Bir derdim yok bin derdim var 😞

Teşekkür ederim. Yok kafaya daha koymadım eğer koysaydım şuan giderdim. Hala burda olduğuma göre arafta kaldım. Ama inşallah hayırlısı olur
ailenle bağlantını kesme derim gideceğin sehirde basına gelenleri bir erkeğe anlatayım deme bundan istifade edecek tipler olabilir uzak ol ama ailen nerde olduğunu bilsin irtibatı kesme
Mantıklı evt

Sakin cocuk yapma cocuk yokken seni doven biri olunca neler yapmaz aileni kotuleme esine karsi seni sahipsiz sanmasin ise girip calis para biriktir okuyabiliyosan devam et allah yardimcin olsun karsina merhametli insanlar cikarsin bundan sonra insallah

Kadın sığınma evine gidin ,ortalıkta hiç olmayın her yer it kopuk dolu ,21 yaşındasınız

Arkadaşım eşinden bu baskıyı göreceğine babandan gör. Babanda daha rahat çalışırsın dersine inan bana. Ya hamile kalırsan? Cidden her şey senin lehineyken annenlere dön.
Babamın evinde ablam var o zaten ayrıldı geldi çocukla bir de ben gidersem hiç iyi olmaz.

Sınava çalışın bır yıl boyunca. İstediğimiz bir sehirde üniversite yazın. Kurtarın kendinizi. Sıfırdan farklı bir şehir çok zor olabilir. Ama üniverrsite ile farklı sehir olursa yurtta kalırsınız burslara basvurursunuz parttime çalışırsınız. Allah yardımcınız olsun. Zararın neresinden dönseniz kar.

Fakat hap kullandığım için kist oluşmuş yumurtalıklarımda. O yüzden ben korunamıyorum ne yapacağım bilmiyorum
Aile hekimine git aylık 6 aylık iğneler var onlardan yaptır canım. Bence çalışırsan yaparsın ama dikkat et kendine eşin sana şiddet uyguladığında rapor alsaydın boşanmayı açıp kadın sığunma evine sığınırdın.

Kadın sığınma evine git.ordayken de boşanma davası aç. Boşanana kadar sığınma evinde kalırsın.hatta sınavlara bile orda rahat rahat çalışabilirsin.Devlet isteğin şehirdeki bir sığınma evine gönderir seni.sonra yavaş yavaş düzenini kurarsın.

Bida el kaldırmasını yada her hangi birsey yapmasını neden bekliyosun ki !
Böyle yaptığımızdan değil mi kadın cinayetleri çoğalıyor...

Bu tarz bir evlilikle, çok uçuk yaşıyorsunuz zaten.
Almanız gereken dersi almışsınız.
Hayallerinizin peşinden gidin.
Şuan ki durumunuzdan daha kötü olmazsınız herhalde.

Çok küçük yaşlarda hayata atılmış,
Sıfırdan başlayıp,kocaman hayat kurmuş,
Hayallerine kavuşmuş biri olarak söylüyorum ki;
Kalbinizi dinleyin.
Ne istiyorsanız kafanıza koyun ve o yolda ilerleyin.

21 yaş bir yerlerden başlamak için çok güzel bir yaş.
Tazecik beyin. Kullanın bol bol.

Bu tarz bir evlilikle, çok uçuk yaşıyorsunuz zaten.
Almanız gereken dersi almışsınız.
Hayallerinizin peşinden gidin.
Şuan ki durumunuzdan daha kötü olmazsınız herhalde.

Çok küçük yaşlarda hayata atılmış,
Sıfırdan başlayıp,kocaman hayat kurmuş,
Hayallerine kavuşmuş biri olarak söylüyorum ki;
Kalbinizi dinleyin.
Ne istiyorsanız kafanıza koyun ve o yolda ilerleyin.
21 yaş bir yerlerden başlamak için çok güzel bir yaş.
Tazecik beyin. Kullanın bol bol.
Çok teşekkür ederim samimi ve güzel düşünceleriniz için.

Bende cok kucuk yasta evlendim,ne zorluklardan gectigini cok iyi biliyorum,sana verecegim en buyuk tavsiye sakin sakin sakin cocuk yapma!senin icin hersey cok cok zorlasir.Cocuklu halinle gitmek zor kalmakta...Suan kapiyi carpip ciksan ayakbagi olan hic birseyin olmayacak ama bir bebegin olsa kime birakabilirsin nasil calisabilirsin?Once seni gercekten bir kac ay idare edicek birikim yap,nereye gidebilirsin ne yapabilirsin karar ver,gizliden gizliye de planlarini uygulamak icin cabala!Allah yardimcin olsun ne diyeyim insallah hersey istedigin gibi olur.

Bende cok kucuk yasta evlendim,ne zorluklardan gectigini cok iyi biliyorum,sana verecegim en buyuk tavsiye sakin sakin sakin cocuk yapma!senin icin hersey cok cok zorlasir.Cocuklu halinle gitmek zor kalmakta...Suan kapiyi carpip ciksan ayakbagi olan hic birseyin olmayacak ama bir bebegin olsa kime birakabilirsin nasil calisabilirsin?Once seni gercekten bir kac ay idare edicek birikim yap,nereye gidebilirsin ne yapabilirsin karar ver,gizliden gizliye de planlarini uygulamak icin cabala!Allah yardimcin olsun ne diyeyim insallah hersey istedigin gibi olur.
Teşekkür ederim Allah razı olsun. 💚

Birincisi korun, sakın çocuk olmamalı. İkincisi de güvenliğinden emin ol nolur. Peşinden gelirse ya sana bir şey yaparsa?

19 yaşımda üniversite okuyordum. Her haftasonu acaba ne etkinlik yapsak nereye gezmeye, yemeğe gitsek diye düşünür dururdum. 21 yaşımda aynıydı. Lütfen kurtar kendini. Şiddet görmesen evlilik senin tercihin derim ama şiddetin boyutunun ne olacağını bilemezsin. Allah korusun başına bir iş de gelebilir. Bir müddet kadın sığınma evinde kalıp kendini de toparlayabilirsin.

Sen istemesende o seni bi an önce hamile bırakır o kafaya koymuş çocuk işini kadın doğuma gitme fırsatın varmı bilmiyorum markete bile tek göndermiyomuş ama eğer fırsatın varsa koşa koşa git hemen spiral taktır veyada sağlık ocakları da spiral takıyo hemen taktır spiralden başka doğum kontrol yöntemi zamanını çalacak ancak doğum kontrol hapını en az 1 ay önceden başlayıp kullanacaksın ki fayda sağlamaya başlasın

Back
X