- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
Öyle yapacağım artık ya bakalımKendi haline bırakın, ama mesafeli olun.
Zamanla birşeyler oturur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapacağım artık ya bakalımKendi haline bırakın, ama mesafeli olun.
Zamanla birşeyler oturur.
Her konuda ilk yoruma kıskanılıyorsun yorumu yapan tipler bana hep kompleksli gelmiştir.bırakın kendi haline
bişeyinizi kıskanmıştır
büyük abi evli mi onun eşi nasıl
üzülünecek bişey yok
Belki farkında olmadan bişey yapmışsınızdır.Kaynana sürekli sizden bahsediyosa size karşı tavır almıştır.Yada eltiniz gerçekten sorunlu bi insan.Bi zorunluluğu yokken evine davet etmiş ama ilgilenmemiş. Ya evine çağırma yada çağırdıysan güzel bi şekilde ağırla.Benim merak ettiğim bir konu var. Şimdi bu eltiler neden birbirleriyle anlaşamaz onu anlamıyorum. Ben nişanlıyım ortanca kaynım evli. Kaynımın eşi yaş olarak benden küçük. Ben ilk başlarda iyi anlaşırız birbirimize arkadaş oluruz belki diye aklımdan geçirmiştim. Ama hiç umduğum gibi olmadı. Her adımım da negatif yaklaşım sezdim ve bende mesafeli duruyorum artık.
Geçenlerde yemeğe gidelim diye anlaştık ama yemeğe gittiğime pişman oldum. Yüzünden düşen bir parçaydı ve bir kelime konuşmadı. Ben de o konuşmayınca bir şey diyemedim. Ve bu bizim çift olarak ilk yemeğimizdi. Sonra ben pek aldırış etmedim yoldayken kahve ye çağırdı tabi mutlu oldum. Ama oradayken de bir gönülsüzlük vardı. Kahveye yardım ettim falan ama biraz bozuldum açıkcası. Sonuçta zorla çağırmadık biz teklif ettik onlarda kabul ettiler. kahveler içildi eline telefonu alıp telefonla oynamaya başladı o ara bende sinirler iyice gerildi. Sonra kalktık kocası geçirdi kapıdan kendi kalkmadı bile. İnanın o kadar zoruma gitti ki. Hani belki evinde problemleri vardı olabilir tabi ama sonuçta evine ilk defa giden birine böyle davranması mı gerekti. Biraz içimi dökmek istedim.
Zaten artık öyle yapacağım. Ne o benle nede ben onla görüşmek zorunda değiliz. Hani ben yakınlık olursa iyi olur birbirimize destek oluruz zannetmiştim sadece.Bişeyi anlayamıyorum. Mesafeli durmak kıskanmak mı oluyor?Madem hiç konuşmadı sizinle muhatap olmadı sizde bir daha mecbur kalmadıkça görüşmezsiniz olur biter.
İşte bilemiyorum zaten 2 yıldır soğuktu ben de belki bir hata vardır bilmediğim. Ama öyle bile olsa bu yaptığı kötü oldu. Annemle yengem çok iyi anlaşırlar birbirine giderler kahve içmeye sohbet muhabbet. Bende öyle bir şey düşünmüştüm. Daha gelmeden kendini belli etmiş sizinki deBelki farkında olmadan bişey yapmışsınızdır.Kaynana sürekli sizden bahsediyosa size karşı tavır almıştır.Yada eltiniz gerçekten sorunlu bi insan.Bi zorunluluğu yokken evine davet etmiş ama ilgilenmemiş. Ya evine çağırma yada çağırdıysan güzel bi şekilde ağırla.
Bu arada bende elti adayı var.Daha söz nişan yok en az 3 seneleri var.Kaynanama havlu yaptım kadının hoşuna gitmiş paylaşmış.Nasıl paylaşır diye olay çıkardı.Gelmeden daha kıskançlıkları başladı.Şimdi bende böyle birine karşı iyi niyetle gidemem. Herkesin bi sorunu var yani.Bence eltiyle gerçekten kardeş gibi olanlar azınlıktalar.
Zaten artık öyle yapacağım. Ne o benle nede ben onla görüşmek zorunda değiliz. Hani ben yakınlık olursa iyi olur birbirimize destek oluruz zannetmiştim sadece.
