bir ekonomistin çeyiz köşesi :)

herşeyin özenle seçilmiş belli, bayıldım valla hepsi bnm zevkime göre, güle güle kullan canımm:)) bıçak setin değişik, çok hoşuma gitti hangi markanın?

herşeyin özenle seçilmiş belli, bayıldım valla hepsi bnm zevkime göre, güle güle kullan canımm:)) bıçak setin değişik, çok hoşuma gitti hangi markanın?

merhaba
çok teşekkür ederim beğenildiği zaman bende çok mutlu oluyorum evivadan aldım tam markasına dikkat etmedim bıçak seti yazarsan çıkar ilk sayfada

Aski almissin canim. Fikrini almak istedim. Bu hafta bende aski alayimmi sence nasil?

Bu arada ceyizlerini cok beğendim. Maşallah cok guzeller. Allah hayirlisiyla sevdiklerinle ağız tadiyla mutlulukla kullanmayi nasip etsin insallaahh

ayy çok mutlu oldum üstüstte ne güzel yorumlar yapmışsınız bu terlikleri ali expressden aldım başka şeyler de aldım çeyizime koyucam onlarıda buraya ekleyeyim bence gayet kaliteliler bazıları geldi

elma şeklindeki bu renkli kasecikleri aldım resim bulamıyorum kusura bakmayın

Eklentiler

• 2015-05-11-10-14-36.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…