Bir derdim war

24 yaşında.. bir çocuk sahibi ve ayrıca hamile..
Çok üzülüyorum sizin gibi kadınları görünce. Eşiniz olmadığında kendi evinizde dahi kalamıyorsunuz belli ki. Halbuki gezip tozacak yaştasınız.
Aynn öle ama şuan çok şükür her hafta sonu bir gün gezdiriyor rabbime bin şükürler olsun

Valla gitmiyceksin evimde rahatim de esine kalmak istemiyorum orda de cocukta varmis insan evinde rahat eder ben kendi annemde bile kalmaya gitmiyorum esim bisey demedigi halde sende artik gitmeyecegim de esine tatli dille anlat sinirlenmeden yumusakca oda tamam der bence
Bi deneyeyüm belki vicdanı sızlar 🤷🏻‍♀️

İlk bebeğim 5 yaşında birde ikinciye hamileyim + bizden yiyeceklerini saklıyor çocuk bigün amcasının odasına gitmiş bana geldi anne hani amcamın odasındaki çukulata koladan warya bana ondan al dedi oysam eşim ewde istediğin yiyeceği al kafana göre harca derdi meğer bizim bunlar bizdende yiyecek saklarmışdaaa ki çocuğum görmeseydi
haydaaa konu ıyıce degıstı ben nıye kayınvalıdenın surat yaptıgını anladım sıkılıyor demek kı

amcasının odasında cıkolata olması sızden esya sakladıgını gostermedıgı gıbı amcası odasındakı herseyı herkesle paylasmak zorunda degıl
dusunememıs bıle olabılır

İlk bebeğim 5 yaşında birde ikinciye hamileyim + bizden yiyeceklerini saklıyor çocuk bigün amcasının odasına gitmiş bana geldi anne hani amcamın odasındaki çukulata koladan warya bana ondan al dedi oysam eşim ewde istediğin yiyeceği al kafana göre harca derdi meğer bizim bunlar bizdende yiyecek saklarmışdaaa ki çocuğum görmeseydi
Cok yazik soyle esine bizden yiyecek sakliyolar gitmiycem rahat edemiyorum orda de kesin olsun tavrin

O zaman yorumda yapmayın lütfen
O işler öyle dua ile olacak şey değil. Böyle bir evliliğe ve kocaya ikinci çocuğu doğurduğunuza göre kötü bir hayatınız olduğunu düşünmüyorum o yüzden dua hakkımı sizden yana kullanamayacağım kusura bakmayın

haydaaa konu ıyıce degıstı ben nıye kayınvalıdenın surat yaptıgını anladım sıkılıyor demek kı

amcasının odasında cıkolata olması sızden esya sakladıgını gostermedıgı gıbı amcası odasındakı herseyı herkesle paylasmak zorunda degıl
dusunememıs bıle olabılır
Ben edin herşeyine harcama yapıyordum hem ayrıca deme nedenim bi çocuğa yiğenine wermemiş

Eşimin gönlü olmuyor
ne desek hep bırsey

valla kayınvalıdenın evı
ustelık fazla da alıngansınız
aylarca bende evımde bırı kalsa sıkılırdım

ne dıyelım ? gıtme dıyorum esımın gonlu razı olmuyor dıyorsunuz e esınızın gonlunu hos edın napalım

ne desek hep bırsey

valla kayınvalıdenın evı
ustelık fazla da alıngansınız
aylarca bende evımde bırı kalsa sıkılırdım

ne dıyelım ? gıtme dıyorum esımın gonlu razı olmuyor dıyorsunuz e esınızın gonlunu hos edın napalım
Hoş edeyim bakalm ne olcak belki Allah tarafından iş yerinde başkasını gönderirler yada iptal olur 😇

Back
X