- Konu Sahibi askrhpozitif
sizce sevgi her şeyi affeder mi , yada affetmeli mi ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence affetmez aldatılmayı hak etmez hak etmemeli, sevgi kirletilmemeli![]()
hayır affetmez bence yani affetmemeli
tesekkür ederim![]()
konuyu anlatması cok uzun aslında daha önceden bı konu açmıştım erkek arkadaşımla ılgılı benım konuştuklarımdan kaynaklanan bazı tatsızlıklar kı daha bunları halledemeden bana bı konuda yalan soledıgını ve bunun uzerınede o yalanı bı bayan arkadaşla görüşmek ıcın solemıs ,yanı o bayan arkadaş bulunduğumuz sehre geldıgı ıcın onun yanında benımle konuşamayacağı ıcın solemıs , tabı yalanını hala kabul etmıyor ben ıse ıkı arada bı deredeym , kendı ssevgıme ınandırmak ıcın cabalarken aslında hıc sevılmedıgımı ogrendımkonuya göre değişir problem ne ki?
Sevgi herşeyi affetmez bence...
İki insan birbirini "gerçekten" seviyor ise,birbirlerini üzecek hata yapmamaya itina gösterirler..
Böylece "affedilecek" bir durumda olmaz ortada..![]()
benım sadece merak ettıgım ınsanın sevgısı ıcındekı ofkeyı bastırablırmıAffedilecek şey var,affedilmeyecek şey var.Bu af olayının da sevgiyle aşkla alakası yok,yapılan şeyle alakası var.
aslında o vesıle oldu, her serde bı hayır vardır derler ya benımkı o hesap oldu ,orda hıc bı zaman yapmacagım seyı yaptım ve günlerce ceremesını cektım sonrasında ogrendıklerım ıse bambaşka seyler olduşu facete eski sevgilin hakkında konustuklarını erkek arkadasının okumasımı sorun?
evet bız kadınlar maalesef affedıyız ama erkekler ole olmuyoraffetmemeli, ama her kadın affeder.
farkındayım ozellıkle genel kapsamlı sordum :26:çok ucu açık soru olmuş, ne desek yalan olur...
''her şey'' ucu açık bir kelime. Affedilecek şey var, affedilemeyecek şey var. Genellemeden ziyade soruna odaklanmak gerek.
rica ederim de sorun ne ki :44:
sevgi herşeyi affetmez. hele ki bazı şeyler hiç affedilmez. affedilmeyecek şeyler yapanın size karşı sevgisi yoksa sizdeki sevgiyi de sallayın gitsin..
hayır her şeyi affetmez..