- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi kurk_mantolu_madonna
-
Valla bi tek mukemmelligimi mutevaziligima borcluyum demediginiz kalmış. Sadrazam torunu falansiniz sanirim. Cok kibarim, satıcı kizlara 'bile' siz diye hitap ederim, asilim hayatlarında tek sey basaramamis kompleksli insanlar bana konusamaz bilmem ne. Siz hayata tutunmayi bi diploma saniyosunuz sanırım da o isler oyle yurumuyo pek. Siz memur olunca buldumcuk olmussunuz biraz. Arşa degmis basiniz :) bence bu kadar kibir fazla, kendinizi bi gozden gecirin derim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya bu insanlar neyin kafasında anlayamadım? gerçekten herkes kötü niyetli olmuş... yahu ben kimi niye küçük göreyim... benim annem babam ilkokul mezunu... kuzenlerim asgari ücretli tekstilde çalışan ilkokul mezunu insanlar... ben kendim lisans yüksek lisans yaptım diye hayatta yükseldiğini sanan insanlardan değilim... çünkü zaten öyle yaparsam çıktığım kabuğu beğenmemiş olurum benim sülalem okumamış ama hayata tutunmuş insanlarla dolu... ben isteseydim eşimin yengesini o konuştuklarının onda biri kadar konuşturmazdım... keşke gerçekten havalı olsaydım kuzu gibi karşısında oturup işimle üniversitede okuduğum bölümle ilgili konferans verirken tek sözümle lafı ağzına tıkmayı bilirdim... yapmadım ve ben yapmadıkça da coştukça coştu... ben istifimi bozmayıp konuşmadıkça onun kendine güveni geldi... ee benim değerimden bişey mi eksildi? hayır... tam tersi nişanlımın gözünde yerim yükseldi hayran kaldı olgunluğuma... benim değerimi o ya da başkaları ne derse desin zaten düşüremez çünkü zaten geçmişim belli hayatta yaptıklarım belli geldiğim yer ve şuan bulunduğum yer belli kendimi eşimin yengesiyle aşık atarken hayal edemiyorum çünkü eğer ben öyle bişey yaparsam işte o zaman kendimden taviz vermiş olurum... o yüzden zaten ona asla cevap vermedim her dediğini dinledim kafa salladım tamam öyle yaparım dedim geçtim... konuyu açmamnın nedeni de o değildi zaten... onun yüzünden kayınvalidemle aram bozlur diye korkmamdı... inşallah öyle bişey olmaz
eltin daha şimdiden seni kıskanmaya başlamış..sana üstünlük taslıyor seni ezmeye başlayacak kaynanalık yapacak..eeee ona göre kocasının kardeşinin karısı olacaksın..böyleleri kocasına hükmettiği gibi eltiyede hükmetmek ister..hani ilk gelin yaaaa öncelik onda her konuda...sen hiiiiç tınma şekerim..sen ezmeye onu ezmeye çalış hatta mümkünse mesafeli ol..senin kazancınıda kıskanır ..eltilerden hele hele ilk gelinlerin eltiliğinden hayır gören olmamıştır..
kızlar nişanlıyım...haftasonu nişanlımın ailesiyle vakit geçirdik baya... eltimden çok gözüm korktu ya ne yapıcam ben bu kadınla? ben okudum memurum çalışıyorum diye kendini kurmuş ta kurmuş... inanır mısınız 2 gün boyunca üstünlük taslamaya çalışmaktan çatlıcaktı... kendisi ev hanımı ama bütün gününü gezmeye adamış biri... yani çalışmak hayatta bişey yapmak gibi gayesi yok... ben farklıyım ondan diye kendini bilemiş te bilemiş... yaptığım işle ilgili bile bana akıl vermeye kalktı ya... alacağım mobilyadan evime alacağım temizlikçiye kadar akıl buyurdu bana... sanki ben kendim düşünemicem yok benim aklım sen kimsin ya... yüzüne belli etmedim kibarlığımı asla bozmadım ama içten o kadar bozuldum ki... nişanlım bile şok oldu... yengemin bilirim huyunu zaten biliyordum ama bu kadar abartacağını düşünmemiştim dedi resmen sana karşı "bak ben senden aşağı değilim ben okumadım ama senden çok biliyorum" şeyini gözümüze sokmak için kendini yırttı dedi...
