Bir El AtıN Şu Konuma Bayanlar sorun bayram tatili

önceliğim eşim mi olmalı kendi psikolojimmi bazen asırı verici olunca ne oluyor bilmiyorum o beni bırakıp ankaraya gitti pilotluk sınavına değişiklik olsun diye kazanamaycagını bile bile

evet cnm malesef bide yeni olunca üsttekiler (yıllık izinle) yapsa bile alttakiler yapamaz
o izni alabilmek için kaç yer aranıyor bir bilseniz izin hakkı bile olsa alamayabiliyorlar bir de izinler kura ile belirleniyor yeni olduğu için dahil edilmemiştir eşiniz,ha birde rapor alırsa da pis göze batabilir..o yüzden mi git bayramı ailenle geçir gel eşine bayram gibi günler geçirt yeter

Ben eşimle kallırdım bebegimiz olana kadar eşimin kuyrugu gibiydim hiç ayrılmazdım. Bebek olunca mecburiyetten annemlere falan gıttım.. yanı içiniz el veriyorsa eşinizi yalnız bırakın...

şükür burda mutluyuz dışarı bile çıkmıyo evde mutlu kocişim maşallah diyim

aranızda ki ilişkiyi tam olarak bilemem sorununuzu güzellikle halledin ama kimsenin içinde uhte kalmasın.

Bence gitmelisin eşinde git demiş sanırım bayramda oda evde yok.. fazla büyütmeye gerek yok..

kızdrıo beni bak ben sen yokken nekler yapcam fln bi taraftanda gitmesen felan diooo en iyisi yarın gidip çarşamba yola cıkıp perşembe eşim yanında olmak

aranızda ki ilişkiyi tam olarak bilemem sorununuzu güzellikle halledin ama kimsenin içinde uhte kalmasın.

sorun yok ya o bana bırakıp bi taraftan da pisicik lik yapıo kararımı verdim sanırım yarın gidip perşembe bayramın 3. günü onun yanında olcam

git canm nolcak

Ben gitmezdim. Eşim çalışırken ben tatil yaparken içim rahat etmezdi şahsen buruk olurdum.
Yakın mesafe olsa 2 gün olabilirdi ama uzaksa gitmem.

Ben gitmezdim. Eşim çalışırken ben tatil yaparken içim rahat etmezdi şahsen buruk olurdum.
Yakın mesafe olsa 2 gün olabilirdi ama uzaksa gitmem.
Bir tek bayram için degilki cnm kardeşi 1 ay sonra askere gitcek onuda görmesi gerek hem bayram yapmış olur hem kardesini görmüş olucak .

Annen sana gelsin
Gündüz annenle gezersin tatilinde
Akşamda eşin işten gelir üçünüz yemek filan yersiniz olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…