- 22 Eylül 2020
- 420
- 619
- 23
galiba kv si eşinin yanında melek gibi oluyor eşi gidince şeytan oluyor demek istemişcok ıcten dılıyorum allahım ne olur akılsız kocalara akıl kalplerıne sevgı merhamet ver
yalnız '' Sürekli yola gidecem dior gitmesini istemiyorum sebebi ise kaynanam yanında melek eşim olmayınca şeytan dikilior...'' su sozunuzle ılgılı hıc bırsey anlamadım orda ne demek ıstedınız
bekleyelım bakalım allah tarafından belkıHoş edeyim bakalm ne olcak belki Allah tarafından iş yerinde başkasını gönderirler yada iptal olur
Aynn öle ama şuan çok şükür her hafta sonu bir gün gezdiriyor rabbime bin şükürler olsun
Hem daa demediklerim war onları desem ne yorumlar yapılırki hep ayrımcılık war haksızlık warne desek hep bırsey
valla kayınvalıdenın evı
ustelık fazla da alıngansınız
aylarca bende evımde bırı kalsa sıkılırdım
ne dıyelım ? gıtme dıyorum esımın gonlu razı olmuyor dıyorsunuz e esınızın gonlunu hos edın napalım
Dua etmekden başka çarem yok nabıyımbekleyelım bakalım allah tarafından belkı
hay allahım ya
Doğru ilk hatayı ilk gitmesinde yaptım siz haklısın ama zorla olursa nolacak bide öle düşününKaç yaşında insansınjz neden evinizde kalmıyorsunuz? Anlamıyorum evde yalnız kalınca yiyorlar mı? Bunu eşiniz ilk uzak yola gittiğinde kv ye giderek yapmışsınız biraz zor şimdi o düzeni değiştirmek. Allah kolaylık versin.
Yeni evliyken eşimde iş gereği 1 2 gece evde olmazdı gitmedim kimseye kv kp cam kapı gözledi gidip kalayım diye ama gitmedim şimdi isterse 1 ay gitsin kimse bir şey bekleyemez çünkü gitmem.
gercekten mı ?Dua etmekden başka çarem yok nabıyım
Canım bende gitmem dedim kv kp eşim tamam demedi ki. Hepsi trip attı sallamadım kimseyi ileriyi düşündüm. Şimdi sen zor oluyor gidip kalmak çocugun düzeni değişiyor gitmicem diye diretmen lazım.Doğru ilk hatayı ilk gitmesinde yaptım siz haklısın ama zorla olursa nolacak bide öle düşünün
Öle yapayım olmazsa teşekkür ederimCanım bende gitmem dedim kv kp eşim tamam demedi ki. Hepsi trip attı sallamadım kimseyi ileriyi düşündüm. Şimdi sen zor oluyor gidip kalmak çocugun düzeni değişiyor gitmicem diye diretmen lazım.
Vermeyebilir, cıkolatalarımı kimseye vermek zorunda degılım mesela ben.Ben edin herşeyine harcama yapıyordum hem ayrıca deme nedenim bi çocuğa yiğenine wermemiş
Allah razı olsunFetih suresi,bakara suresi ve cuma süresini oku veya.bilmiyorsan.ac sesini.yuksek.sesle evde dinle...ya fettah esmai.husnasini cek.bol.bol ve tabiki dua baskada.bildigim yok bacim...allahim yardimcin olsn
Sadece onu mu anladın, tebrikler.Davulu v w anladm
Vermedi dediği şeyler de kola ile çikolata. Sanki 5 yaşındaki çocuk için çok lüzumlu şeyler. Konu sahibi, insanlar odalarında yiyecek bulundurabilir. Mesela benim de yatak odamdaki çekmecemde sakız ve şeker olur genellikle. Çünkü gece kitap okurken elimin altında olmalarını ve hemen oradan alıp tüketmeyi seviyorum. Ne yani şimdi bu saklamak mı oluyor? Ayrıca çocuğunuza amcası da olsa kimsenin odasına izinsiz girip etrafı karıştırmamasını öğretmelisiniz.Vermeyebilir, cıkolatalarımı kimseye vermek zorunda degılım mesela ben.
Aynn öle ama şuan çok şükür her hafta sonu bir gün gezdiriyor rabbime bin şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?