- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
Teşekkür ederim. Yok kafaya daha koymadım eğer koysaydım şuan giderdim. Hala burda olduğuma göre arafta kaldım. Ama inşallah hayırlısı olur
Mantıklı evtailenle bağlantını kesme derim gideceğin sehirde basına gelenleri bir erkeğe anlatayım deme bundan istifade edecek tipler olabilir uzak ol ama ailen nerde olduğunu bilsin irtibatı kesme
Babamın evinde ablam var o zaten ayrıldı geldi çocukla bir de ben gidersem hiç iyi olmaz.Arkadaşım eşinden bu baskıyı göreceğine babandan gör. Babanda daha rahat çalışırsın dersine inan bana. Ya hamile kalırsan? Cidden her şey senin lehineyken annenlere dön.
Aile hekimine git aylık 6 aylık iğneler var onlardan yaptır canım. Bence çalışırsan yaparsın ama dikkat et kendine eşin sana şiddet uyguladığında rapor alsaydın boşanmayı açıp kadın sığunma evine sığınırdın.Fakat hap kullandığım için kist oluşmuş yumurtalıklarımda. O yüzden ben korunamıyorum ne yapacağım bilmiyorum
Çok teşekkür ederim samimi ve güzel düşünceleriniz için.Bu tarz bir evlilikle, çok uçuk yaşıyorsunuz zaten.
Almanız gereken dersi almışsınız.
Hayallerinizin peşinden gidin.
Şuan ki durumunuzdan daha kötü olmazsınız herhalde.
Çok küçük yaşlarda hayata atılmış,
Sıfırdan başlayıp,kocaman hayat kurmuş,
Hayallerine kavuşmuş biri olarak söylüyorum ki;
Kalbinizi dinleyin.
Ne istiyorsanız kafanıza koyun ve o yolda ilerleyin.
21 yaş bir yerlerden başlamak için çok güzel bir yaş.
Tazecik beyin. Kullanın bol bol.
Dua ve bir kaç iyi dilekte bulunmaktan başka ne yapabilirler ki. Düşünce ve fikirleri de yetiyor inanın bana.Keşke böyle sıkıntıları olanlara forumdakiler yardım etse.
Teşekkür ederim Allah razı olsun.Bende cok kucuk yasta evlendim,ne zorluklardan gectigini cok iyi biliyorum,sana verecegim en buyuk tavsiye sakin sakin sakin cocuk yapma!senin icin hersey cok cok zorlasir.Cocuklu halinle gitmek zor kalmakta...Suan kapiyi carpip ciksan ayakbagi olan hic birseyin olmayacak ama bir bebegin olsa kime birakabilirsin nasil calisabilirsin?Once seni gercekten bir kac ay idare edicek birikim yap,nereye gidebilirsin ne yapabilirsin karar ver,gizliden gizliye de planlarini uygulamak icin cabala!Allah yardimcin olsun ne diyeyim insallah hersey istedigin gibi olur.
Çalışan iş sahibi kadın çok forumda.yalniz yaşayan iş imkanı sağlayabilecek biri çıkıp gel bekliyorum dese güzel olmaz mı. Keşke olsaDua ve bir kaç iyi dilekte bulunmaktan başka ne yapabilirler ki. Düşünce ve fikirleri de yetiyor inanın bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?