- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi Sweetlifee
-
teşekkürler sennkilerdende istiyorum ama ben:)Canim cok cicilermis gule gule kullan askla :))
Hangisinden istiyorsun canimteşekkürler sennkilerdende istiyorum ama ben:)
porland tbklrndan:)Hangisinden istiyorsun canim
porland tbklrndan:)
dün baktığımda vardı ama bugün bakmadım ...senin aldıkların çok hoş bence mağazada görmüştüm onları....canım maşallah kızlar almış , ben birde pembesinden alıcaktım ama baktım tükenmiş
dün baktığımda vardı ama bugün bakmadım ...senin aldıkların çok hoş bence mağazada görmüştüm onları....
Hanglri canimtabaklarımız aynı olacak o zaman
Hanglri canim
hee yokk:) şimdilik porlanddan bunlar yeter hoşuma gidenn çookkk tabak var ama başka tabaklar var aklmda şuan:)porland alırsan aynı olucak :)
hee yokk:) şimdilik porlanddan bunlar yeter hoşuma gidenn çookkk tabak var ama başka tabaklar var aklmda şuan:)
evet canım sormaa aslında ileride pişman olacağız ama gerçekten doyamıyorz almak istediğim o kadar çokk tabak varki:)haa anladım şimdi canımtabak alamaya doyamıyoruz
evet canım sormaa aslında ileride pişman olacağız ama gerçekten doyamıyorz almak istediğim o kadar çokk tabak varki:)
1 ağustos inşallah canımaynen yaa pişman olacağımı biliyorum ama tabaklarda çok güzel canım ya senin yakın mı düğün
1 ağustos inşallah canım
sağol canım senin ne zamanaz kalmış canım sana da hayırlı olsun şimdiden
sağol canım senin ne zaman
valla seninde az şu aylar nasıl geçicek anlamıcaz bence zaman çok ççabuk geçiyor sanki !!benimde 5 ,6 eylül canım
valla seninde az şu aylar nasıl geçicek anlamıcaz bence zaman çok ççabuk geçiyor sanki !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?