sürekli konuşuyor... nişanlıma dedim ama ben onu uyarırım ileride diye...çünkü mesleğimde bile bana akıl öğretmeye kalktı ya resmen... ileride onunla sorun yaşamaktan korkuyorum... onu umursamam açıkçası hiç sallamıyorum ama onunla aramız soğuduğu için kayınvalidenin de bundan etkilenmesinden korkuyorum... genel anlamda baktığımda iyi niyetli bi kadın kayınvalidem... ama o elti çenesiyle kadını parmağında döndürecek potansiyele sahip...
nişanlım zaten taa çıkarkenden uyarmıştı beni abimin eşiyle samimi olma diye... çünkü nişanlımda sevmiyor yengesini nefret ediyor ben bilirim huyundan... ona bişeyini sakın anlatma çok dedikoducudur herkese anlatır demişti ama ben inanın bu kadarını beklememiştim... çok iyi niyetli gitmiştim ama gözüm korktu ya bende şirretlik yok çünkü ben başedemem şirret insanlarla
ya bu insanlar neyin kafasında anlayamadım? gerçekten herkes kötü niyetli olmuş... yahu ben kimi niye küçük göreyim... benim annem babam ilkokul mezunu... kuzenlerim asgari ücretli tekstilde çalışan ilkokul mezunu insanlar... ben kendim lisans yüksek lisans yaptım diye hayatta yükseldiğini sanan insanlardan değilim... çünkü zaten öyle yaparsam çıktığım kabuğu beğenmemiş olurum benim sülalem okumamış ama hayata tutunmuş insanlarla dolu... ben isteseydim eşimin yengesini o konuştuklarının onda biri kadar konuşturmazdım... keşke gerçekten havalı olsaydım kuzu gibi karşısında oturup işimle üniversitede okuduğum bölümle ilgili konferans verirken tek sözümle lafı ağzına tıkmayı bilirdim... yapmadım ve ben yapmadıkça da coştukça coştu... ben istifimi bozmayıp konuşmadıkça onun kendine güveni geldi... ee benim değerimden bişey mi eksildi? hayır... tam tersi nişanlımın gözünde yerim yükseldi hayran kaldı olgunluğuma... benim değerimi o ya da başkaları ne derse desin zaten düşüremez çünkü zaten geçmişim belli hayatta yaptıklarım belli geldiğim yer ve şuan bulunduğum yer belli kendimi eşimin yengesiyle aşık atarken hayal edemiyorum çünkü eğer ben öyle bişey yaparsam işte o zaman kendimden taviz vermiş olurum... o yüzden zaten ona asla cevap vermedim her dediğini dinledim kafa salladım tamam öyle yaparım dedim geçtim... konuyu açmamnın nedeni de o değildi zaten... onun yüzünden kayınvalidemle aram bozlur diye korkmamdı... inşallah öyle bişey olmaz
hayatlarında bişey başarmış olmaları için ille devlet dairesin de ya da özel sektörde çalışıyor olması mı lazım?
siz haklısınız ama böyle aşağılayıcı konuşmalarla kendinizi haksız durumuna düşürüyorsunuz..
ilk mesajınızdaki alt tarafı bi ev kadını tavrınızda buna dahil..
onun dışında gerçekten kötü niyetinden eminseniz ve tavırlarından bu denli rahatsız oluyorsanız bir dahaki görüşmenizde gzelce uyarıp
devam ederse merhaba merhaba der görüşmezsiniz.. çünkü nişanlılık dönemi hiç birde bunun evlilik sonrası var..
bu arada nişanlınıza fazla güvenmeyin yarın bigün seni de haksız görebilir!
Konu açıyosunuz ama olumsuz hatta olumsuz bile değil farklı bir görüş geldi mi hemen terslenmeler başlıyo.
