• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Elti Meselesi

Hiç haksız değilsiniz bence, müstakbel eltiniz hiç yaşına göre davranmamış, sizin yerinizde olsaydım ben de kırılırdım. Kişisel bir sorunu olsa bile size davranışı hiç hoş değil. Diyelim ki eşiyle sorunu vardı ya da başka bir şeye canı sıkkındı, o halde ya yemeği uygun bir dille iptal edebilirlerdi, ya bunu size yansıtmamalıydı ya da size "tatsız bir haber aldım o yüzden canım biraz sıkkın" şeklinde bir açıklama yapabilirdi ki siz üstünüze alınmayın.
Evinde misafir olan bir insanın (üstelik de kendi davet ettiği bir misafir) telefonuyla ilgilenmesi, misafirine giderken eşlik etmemesi çok kabaca bir davranış.
Kısasa kısas yapmayın, "aynı saygısızlığı ben de ona göstermeliyim" diye düşünmeyin ama mesafeli olun derim aksi halde tadınız kaçacak gibi.

Hiç haksız değilsiniz bence, müstakbel eltiniz hiç yaşına göre davranmamış, sizin yerinizde olsaydım ben de kırılırdım. Kişisel bir sorunu olsa bile size davranışı hiç hoş değil. Diyelim ki eşiyle sorunu vardı ya da başka bir şeye canı sıkkındı, o halde ya yemeği uygun bir dille iptal edebilirlerdi, ya bunu size yansıtmamalıydı ya da size "tatsız bir haber aldım o yüzden canım biraz sıkkın" şeklinde bir açıklama yapabilirdi ki siz üstünüze alınmayın.
Evinde misafir olan bir insanın (üstelik de kendi davet ettiği bir misafir) telefonuyla ilgilenmesi, misafirine giderken eşlik etmemesi çok kabaca bir davranış.
Kısasa kısas yapmayın, "aynı saygısızlığı ben de ona göstermeliyim" diye düşünmeyin ama mesafeli olun derim aksi halde tadınız kaçacak gibi.
Evet haklısınız yani sonuçta beraber vakit geçirdiğimiz zaman diliminde ortama ayak uydurmak gerekir. Sonuçta evin içinde olanı ben bilemem. Yok kısasa kısas yapacak bir insan değilimdir. Biraz soğuk biriyimdir ilk başlarda yavaş yavaş alışırım belki o da öyledir onu bilemem tabiki de sadece fazla görüşmeyiz o kadar.

Benim merak ettiğim bir konu var. Şimdi bu eltiler neden birbirleriyle anlaşamaz onu anlamıyorum. Ben nişanlıyım ortanca kaynım evli. Kaynımın eşi yaş olarak benden küçük. Ben ilk başlarda iyi anlaşırız birbirimize arkadaş oluruz belki diye aklımdan geçirmiştim. Ama hiç umduğum gibi olmadı. Her adımım da negatif yaklaşım sezdim ve bende mesafeli duruyorum artık.
Geçenlerde yemeğe gidelim diye anlaştık ama yemeğe gittiğime pişman oldum. Yüzünden düşen bir parçaydı ve bir kelime konuşmadı. Ben de o konuşmayınca bir şey diyemedim. Ve bu bizim çift olarak ilk yemeğimizdi. Sonra ben pek aldırış etmedim yoldayken kahve ye çağırdı tabi mutlu oldum. Ama oradayken de bir gönülsüzlük vardı. Kahveye yardım ettim falan ama biraz bozuldum açıkcası. Sonuçta zorla çağırmadık biz teklif ettik onlarda kabul ettiler. kahveler içildi eline telefonu alıp telefonla oynamaya başladı o ara bende sinirler iyice gerildi. Sonra kalktık kocası geçirdi kapıdan kendi kalkmadı bile. İnanın o kadar zoruma gitti ki. Hani belki evinde problemleri vardı olabilir tabi ama sonuçta evine ilk defa giden birine böyle davranması mı gerekti. Biraz içimi dökmek istedim.
onun nişanlılık döneminde yapılmayan bişey sana yapılmıştır belki de saçma ama bunun kıyaslamasını yapıyorlar eltim kendi ağzıyla söylemişti bana o yapılmadı saba yapıldı filan diye başka bişey de olabilir ama fesatlık da olabilir takma kafana gördüğün gibi muamele yap keyfine bak canım

onun nişanlılık döneminde yapılmayan bişey sana yapılmıştır belki de saçma ama bunun kıyaslamasını yapıyorlar eltim kendi ağzıyla söylemişti bana o yapılmadı saba yapıldı filan diye başka bişey de olabilir ama fesatlık da olabilir takma kafana gördüğün gibi muamele yap keyfine bak canım
O dönemde ne alındı ne yapıldı hiç bir fikrim yok olabilir kendi bilir. İnşallah evlendiğim zaman da böyle olmaz. İyi geçinmek varken kötü olmayı anlamıyorum.

O dönemde ne alındı ne yapıldı hiç bir fikrim yok olabilir kendi bilir. İnşallah evlendiğim zaman da böyle olmaz. İyi geçinmek varken kötü olmayı anlamıyorum.
Bazılarının takıntısı var maalesef canım bende anlamıyorum. Eltim balayına gidecekmisin ben girmedim kına gecesi yapıyorsun bende gerek Yok demişlerdi. Benim altınları almaya görümcemde geldi senin yanında gelmediler hemen çocuk düşünüyor Musun gibi saçma şeyleri de kıyaslama yapabildiğini gördüğümden dolayı eltimle muhabbetimizi zirvede bıraktık :))

Bazılarının takıntısı var maalesef canım bende anlamıyorum. Eltim balayına gidecekmisin ben girmedim kına gecesi yapıyorsun bende gerek Yok demişlerdi. Benim altınları almaya görümcemde geldi senin yanında gelmediler hemen çocuk düşünüyor Musun gibi saçma şeyleri de kıyaslama yapabildiğini gördüğümden dolayı eltimle muhabbetimizi zirvede bıraktık :))
ov çok fenaymış :) En iyisi yapmışsın.

Karşıdaki kim olursa olsun böyle duru da söylediğim bir şey vardır...

GİTME MEYHANESİNE İÇME ŞARABINI

Madem istediği bu üzme kendini asla ve düşünme üzerinde çok da fazla
Kendi bilir artık zaten kafama taktığım o kadar şey var ki birde onu düşünmemem gerek aslında.

Back
X