- 17 Ocak 2018
- 111
- 361
- 103
- 36
- Konu Sahibi Browni_intense
Hiç haksız değilsiniz bence, müstakbel eltiniz hiç yaşına göre davranmamış, sizin yerinizde olsaydım ben de kırılırdım. Kişisel bir sorunu olsa bile size davranışı hiç hoş değil. Diyelim ki eşiyle sorunu vardı ya da başka bir şeye canı sıkkındı, o halde ya yemeği uygun bir dille iptal edebilirlerdi, ya bunu size yansıtmamalıydı ya da size "tatsız bir haber aldım o yüzden canım biraz sıkkın" şeklinde bir açıklama yapabilirdi ki siz üstünüze alınmayın.
Evinde misafir olan bir insanın (üstelik de kendi davet ettiği bir misafir) telefonuyla ilgilenmesi, misafirine giderken eşlik etmemesi çok kabaca bir davranış.
Kısasa kısas yapmayın, "aynı saygısızlığı ben de ona göstermeliyim" diye düşünmeyin ama mesafeli olun derim aksi halde tadınız kaçacak gibi.
Evinde misafir olan bir insanın (üstelik de kendi davet ettiği bir misafir) telefonuyla ilgilenmesi, misafirine giderken eşlik etmemesi çok kabaca bir davranış.
Kısasa kısas yapmayın, "aynı saygısızlığı ben de ona göstermeliyim" diye düşünmeyin ama mesafeli olun derim aksi halde tadınız kaçacak gibi.