Ozaman konu açmayın derim ben, siz konuyu farklı bi'görüş almak için mi açtınız yoksa şöyle haklısın, tü eltinize dememiz için mi?
Ayrıca " Aynı şeyi yapan eltilerden bazıları konuşmuş" denmiş ben evli bile değilim haliyle eltim kaynanam yok. Herkesin bakış açısı farklı olduğu için bu iğneleme de yersiz.
"gerçekten herkes kötü niyetli olmuş..." siz iki olumsuz cevapta böyle bi'kanıya varabiliyosanız biz de sizin için fevri, önyargılı diye düşünebiliriz. Neticede yazdıklarınızı baz alıyoruz, tanıyıp hoşlanmıyo değiliz ki kasıtlı yapalım...
Daha aileye girmeden bu kadar küçük şeylere takılırsanız siz üzülürsünüz. Bastırarak ev hanımı tek derdi gezmek diyen de sizsiniz mesela, onun gezmesi sizin gözüne niye batıyo da bunu bu konuda çok alakasızken serpiştiriyosunuz cümlelerinize.
Ben diyorum ki tecrübesini aktarmak istiyo olabilir, mizacı öyle olabilir bi'fırsat verin tanımaya hemen aman beni kıskandı moduna girerseniz olan size olur.
Valla bi tek mukemmelligimi mutevaziligima borcluyum demediginiz kalmış. Sadrazam torunu falansiniz sanirim. Cok kibarim, satıcı kizlara 'bile' siz diye hitap ederim, asilim hayatlarında tek sey basaramamis kompleksli insanlar bana konusamaz bilmem ne. Siz hayata tutunmayi bi diploma saniyosunuz sanırım da o isler oyle yurumuyo pek. Siz memur olunca buldumcuk olmussunuz biraz. Arşa degmis basiniz :) bence bu kadar kibir fazla, kendinizi bi gozden gecirin derim.
vay be ne güzel konuşmuşsun öyle tebrik ederim valla.
Yazdiklarinizdan eltinizin sizi kiskandigini cikaramadim acikcasi.bence siz yuksrk egoya sahipsiniz herkesin sizi pofpoflamasini ,ulasmaya calisacaklari biri gibi goruyosunuz.banada benden buyukler evlenirken esyanizi soyle alin kullanisli olur,evi giris kat tutmayin rahatsiz olursunuz gibi seyler soylerdi suan hakta veriyorum dediklerine.insanlar sizi elestirebilir,fikir sunabilir bu kiskanclik degil tecrubeye tabi fikir vermedir.yazdiklarinizda ifade edemediginiz seyler varsa baska tabi..
Kiskansaydi bana yapilmadi onada yapilmasin,onada alinmasin gibi soylemler varsa kiskancliktir.nisanliniz sizi doldurusa getirmis yengesini basta kotuleyerek sizi etkilemis.hic hazetmem boyle ortaligi karistiran erkeklerden.calismaya bilir napsin evde otutup surekli kisisrlgelisim kitaplari okuyup habermi seyretsin.tabiki gezecek ne var bunda anlamadim.bende cok gezenlere imrenirim ne guzel hayatini yasiyor derim.bence cok onyargili olmayin
Tamam da orda susup susup burda ne diye parlıyosunuz
Yazmak kolay geliyo di mi
Yorum beğenmiyo olabilirsin de o bahsettiğin naifliğinde niye kk ya gelince eser kalmıyo
Nerede olursan ol ne okurkan oku, kim neyi hak ediyosa öyle davran
Orda sustum, hanım durdum, nişanlımın gözünde yükseldim diye düşünmediğin gibi davranırsan daha çok böyle için içini yer
Kusura bakma ama burası senin stres atma yerin değil, yorumları beğenmiyosan konu da açma. Eltine kızgınlığını burdaki üyelerden çıkarmaya hakkın yok
Bu ne ya yarabbim ben bile deli oldum kadina seni daha ailenin gelini olmadan kiskanmis hayirli olsun canim bence hic yüz verme araya hep mesafe koy kendini sana ispatlamaya calisiyor kumam yok demiyeceksin eltiden iyi kuma mi olur ben su anda eltimle kusum 5 yol dayandim arkamdan çevirdiği dolap lara 1 yildir konusmuyoruz kafam rahat boşver takma nisanlinda bilmiyormuş durumu zaten
Eltisi olmayanlar anlayamaz haklisn arkadasim sen. Takma onu yokmuş gibi Davran gtsin
haklısın gardaş kendini beğenmiş elti zoooooooorrr
sen bakma burdaki bilmişleri. kesin aralarında elti vardır da ondan gocunuyolardır
bak ben sana diyim sen sen ol sakın evlenince eltinlerin civarında, hatta benim gibi aynı binada oturma
aynen kız benimkide en büyük elti beni bi kıskanıyo bi kıskanıyo sorma
kaynanam Allah razı olsun pek iyidir. oyüzden eltim bana kaynanalık yapmaya çalışıyo
insanı kardeşi kıskanıyor da eltisinin kıskanması çok normal .
