• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir dert degıl kızlar sadece bır soru

Daha önceki konunu da biliyorum arkadaşım..
Bu kadar karşılıklı güvenler sarsılmışken..
Sizin bu ilişkiden bir cacık olmaz artık..:S

evet ole gorunuyor bızden bısey olmaz , ama benım ondan vazgeçmem bana cok zor geliyor ve ıcım acıyor , karsı tarafı bılemem ama benım acımdan bole bı umut var ıcımde belkı duzelır hersey dıye ama tukendım

mutlaka herseyın bı sonu var , bunlara katlanılsa bıle bı yerden sonra ınsan daha fazla dayanamaz kaldıramaz

bunlar bana göre katlanılcak sey değil seven aldatamaz aldatıyosa sevmiyodur.şiddet hele allah korusun ama esin olsa seni hastanelik etcek şekilde dövse sonra sana deseki hata yaptım özür dilerim affet beni diye sevgi için kabullenilebilirmi böyle bi durum.hataya göre değişir tabi mesela kızgınlıkla bir anlık kalp kırmıstır affedilir ama bazı durumlarda hatalarda sevgi biter bunu demek istemiştim.

bunlar bana göre katlanılcak sey değil seven aldatamaz aldatıyosa sevmiyodur.şiddet hele allah korusun ama esin olsa seni hastanelik etcek şekilde dövse sonra sana deseki hata yaptım özür dilerim affet beni diye sevgi için kabullenilebilirmi böyle bi durum.hataya göre değişir tabi mesela kızgınlıkla bir anlık kalp kırmıstır affedilir ama bazı durumlarda hatalarda sevgi biter bunu demek istemiştim.

sıddet ve aldatmayı bende affemem ama affedip yoluna devam eden bı cok ınsan var bende onu kasdetmıstm, dedıgınız gıbı bazı hatalar affedılemıyor

insan doğası gereği taviz tavizi getirdiğinden affedilmemeli. düzelecek olma ihtimali çok düşük.

kişiye göre değişir.benim sevgi anlayışımda herşeyi affetmek yok ama olanlar da var burada dahi okuyoruz.

sevgi bazı şeylerı affeder affeder sonra karşı taraf çoğunlukla işin suyunu çıkarır senın sevgını ıstısmar eder. o yuzden haklı oldugun emın oldugun durumda da çok bağışlayıcı olma en sonuna nıye bu kadar tavız verdım dıye suçlar halde bulma kendını.sonuçta senn de canın var sende ınsansn kımsenn senı aptal yerıne koymaya hakkı yok cnm .

Aldatma hariç çogu seyi affeder hos çogu hatun aldatmayida affediyo tabi dünyayi kendinede karşı tarafada zindan ediyo o başka:34:

Aldatma hariç çogu seyi affeder hos çogu hatun aldatmayida affediyo tabi dünyayi kendinede karşı tarafada zindan ediyo o başka:34:

sevgi bazı şeylerı affeder affeder sonra karşı taraf çoğunlukla işin suyunu çıkarır senın sevgını ıstısmar eder. o yuzden haklı oldugun emın oldugun durumda da çok bağışlayıcı olma en sonuna nıye bu kadar tavız verdım dıye suçlar halde bulma kendını.sonuçta senn de canın var sende ınsansn kımsenn senı aptal yerıne koymaya hakkı yok cnm .

kişiye göre değişir.benim sevgi anlayışımda herşeyi affetmek yok ama olanlar da var burada dahi okuyoruz.

hepınıze tsk ederım kızlar , demın telde bagırısıyorduk benım yıne mıdem tuttu bısey diyemeden kapadım suratına trıp atmış hemen,1 saatır ıstıfra edıyorum mesaj attım tık yok adamda sanırım bız çoktan tuketmısızherseyı

bu erkeklerin derdi ne yaaa
neden böyle dalavereler çevirip insanı çileden çıkarıyolar..
hiç bişey gizli kalmıyo işte bi gün bi şekilde patlak veriyo herşey.
bencede affetme..
herşey ortada madem biraz adam olup itiraf etse bari pişmanım falan filan dese daha iyi..

Back
X