İşte bilemiyorum zaten 2 yıldır soğuktu ben de belki bir hata vardır bilmediğim. Ama öyle bile olsa bu yaptığı kötü oldu. Annemle yengem çok iyi anlaşırlar birbirine giderler kahve içmeye sohbet muhabbet. Bende öyle bir şey düşünmüştüm. Daha gelmeden kendini belli etmiş sizinki de
Evet yanlış düşünmüşüm demek kiEltiden dostmuş arkadaşmış çok nadir oluyo.Burdan okuyoruz, çevremizde de illa ki görüyoruz. Neden arkadaş ve dostu eltiden yana kullanalım ki. Eltiyle dost arkadaş olmayın olmuyo işte.
Belki olabilir bir iki öyle davranayım. Aslında KV min ora harici baş başa vakit geçirmedik belki de ondandır.İstemese yemeğe gitmezdi kahveye çağırmazdı o konuşmamış sizde konuşmamışsınız belki sizi soğuk bulmuştur belki eşiyle bir sorunu olmuştur hemen elti diye önyargılı olmayın başbaşa eşler olmadan görüşme ayarlayın konuşun biraz"sıcak davranın bakalım tavrı ne olacak şimdiden kötü elti damgası vurmayın yani
Evet haklısınız sonuçta yüz yüze bakacağız yani kötü olmaya hiç gerek yok. Benim hakkımda ne düşünür bilemem belki daha sonra çok iyi anlaşacağız bunu bilemem belki böyle devam edecek. Her iki türlüsünü de kendi bilir. Evlendiğimde de böyle olursa mesafe koymaktan başka çarem kalmaz şuan tam bir şey diyemiyorum. Bakalım zaman ikimiz için ne gösterecek bekleyeceğim sadece.Siz çok olgunca davranmışsınız. Bundan sonra da mesafeli olursunuz. Şimdi şöyle bi durum var kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ortada iki erkek kardeş var. Eltimizi sevmesek de görüşmek ve saygi duymak zorundayiz. Her sevdigimiz insanla görüşmüyoruz malesef ki. Benim eşimde eniştemle sorun yaşasa orta yolu bulmaya çalışırım ama sevmiyosa da belirli seylere katlanmak zorunda malesef.
Iyi olan eltileri çok nadir gördüm ben. Bizde dışardan baksak iyi gözükürüz ama eltime göre bende mesafemi koydum. Benzer şeyleri yaşamıştık zamanında. Ya tamam iletişim çağı ama evine çağırıp WhatsApp grubunda takılmakta ayıptir alti ustu iki saat oturup kalkicaz. Ben mesafemi koydum şuan bi ortamda bulunsak ona laf atmıyorum hiç. O bana atar arada muhabbet açar. Sizde öyle yapin mesafenizi koruyun. Bende eşime zamaninda gorusmek istemedigimi söylemiştim ama kötü olan ben oldum.
Yani bu işler zamanla olacak demek ki. Ben biraz aceleci davrandım belki de .Sizin niyetiniz temiz, mantıklı olan iyi olmak ama baktınız saçma sapan davranıyor siz de onu yok sayarsınız. Birbirinizi zamanla tanıyacaksınız sonuçta, samimiyet için acele etmeyin derim.
Belki de sonuçta içini bilemem bakalım ilerisi nasıl olacak bunu zaman gösterecek.Belki o an başka bir sorunu vardır. İleride de bu hareketleri sürerse mesafe koyarsınız. Herkes bir değil maalesef.
Belki zamanla sizde yakın olurdunuz.Ondan bi adım gelmediği sürece yaklaşmayın.Bu sefer hepten havalara girer.Benimki ayrı bi konu evlerden uzakZaten artık öyle yapacağım. Ne o benle nede ben onla görüşmek zorunda değiliz. Hani ben yakınlık olursa iyi olur birbirimize destek oluruz zannetmiştim sadece.
İşte bilemiyorum zaten 2 yıldır soğuktu ben de belki bir hata vardır bilmediğim. Ama öyle bile olsa bu yaptığı kötü oldu. Annemle yengem çok iyi anlaşırlar birbirine giderler kahve içmeye sohbet muhabbet. Bende öyle bir şey düşünmüştüm. Daha gelmeden kendini belli etmiş sizinki de
Niyetim öyleydi aslında ama biraz bekleyeceğim bakalım. Hepimizin ki ayrı bir alem kim bilir onlar ne düşünüyorlardır.Belki zamanla sizde yakın olurdunuz.Ondan bi adım gelmediği sürece yaklaşmayın.Bu sefer hepten havalara girer.Benimki ayrı bi konu evlerden uzak![]()
kompleksli değilimdir bin şükürHer konuda ilk yoruma kıskanılıyorsun yorumu yapan tipler bana hep kompleksli gelmiştir.
Elti belki samimi olmak istemiyor. Bunu belli etmek istemiş. Kıskançlıkla alakası ne?