- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi konu sahibi
Siddete karsiyim ama bazilari hak ediyor.
Sizin gibi mi?
Ne kadar da cahilce bir cümle bu!
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siddete karsiyim ama bazilari hak ediyor.
Bazen diyorum bu sağlık ocaklarina genç emekli doktor mu koyuyorlar acaba. Adamların bir şey yaptigi yok zaten. Her gelen ayni ilaci yaziyor gonderiyor. Geçen bende gittim. Bazi nedenlerden dolayi dogum kontrop hapi kullaniyorum. Doktorum bana dedi saglik ocağında ucretsiz alabilirsin diye bilmiyordum alayim bari dedim. Gittim hemsireye soyledim. Bana on tane soru sordu. Yasin kaç? Neyse yaş onemli soyledim. Kucuk gosteriyorum ben baya bir hemde inanmadi. Kimlik istedi verdim. Evli misin ? Iliski mi yasiyorsun vs. Bir bagirdim ben bu kadina. Haddini bil terbiyesi sanane benim zevkimden iliskimden diye şikayet ettim tabi. Hatta tanidigim vardı. Yazili uyari almis. Sonra kendi isteğiyle baska yere geçmeyi istemiş . Defolsun gitsin. Iyi yapmissin az bile.
yine her doktor konusunda olduğu gibi bir doktorun hatasıyla hepsinin üstü çizilmiş, hepsi genellenmiş , bilgileri sorgulanmış , sigara içen doktor mu olur denmişo da yetmemiş şiddeti hakediyorlar gibi aşmış yorumlar yapılmış! yazık...
evet konuda bahsi geçen doktor hatalı ve zaten şikayet de yerinde olmuş ama genellemelerin hiçbirine katılmıyorum..
bu kadar doktorfobik bir topluluk daha olamaz yaçekememezlik mi bu ki acaba
![]()
Sigara ve alkol tüketimi doktorlar arasında yaygın, kendi ailem ve arkadaşlarım dahil olmak üzere.Sigara icen doktor mu olur ya. Komiklige bakar misiniz? Gel de boylesine muayene ol. Ele verir talkımı kendi yutar salkımı.![]()
sizin gibileri gördükçe mesleğimden soğudum.
benim gibi hasta tribi çekeceğine çalışmayan ne kadar doktor var bilseniz.
bu kafayla sıra da beklersiniz, 2 dakikada da muayene olur çıkarsınız.
şiddeti hak eden varmışmış tehdite bak.
doktorsuz kalın inş.
yine her doktor konusunda olduğu gibi bir doktorun hatasıyla hepsinin üstü çizilmiş, hepsi genellenmiş , bilgileri sorgulanmış , sigara içen doktor mu olur denmişo da yetmemiş şiddeti hakediyorlar gibi aşmış yorumlar yapılmış! yazık...
evet konuda bahsi geçen doktor hatalı ve zaten şikayet de yerinde olmuş ama genellemelerin hiçbirine katılmıyorum..
bu kadar doktorfobik bir topluluk daha olamaz yaçekememezlik mi bu ki acaba
![]()
banlanmak deyince ilk sıralardayım heralde :)))Haklisiniz,sikayetiniz de gayet yerinde
Civisi cikmis olan bir sistem var gozumuzun onunde. Bir sey de yazamiyorum her seye banliyorlar. Ucretsiz muayene oluyoruz sira beklemiyoruz artik diyen guruha selam olsun benden
Siz hangi vasıfla doktorlarin mesleki yeterliliğini sorgulayabiliyorsunuz?Doktorsuz kalın inşallah? Bir doktordan bunu duymak çok üzücü. Bugüne kadar özele de pek çok yere de muayene oldum, kadın doktorların çoğu asabiydi erkek doktorlar ilgiliydi o da genç kız olduğumdan (!). Doğru düzgün hastasıyla ilgilenenler çoğunlukla özel hastanede çalışan uzmanlar, profesörlerdi. Ve evet şiddete mesleğim itibariyle çok karşı olsam da, şiddeti hak eden, işini berbat yapan, meslek etiğinden bi haber bir sürü çalışan olduğunu gözlerimle gördüm. Bu çalışanların arasına memur, sekreter, tezgahtar, avukat ve doktora kadar birçok meslek grubundan insan sokabilirim. Doktorların arasında hem mesleki yeterliliği hem de hastaya saygısı olanlar fazlasıyla az olduğu için az önceki grubun içine giren doktorlar göze batıyor.