulundurabilir. Mesela benim de yatak odamdaki çekmecemde sakız ve şeker olur genellikle. Çünkü gece kitap okurken elimin altında olmalarını ve hemen oradan alıp tüketmeyi seviyorum. Ne yani şimdi bu saklamak mı oluyor? Ayrıca çocuğunuza amcası da olsa kimsenin odasına izinsiz girip etrafı karıştırmamasını öğretmelisiniz.
Aylarca bana sorulmadan gelip evımde kalınsa cıkolata ve kolamı bende odamda tutarım, hatta odamı kitlerim kimse gıremez
Cocuk gene kapısını acık bırakmıs benden daha ıyı bırı.

Konuda acayıp saçmalıklar yok mu?
1-koca işe gitmesin evde otursun isteniyor
2-koca kadın evde koca yok diye kv evıne emrivaki gidilip aylarca kalınıyor
3- Ev karıştırılıp amcanın odasına girilip kola çikolata çetelesi tutuluyor sanki 5 yaşında ki çocuk için matah bir şeyde
Konu sahıbı kv haklı sızı ıstemıyor evınde rahat değil anlayın bunu koca kadınsınız yanı bir de burda ne deseler ayrı saçma bir cevap verıyorsunuz. Ayrıca çikolata konusu ayrı bır olay sızene odasında bulunduruyorsa canı çektığınde yiyip içiyordur sizene yani isterse vermez. Vermesınde 5 yaşında çocuk yahu. Ayrıca öyle dua edeyim her şey tozpembe olsun mu ıstıyorsunuz Allah akıl fikir seçme yetisi vermiş. Siz bu hayatı seçmişsiniz siz kendinize acımamışsınız çabanız olmamış. Öyle dua edeyim olsunla olmuyor

Bi konu açayım dedim mazallahınız war bu ne yahu daralttınız annahh bi dert açayım dedim sizin insanlar başa bela gerçekten çok kırıcısınız

Vermeyebilir, cıkolatalarımı kimseye vermek zorunda degılım mesela ben.
Benim de kardeşimin oğlu geçenler de geldi bizde kalmaya hani şu kuru meyveli barlardan almıştım 2 tane akşam çok acıkırsam yerim diye rejim yapıyorum çünkü sen tut onların ikisini de ye vallahi kızdım hani ona hiç bişe alınmasa neyse tombik ninja ya ( tekvandoya gidiyor da ama baya bi şişko yüzden böyle diyoruz ) :D

Sorum;
ilgisiz eşden sevgi merhamet görmek için Allah rızası için dua istiyorum...

İlgisiz eşten merhamet görmek 🤔
Yerinizde olsam kendi göbek bağımı kendim keserdim.
Kimseden merhamet beklemeden payıma düşeni yapar kimseye özellikle kayınvalideme kendimi ezdirmezdim.
Zaten siz pasifliği bırakınca ne merhamete gerek kalır ne başka şeye.
Allah sizi gerekli gücü versin diye dua edebilirim anca.
Aksi durum çok acı değil mi?
Başkasının merhametini beklemek falan

Konu sanki telefon klavyesinin hazır kelimelerine ardarda rastgele basılmış gibi yazılmış

Back
X