- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi konu sahibi
Bu sağlık ocağındaki doktorlar acayip lakayt ve bir tuhaflat bence de çok iyi yapmissiniz. Ben de olsam bimere şikayet ederim bu rahatlığı nereden buluyorlar anlayamıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+150000Aile hekimligi sisteminin sagladigi yüksek maaş ve rahat calışma saatlerinin motivasyonu, hastaya ilgi olarak degil de çogu doktora yüksek ego olarak döndü maalesef.
Bence de iyi yapmıssınız.
Siyaset bunun neresinde? Sira beklemiyoruz diyenler hep sira bekliyorlar, ucretsiz diyenler eczanelerde odeme yapiyorlar ve eczaciya faturayi kesiyorlar hanimefendi, siyasi bir sey yazmadim,yazmayi da dusunmuyorumHerseyi dönüp dolaştırıp diyasete getiren guruhu sizede selam olsu
Siz tepkinizi belli ederek dogru yapmissiniz. Kimse bosa beklemek zorunda degil,hepimizin vakti kiymetli. Ayrica hastasiniz ki oradasiniz. Bir an once isinin bitmesi onemli herkesin. 9.30da neyin molasi yani?teşekkürler herkese.
doktorları anlamaya çalışıyorum yoğun çalışıyorlar 2 dakikada bir hasta bakmaya mecbur bırakılıyorlar ama bu şekilde rahat davranan da çok doktor olduğunu düşünüyorum.sesimizi çıkarmazsak başımıza daha da kötüsü gelebilir.
İyi yapmışsın sanırım ben olsam birazda yüz yüze söylerdim. Önceliğin sigara olmamasını bir ürü hasta beklediğimizi.
1. Şikayetiniz sonucu sadece sözlü olarak uyarilmistir doktor. Emin olun. Uyarı cezası verilmemistir yani.
2. Sistemin çivisinin çıktığı doğru. Berbat bir saglik sistemi var. Ozellerde de muayene olabileceksiniz diye halkın ağzına bir parmak bal çalındı. Oysa gerçek şu; sağlık sistemi paralı oldu..eskiye göre sağlık için halkın cebinden çıkan para artti.
3. Doktorlar da sigara icebilir. Bunu da kimse yargilayamaz. Bilimsel olarak bildiği bir şeyi kendi bedeni üzerinde neden uygulamadigi sorgulanamaz. O sadece size verdigi sigara danismanligindan sorumludur.
4. Veznedarlik gibi bir iş değil doktorluk. Kafası rahat olmali, sigara icmemisse icmeli, yeterli zamanı olmalı ki rahatca hastaya baksın. Iyi baksin. Full konsantre olsun. Her gelen hasta başkadır.
5. Neden o asm'de o kadar bekleyen hasta var ve neden tek doktor var bu sorgulanmali..cevabi yine saglik sistemi. Finlandiya saglik sisteminde aile hekimlerinin kapısının önünde kuyruk yok.
6. Memurların mola hakkı vardır ve bu yasalarla duzenlemistir.
Birilerine göre de siz hak ediyor olabilirsiniz.Siddete karsiyim ama bazilari hak ediyor.