Bir derdim war

cok ıcten dılıyorum allahım ne olur akılsız kocalara akıl kalplerıne sevgı merhamet ver

yalnız '' Sürekli yola gidecem dior gitmesini istemiyorum sebebi ise kaynanam yanında melek eşim olmayınca şeytan dikilior...'' su sozunuzle ılgılı hıc bırsey anlamadım orda ne demek ıstedınız
galiba kv si eşinin yanında melek gibi oluyor eşi gidince şeytan oluyor demek istemiş

ne desek hep bırsey

valla kayınvalıdenın evı
ustelık fazla da alıngansınız
aylarca bende evımde bırı kalsa sıkılırdım

ne dıyelım ? gıtme dıyorum esımın gonlu razı olmuyor dıyorsunuz e esınızın gonlunu hos edın napalım
Hem daa demediklerim war onları desem ne yorumlar yapılırki hep ayrımcılık war haksızlık war

Kaç yaşında insansınjz neden evinizde kalmıyorsunuz? Anlamıyorum evde yalnız kalınca yiyorlar mı? Bunu eşiniz ilk uzak yola gittiğinde kv ye giderek yapmışsınız biraz zor şimdi o düzeni değiştirmek. Allah kolaylık versin.
Yeni evliyken eşimde iş gereği 1 2 gece evde olmazdı gitmedim kimseye kv kp cam kapı gözledi gidip kalayım diye ama gitmedim şimdi isterse 1 ay gitsin kimse bir şey bekleyemez çünkü gitmem.

Kaç yaşında insansınjz neden evinizde kalmıyorsunuz? Anlamıyorum evde yalnız kalınca yiyorlar mı? Bunu eşiniz ilk uzak yola gittiğinde kv ye giderek yapmışsınız biraz zor şimdi o düzeni değiştirmek. Allah kolaylık versin.
Yeni evliyken eşimde iş gereği 1 2 gece evde olmazdı gitmedim kimseye kv kp cam kapı gözledi gidip kalayım diye ama gitmedim şimdi isterse 1 ay gitsin kimse bir şey bekleyemez çünkü gitmem.
Doğru ilk hatayı ilk gitmesinde yaptım siz haklısın ama zorla olursa nolacak bide öle düşünün

Dua etmekden başka çarem yok nabıyım
gercekten mı ?
pekı burdan bakınca ben nıye o baska yolu goruyorum
ama sız yapamazsınız
sıze yorumlarımın yardımı olacagını dusunmuyorum
ıyı forumlar :)

Doğru ilk hatayı ilk gitmesinde yaptım siz haklısın ama zorla olursa nolacak bide öle düşünün
Canım bende gitmem dedim kv kp eşim tamam demedi ki. Hepsi trip attı sallamadım kimseyi ileriyi düşündüm. Şimdi sen zor oluyor gidip kalmak çocugun düzeni değişiyor gitmicem diye diretmen lazım.

Canım bende gitmem dedim kv kp eşim tamam demedi ki. Hepsi trip attı sallamadım kimseyi ileriyi düşündüm. Şimdi sen zor oluyor gidip kalmak çocugun düzeni değişiyor gitmicem diye diretmen lazım.
Öle yapayım olmazsa teşekkür ederim

Fetih suresi,bakara suresi ve cuma süresini oku veya.bilmiyorsan.ac sesini.yuksek.sesle evde dinle...ya fettah esmai.husnasini cek.bol.bol ve tabiki dua baskada.bildigim yok bacim...allahim yardimcin olsn

Fetih suresi,bakara suresi ve cuma süresini oku veya.bilmiyorsan.ac sesini.yuksek.sesle evde dinle...ya fettah esmai.husnasini cek.bol.bol ve tabiki dua baskada.bildigim yok bacim...allahim yardimcin olsn
Allah razı olsun

İki çocuk annesi insanlardan güçlü olmasını bekliyor insan ama işte.
Yahu siz ebeveyn olmuşsunuz ne demek eşim işe gittiğinde ben de kayınvalidemde kalıyorum? Bir gün iki gün de değil aylarca.
Ev kayınvalidenizin, siz eşiniz istedi diye gidiyorsunuz peki bir gün olsun sordunuz mu kayınvalidenize bu konudaki fikrini? O da gel diyor mu size siz teklifsizce mi gidiyorsunuz?
Elbette istemez ve haklı da. Amcanın odasındaki çikolataya kadar hesap yapmışsınız size düşmez bu ayıp yahu ayıp orası onun evi.
Neyse. Kendi evinizde kalın ki ilişkide bulunduğunuz insanlarda kendinizle alakalı bıkkınlık yaratmayın tavsiyem bu.

Vermeyebilir, cıkolatalarımı kimseye vermek zorunda degılım mesela ben.
Vermedi dediği şeyler de kola ile çikolata. Sanki 5 yaşındaki çocuk için çok lüzumlu şeyler. Konu sahibi, insanlar odalarında yiyecek bulundurabilir. Mesela benim de yatak odamdaki çekmecemde sakız ve şeker olur genellikle. Çünkü gece kitap okurken elimin altında olmalarını ve hemen oradan alıp tüketmeyi seviyorum. Ne yani şimdi bu saklamak mı oluyor? Ayrıca çocuğunuza amcası da olsa kimsenin odasına izinsiz girip etrafı karıştırmamasını öğretmelisiniz.

Aynn öle ama şuan çok şükür her hafta sonu bir gün gezdiriyor rabbime bin şükürler olsun

Kusura bakmayın güldüm buna.
Eşinizin mesleği için bir şey diyemem yola gitmek zorunda olabilir.
Ancak o yokken tek kalabilirsiniz. Ya da kendi ailenizden biri yanınıza gelebilir.
Neden kaynananizla kalmak zorundasınız ki çok saçma.

Back
X