insanın illa okuması şart değil ama kendini geliştirememiş insanı sevmem .
eğer ki daha aklı başında davransaydı eminim ki okumamış olsa da sizden çok daha fazla saygı görürdü ki ,o bu nüansı kaçırmış işte ,cahil belli ki .
sen ondan akıl istesen anlatıp akıl vermesi normal karşılanır ama sen sormadan sürekli sürekli akıl vermesi bana da hoş gelmedi.
ben de sevmem çok bilmiş insanları ,ha ben fikrini sorsam da anlatsa o zaman başka.
eltiler zaten birbirlerini sevmezler o yüzden olabildiğince az görüş tadı kalsın..
kavgaya da gerek yok mesafe koy yeter ,kavga edersen onunla aynı seviyeye düşersin..
canım seninle aynı durumdayım inanki. bende nişanlıyım memurum. eltim olucak insan nasipse tabi okadar iğneleyici konuşuyor ki anlatamam. nişanlımda aynını dedi zaten görüştürmem sizi diye oda biliyor yengesininin ne olduğunu
Niye açtığınız her konuda memur olduğunuzu vurguluyorsunuz anlayamadım. Açtığınız konuları da noktasına kadar okudum. Memurlukla pek bir ilişki kuramadım. :44:
Eltini bilemem tam olarak ne dedi vs.
Ancak senin tutumun da aşağılayıcı.
Ben okudum, eğitimliyim, memurum, o ev hanımı anca geziyo vs vs.
Evlilik tecrüben var mı? Yok. Evliliğin düzenini, yemeği, temizliği anca kabataslak bilebilirsin biz bekarlar gibi.
Mesleğin hakkında söylediklerini sırf laf olsun diye de söylemiş olabilir.
Sırf adı elti, kaynana diye çok çabuk bileniyoruz bence.
Şimdi annen evine temizliğe yardıma gelecek kadın için öneri de bulunsa ayy canım annem dersin ama elti, kaynana dedi mi ters anlaşılıyo nedense.
Çünkü kurulup da gidiyoruz :)
Bence hemen kötüye çekme, dur bakalım.
Hem kıskana da bilir sana zararı dokunmadıkça insanız olabilir yani biz ki çoğumuz evin en küçüğüyken sonradan çıkan kardeşimize "nerden çıktı bu yaa" demiş insanlarız.
Azcık pozitif, zaman göstersin bırak şimdi nişanlının dediklerini...
