Bir Elti Sorunu Da Benden

Elaaysefth

Umut belki de gelecek sayfadadır. Kapatma kitabı.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
690
1.094
33
Merhaba hanımlar.
Benim eltimle sorunum görüşememe sorunu. Oh ne güzel diyeceksiniz ama artık can sıkmaya başladı. Benim umrumda değil de eşim çok üzülüyor.
Şöyle ki eltim ve kaynım hiçbir özel günümüzde yanımızda bulunmadılar. Bebeğim oldu sadece hastanede gördüler.Onun dışında neredeyse yaşındayken bu bayram gördüler. Dün kızımın doğum günüydü eşim çağırdı onları da. Hee zamanki gibi gelmediler. Neymiş şehirdışına çıkma planları varmış.Gene de çıkmazsak haber veririm demiş kaynım. Ama ne haber verme ne bişey. Eşim çok üzüldü. Bir yanım eksik kaldı diyor.
Kaç kez çağırdık bir sebeple gelmediler. Geçen günlerde bayram olduğu için tesadüf görüştük kayınvalidemin evinde. Onda da eşim yoktu. Biz gelelim diyoruz ona da bahane buluyorlar.
SİZce eltimin amacı ne?

Aynı şehirde misiniz...resmen sizinle görüşmek istemiyorlar eltinden çok kaynın da kardesiyle görüşmek istemiyor durduk yere mi böyle oldu..

sizinle görüşmek istemiyorlar bu kadar basit eltinizin amacını sorgulamadan önce kayınbiladerinizin amacını sorgulayın belki görüşmek istemeyen odur.

sizinle görüşmek istemiyorlar bu kadar basit eltinizin amacını sorgulamadan önce kayınbiladerinizin amacını sorgulayın belki görüşmek istemeyen odur.
Bunu ben de çözemedim inanın. Anladığım kadarıyla eltim değiştirmiş kaynımı.Akrabalar öyle söylüyor

Aynı şehirde misiniz...resmen sizinle görüşmek istemiyorlar eltinden çok kaynın da kardesiyle görüşmek istemiyor durduk yere mi böyle oldu..
Evet araçla 20 dk mesafe. Hayır hiçbir sorunumuz yok. Evlendiğimizden beri böyle

sizle bi arada olmak istemiyorlar açık açık belli de ediyorlar mecbur musunuz canım boşverin elti degil sadece kaynınız da aynı şekilde sizde onları görmezden gelin sürekli arayıp davet etme bir araya gelme cabasina da girmeyin artık
Aynı fikirdeyim çok sıkıcı olmaya başladı bu durum. Ben bir daha teklif etmem de eşim çağırırsa niye çağırdın demem

Boşver çağirmayin bi daha kaynin yeğenini görmek istemiyorsa eşin de istemesin siz istemeyince bak nasil çagiriyorlar gitmeyin cagirdiklarinda da..
Yok çağırmam artık. Çağırdıkları yok ki. Hep tesadüf görüşüyoruz

Ben boyle durumlarda hic geline suc bulmuyorum valla. O sevmiyor, istemiyor olabilir de kardese noluyor yani? Insan azicik hatir kiymet bilir. Hadi oturmaya gelmesin ona da bir sey demeyelim de hastalikta, dogumda gelmeyene ne diyelim yani? Kusra bakmayin benim abim de boyle de o yuzden konunuzu okuyunca yine sinirlendim. Yeğenim dogdu, ki ilk torun ailemizdeki, görmeye 4 ay sonra gitti. 2 saat oturup kalktilar. Bizde de gorunurde hicbir sorun olmadi ama gelin hanim iletisim kurmak istemedigi icin abim ne hastalikta ne saglikta ne dogumda geldi. Ama ben abime kiziyorum. Insan bu kadar da vurdumduymaz olamaz. Suc kendisinin. O yuzden siz de eltiye takmak yerine kayniniza takin. Hepsi belli yasa gelmis insanlar. Ne konuda nasil tepki vermesi gerektigini de bilsin. Az hatir bilsin. Değişmesin. 15 yasinda degil ya.

Hemen de suçlayalım kadın tarafını.
Kaynınızın aklı yok mu da değişiyor.
Belli ki o da mutlu halinden.
Her aile bireyi birbiriyle görüşmek zorunda değil.
Tabi ki kaynım da hatalı. Tabi öyle bir zorunluluk yok ama kardeşlerin arada hiçbir sorun yokken görüşmemesini anlayamıyorum

Ben boyle durumlarda hic geline suc bulmuyorum valla. O sevmiyor, istemiyor olabilir de kardese noluyor yani? Insan azicik hatir kiymet bilir. Hadi oturmaya gelmesin ona da bir sey demeyelim de hastalikta, dogumda gelmeyene ne diyelim yani? Kusra bakmayin benim abim de boyle de o yuzden konunuzu okuyunca yine sinirlendim. Yeğenim dogdu, ki ilk torun ailemizdeki, görmeye 4 ay sonra gitti. 2 saat oturup kalktilar. Bizde de gorunurde hicbir sorun olmadi ama gelin hanim iletisim kurmak istemedigi icin abim ne hastalikta ne saglikta ne dogumda geldi. Ama ben abime kiziyorum. Insan bu kadar da vurdumduymaz olamaz. Suc kendisinin. O yuzden siz de eltiye takmak yerine kayniniza takin. Hepsi belli yasa gelmis insanlar. Ne konuda nasil tepki vermesi gerektigini de bilsin. Az hatir bilsin. Değişmesin. 15 yasinda degil ya.
Kesinlikle bakmayın elti sorunu yazdığıma abisi de arayıp sormayan bir adam. Ben olsam eşimin yerinde çok ama çok kırılırdım abime. Ve söylerdim

Kesinlikle bakmayın elti sorunu yazdığıma abisi de arayıp sormayan bir adam. Ben olsam eşimin yerinde çok ama çok kırılırdım abime. Ve söylerdim

Siz karismayin bosverin. Cagirmayin ve aramayin. Onlar kendi arasinda iletisim kursun istiyorlarsa. Ben de onceden ortada bir sey yokken boyle olmaz diye düşünürdüm ama yasayinca gordum ki gercekten arada hicbir sorun yasanmamis olmasina ragmen soğukluk oluyormus. Kendileri bilirler.

Back
X