Bir dert değil bir sürü dert

Ya Allah aşkına ver cevabını gitsin, kayınpederin el kaldıracak kadar karaktersiz biri mi? Ne kadar garip insanlar var, çocuk olunca da suratınıza bakmayacaklar bak gör. Yapma bu aileye çocuk falan, hele eşin kadar sığ bana kuzusu birine asla yapma.

Bu tavrı eşinize ve ailesinede göstersenize
Gösteriyor olabilseydiniz şuan burda zorla kapatıldım, zorla çocuk istiyorlar, okumak istiyorum diye ağlanmazdınız.
Göstermediğimi ne biliyorsunuz? Bu tavrı gösterdiğim halde bu şekildeler. Zorbalar. Onlar için her şey dayatma ile oluyor.

Göstermediğimi ne biliyorsunuz? Bu tavrı gösterdiğim halde bu şekildeler. Zorbalar. Onlar için her şey dayatma ile oluyor.

Gösteriyor olsaydınız sizi kimse zorla kapatamazdı
Kapanda kurtulayım demek ne demek? Size hiç bir saygısı olmayan bir adam ile evlisiniz. Saygısı olmayanın sevgisinden şüphe ederim ben. Aman baba evine dönmimde kapanayım en iyisi diyerek zaten nasıl bir tavır takındığınızı göstermişsiniz
Yakında zorla bi çocuk yapda annem babam rahatlık versin der. Zaten korunmuyormussunuz, şimdiye kadar aklınıza gelmemiş.

Allahım ne zihniyette insanları jandarma yapıyorlar Güvenliğimiz kimlere emanet

Sen daha adamı tanımamışsın. Belki işler yolunda gitmez bosanirsin. Kalacaksın kucağında çocukla. Kusura bakma ama millet akıl verir ekmek vermez. Sakın sakın dikkat et

Peki ben bu yazıyı karşıma geçip sen bunu yaptın bunu haptın sen şöylesin sen böylesin gibi itamlarda bulun diye yazmadım. Yukarıya çık tekrar oku. Eşim eğitimde diyorum yani yanımda olmayan biri adam için korunmayı düşünmem olanaksız. Buraya satırlarca detay, vermediğim için mi böyle suçlayıcısınız.Ben hatalarımın farkındayken sen ne kadar suçlayıcı, kaba bir yazı yazdığının farkındasındır umarım. Hayır derdiniz ne ben anlamıyorum birisi oh iyi olmuş diyor birisi sen şöylesin sen böylesin.Söyleyin hiç hata yapmamış varsa hatasız biriniz görelim.

Sen daha adamı tanımamışsın. Belki işler yolunda gitmez bosanirsin. Kalacaksın kucağında çocukla. Kusura bakma ama millet akıl verir ekmek vermez. Sakın sakın dikkat et

Aman yok ben istemiyorum. Bunlar böyle dedikçe iyice soğudum zaten. Elimizdeki ekmeği alıyorlar daha...

Bazı insanlar kolay sanıyor. Maalesef bize geriden konuşmak kolay. Hatan yanlışın var sen de farkındasın. Çözüm bulma zamanı.

Eşin yine fikrini değiştirip okumanı engellemek için elinden geleni yapacak.
Başka şehirde olacağınız için bu sefer kayinvalidenler gelip uzun süre sizde kalacak ve rahat vermeyecek.
Hedeflerine edin ve ailesi olduğu sürece asla ulaşamayacaksın.

Bir hedefin olması iyi eşinin ailesi geri kafalı
Geleneksel çok cahil, siz gençler daha ileri olmalısınız sende hayallerini gerçekleştirmek için hamile kalmamalısın onu ileri tarihe at,
Adım, adım planla hayalin gerçek olması için
Engel olanlara yüz verme, dinleme! Çünkü bu senin hayatın, onun ailesi yanında olmayacağı
Büyük bir avantaj bunu değerlendir, bilgili olmak insanı hep ileriye götürür ama tabi zordur, artık zorluklara katlanacaksın, yolun açık olsun

Kaçarak evlendiiniz ve bundan pişmansınız değil mi ? Ben kaçarak evlenip de mutlu olanı daha önce görmedim de hiç..

Bide ilk kaçtığınızda böyle kötü bişeyler i hemen mi yasadınız yoksa süre geçti öyle mi yasadınız ? Nasıl gördüniz gercek yüzlerini merak ediyorum ailenizle nasıl barıştınız falan cpk merak ediyorum ciddeb

En çokta bu yorumları yazanlar evli mi bekar mı onu merak ediyorum. Kimse kusura bakmasın da bekara koca boşamak kolay fiye bir söz var.

Ben nerdeyse 15 senedir evliyim.
Hatalarım çok oldu. Ama hiçbiri senin yaptığın hatalar kadar büyük değildi. Bikere ailesini karşısına alanın ben mutlu olduğunu hiç görmedim. 19 yaşında çokda küçük değilmiş yaşın.
Yanlış bir karar ile yanlış evlilik yapmıssın
Bunun çaresi belli.
Anlatıklarından eşinden çok farklı kafa yapısına sahip olduğunu anlatıyorsun. Ozaman neden bunu bile bile devam ediyorsun?
Ailen tabiki istemez ayrılmanı. Ama evlenirken onların fikirleri çok umrunda olmamış, şimdide çok umrunda olmasın madem kafana koydun. Kendine bir yol çizdin. Eşinle bu yolu yürüyemeyeceğin belli

Bide son bişey daha cidden insanları kınamayın ayıplamayın kimin basına ne geleceği belli plmaz sem hata yapmazsın ama kızın yapar torunun yapar yapmayın . Boşveriin .yargılamayın.

Ben 3 yıllık evliyim. 5. Ayda başladı işk kavgalarımız kayınvalidemle birlikte yaşadım 8 ay. O 8 ay burnumdan geldi zaten kavga çıkarmalar, tiripler. Ya size şunu söyleyeyim kısaca. Ben sigara kullanmıyorum. Kullanan insanlara da karışmam.Ben sigara içmiyormuşum gelini ile karşılıklı sigara içmek hep hayaliymiş. Bakın zihniyetleri aynen böyle. Ki bu ufak bir örnek. Sonra 8 ayın sonunda biz eşimle başka eve geçtk kendi evimize.Sonra her şey iyi. Fakat bu kez de eşim annesine gidiyor iş çıkışı eve geliyor kavga.Daha bir sürü şey. Bakın ben ailemle 2. Yılımızda barıştım. Şuan zaten eşim eğitimde ben annemde kalıyorum. Bu bile sorun onlar için. Polislik sınavına girdim mülakatta kaldım kayınvalidem arayp inşallah iyi olur üzülme falan diyeceğine kendine uygun bir iş bul diyor. Peki size söylüyorum onların zihniyetindeki uygun iş nasıl olur. 20 30 kadın olacak içinde erkek hiç olmayacak. Kadın dolu iş yeri olacak. Onlar görümcem okusun diye ellerinden geleni yapıp benim bir meslek sahibi olmamdan korkuyorlar. Çünkü mesleği olan bir kadın biliyorlar ki ayakta dimdik durur

Eşinle kaçarak evlenmeseydiniz ailen okumana izin verir miydi yoksa yine kuzeninle evlendirmeye çalışır mıydı 19 yaşında?

Sevmiyorsun bence, tutunacak bir dal aramışsın o yüzden zaten belki de aile baskısından kurtulmak amaçlı evlenmek istemişsin ama yağmurdan kaçarken doluya tutuşmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…