- 5 Mart 2015
- 806
- 372
- 73
- Konu Sahibi Sweetlifee
-
herşeyin özenle seçilmiş belli, bayıldım valla hepsi bnm zevkime göre, güle güle kullan canımm:)) bıçak setin değişik, çok hoşuma gitti hangi markanın?
yine hepsi çok güzeller canım güle güle kullan
Ben de bu model runnerı çok aradım ama bulamadım iyi günlerde kullanın :)dantelli runner bir tane annecim almışEki Görüntüle 1525830
Maşallah herşeyin ne kadar güzel. Hepsine tek tek bayıldım Allah huzurla aşkla kullanmayı nasip etsin
Ben de bu model runnerı çok aradım ama bulamadım iyi günlerde kullanın :)
Evet baktım tüm gittiğim yerlerde bitmişti ben de başka bir modelini aldım topiğime koymuştum :)çok teşekkür ederim engilish home a baktınız mı
Evet baktım tüm gittiğim yerlerde bitmişti ben de başka bir modelini aldım topiğime koymuştum :)
Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallah :) Ben artık almayı bıraktım sizler benim yerime de alınşimdi baktım çok güzel aldıklarınız paspasınıza bayıldım insanın denize gidesi geliyor
Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallah :) Ben artık almayı bıraktım sizler benim yerime de alın
Evet 10 gün kaldıahahah çok teşekkür ederim sizinde :)) bende böyle demek istiyorum , evleniyorsunuz dimi az kaldı
Evet 10 gün kaldı
Teşekkür ederim tatlım tez zamanda darısı başınıza diyelim o zaman :)ayy çok güzel yaasizi takip ediyordum ben Allah çok mutlu etsin inşallah heyecan doruktadır darısı başımıza
Teşekkür ederim tatlım tez zamanda darısı başınıza diyelim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?