Hala kendinizi övüyorsunuz , tebesümle karşılık verip sonra arkasından konuşmakta epey kültürlü olduğunuzu gösteriyor zaten, hiç kurusa bakmayında hakkında ne düşünyorsanız açıkca söyleyin o geri kalmış zavallı ev hanım eltinize çalışan kültürlü bayan!ilk önce olumsuz yorum yapan arkadaşlara cevap vermek istedim... kimi arkadaşlar benim kendimi işim var okudum diye üstün gördüğümü söylemişsiniz... ilk konumu okursanız ben apzında sakızla benim karşımda laubali laubali konuşan satıcı kızlara "sen" diyemeyip "siz" diye hitap edip, naifliğim yüzünden bu tarz insanlardan saygı görmeyen bi insanım... insanlar benim naifliğimden kibarlığımdan konuşurken ki karşımdakine verdiğim yüceltme duygusundan ötürü beni öyle "kolay lokma" görürler ki bana sizli bizli konuşma gereği duymazlar.. ilk konum buydu bi okuyun isterseniz... ben hayatında meziyetlerini sayarak övünerek insanların yanında anlatıp üstünlük taslayan biri olmadım olmam da... eltim olacak bayan karşımda ben ağzımı dahi açmadım gerek mesleğimle gerek kuracağım evle patır patır atıp tutarken kendini sanki vali yardımcısımış gibi överken ağzımı açıp tek kelime bile etmedim bir kere bile geçmişimden kendimden bahsetmedim... hep tebessümle dinledim... nişanlımda zaten benim bu tavrımdan dolayı mahçup oldu sen ne kadar asil bı kızsın die... çünkü hiç tebebbüsümü bozmadan dinledim ağzımı açmadım... benim buraya öyle bi uslup la yazmamnın nedeni dolmam ona kırılmasın die belli edemediğim tepkimi tüm doğallığıyla buraya yazdım... ki ben hayatta hep kaybediyorum kaybedicem de... çünkü hayatımda bir kez bile kendimi kanıtlama çabasına girmedim çünkü gerek yok allaha şükür...kaybedeceğim nokta şu ki bu tarz hayatlarında en ufak şey başaramamış içinde kompleks olan insanlar karşımda saatlerce konuşacaklar ben yine aynı tebessümümle dinleyeceğim ve sırf onlar yine de kırılmasın dargınlık olmasın die içime atıp iyilik ben de kalsın diyeceğim...
Hey Allah'ım nedir bu ego ev hanımı olan eltiler çalışanları kıskanıyor öyle mi!! Niye komplekse girelim neden genelleme yapıyorsunuz bu konuda!!Bence de...
Ev hanımı olan eltiler rahatsız olmasınlar, kırılıp üzülmesinler diye sanki bir kabahat işlemişçesine meslek sahibi olduğumuzu bile söyleyemez olduk.
Komplekse gireceklerine takdir etseler de büyüklük onlarda kalsa olmuyor mu?
Ne tuhaf insanlar var, gerçekten anlayamıyorum...
Bir şey başarmayı akademik başarı zanneden sizsiniz maalesef her mesajınızda bunu belirtmişsinizsiz hayatta bişey başarmayı okuma diploma alma akademik başarı sanıyorsunuz... hayatta bişey başarma demek iyi bir insan olma bişeyler üretme hayata bir iz bırakabilmek demektir... ne kadar art niyetli insanlarsınız siz ya
aynen kız benimkide en büyük elti beni bi kıskanıyo bi kıskanıyo sorma
kaynanam Allah razı olsun pek iyidir. oyüzden eltim bana kaynanalık yapmaya çalışıyo
Hala kendinizi övüyorsunuz , tebesümle karşılık verip sonra arkasından konuşmakta epey kültürlü olduğunuzu gösteriyor zaten, hiç kurusa bakmayında hakkında ne düşünyorsanız açıkca söyleyin o geri kalmış zavallı ev hanım eltinize çalışan kültürlü bayan!
Hey Allah'ım nedir bu ego ev hanımı olan eltiler çalışanları kıskanıyor öyle mi!! Niye komplekse girelim neden genelleme yapıyorsunuz bu konuda!!
Bir şey başarmayı akademik başarı zanneden sizsiniz maalesef her mesajınızda bunu belirtmişsiniz
Merak edenlere bende ev hanımıyım yazık bana pek cahilim çalışanları çok kıskanıyorum!!! Eltimde var o da çalışmıyor çalışsa maazallah kıskançlıktan çatlardım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?