Bir derdim yok bin derdim var 😞

Diliniz var yaşınız çok genç kolaylıkla iş bulur yeni bir hayata adım atarsınız. Baskıcı koca ile evlilik çok yürümez. Koskocaman bir ömrünüz var feda etmeyin, umarım her şey dilediğiniz gibi olur

Ol
Tabikide söyledim. Fakat dışarıdan okuyacakmışım . Ki hadi güzel bir bölüm kazandım. Tabiki de okuyacağım. Ama o bebek olursa okuyamayacağımı biliyorum
Çocuk istemediğinizi söylerseniz de gerginlik çıkarabilir. Benim yaşım küçük daha korkuyorum ben, hazır değilim anne olmaya falan deyin bir sürede sussun bari. Tabii susarsa.

Teşekkür ederim. Yok kafaya daha koymadım eğer koysaydım şuan giderdim. Hala burda olduğuma göre arafta kaldım. Ama inşallah hayırlısı olur

Çok teşekkür ederim.umarım her şey iyi olur.

Eşiniz siz onu bırakmayın diye çocuk istiyor bence. Doğum kontrol hapı kullanın. Size şiddet uygulayan bi adama korun diyemezsiniz
Fakat hap kullandığım için kist oluşmuş yumurtalıklarımda. O yüzden ben korunamıyorum ne yapacağım bilmiyorum

Fakat hap kullandığım için kist oluşmuş yumurtalıklarımda. O yüzden ben korunamıyorum ne yapacağım bilmiyorum
Bence bu durumu bir kadın Doğum uzmanıyla görüşün. Durumunuzu biraz idare edene kadar eşinize fazla sert çıkmayın. Bir süre gerekirse biraz daha para biriktirip, kendinizi iyice sağlama aldıktan sonra gidin gitmek istiyorsanız.

Evet bunu düşünmüştüm çok teşekkür ederim yinede de
İngilizceniz de varmış İngilizce öğretmenliği yönünde hazirlanirsinuz sınava evde TV yerine YouTube da videolar var aslan gibi de yapar üstesinden gelirsiniz

Korun ve korunduğunu esine söyleme uzunca süre korunmaya davam et

İngilizceniz de varmış İngilizce öğretmenliği yönünde hazirlanirsinuz sınava evde TV yerine YouTube da videolar var aslan gibi de yapar üstesinden gelirsiniz
Yaa çok teşekkür ederim ama Öğretmenlik kadar yok İngilizcem. Yinede denemeliyim herşeyi. Çok teşekkürler ❤

Hayatta her şey insan için.
Başınıza gelenler çok üzücü. Ama hangimiz hata yapmıyoruz ki ?
Yerinizde olsam korunurum ve çok ciddi çalışırım.
Çünkü size el kaldırmasa bile sizi asla mutlu edecek bir tipe benzemiyor.
Ben sizde başaracak gücü gördüm. Umarım her şey çok güzel olur.

iyi dr markete bile gitmeme izin vermiyor demissin. Madem oyle insanca bosanin, sen evinde kal. Bu sirada sinavlara hazirlanirsin.
İlk seneler oluyo böyle seyler ben de şiddet hariç benzerlerini yasadım üzerime kapıyı kilitlenmesi çamaşır astırmaması..ama kaçarak değil normal telli duvaklı evlendim...yaş ilerledikçe evlilik oturuyo

Aynen hayatınız ellerinizden kaymadan bi ışık görd üm siz de

Azıcık aklın varsa bir daha dayak yemeyi beklemezsin. Birikmişini hazırla hemen ayrıl evden. Benim 25 26 yaşında arkadaşlarım lisanslarını yeni bitiriyor hiçbir şey kaybetmezsin.
İlk etapta annenlerin yanına git iş ara bulur bulmaz da düzenini kurarsın.

Yaşın küçük. Diyelim gittin bulur. Hadi bulmadı diyelim hayat öyle az birikmişim var otelde orda burda iş bulurum bilmediğim şehirde yaşarım demek kadar kolay değil.
İlk önce daha fazla birikim yap kimseye güvenmemeyi öğren daha sonra iş bul. İş bulmadan o evi terketme. Ya da terk edersen ailenin yanına git.

Yaa çok teşekkür ederim. Samimi yazınız ve düşünceleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…