bir elti vakası da benden :)

Valla bi tek mukemmelligimi mutevaziligima borcluyum demediginiz kalmış. Sadrazam torunu falansiniz sanirim. Cok kibarim, satıcı kizlara 'bile' siz diye hitap ederim, asilim hayatlarında tek sey basaramamis kompleksli insanlar bana konusamaz bilmem ne. Siz hayata tutunmayi bi diploma saniyosunuz sanırım da o isler oyle yurumuyo pek. Siz memur olunca buldumcuk olmussunuz biraz. Arşa degmis basiniz :) bence bu kadar kibir fazla, kendinizi bi gozden gecirin derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vay be ne güzel konuşmuşsun öyle tebrik ederim valla.

Ben de eltimin mesleğini kıskanırım Çatlarım hatta.
Her akşam ve her resmi tatilde evde :)

Bense nöbet usulü çalışıyorum, geceli gündüzlü.

Üstelik eltimden daha çok okudum. Kocamannnn doktor oldum. Ben bir doktorum ya düşünebiliyor musun? Eltim beni kıskanmalı, her bakımdan ondan üstünüm ondan yahu.

Sırf hava atmak için doktor olduğumu da söyledim. Oh havamdan geçilmez şimdi.

Ya şakayı geçiyorum da

aranızda geçen konuşmanın tarzını bilemeyeceğim ama hoş gör sen, iyi niyetli söylemiştir bence. daha nişanlıyken soğuk olma ona karşı.

Hem okuyup çalışan insanlar neden kıskanılsın ki, okumak üstünlük de değil bence.

Eltisi olmayanlar anlayamaz haklisn arkadasim sen. Takma onu yokmuş gibi Davran gtsin

haklısın gardaş kendini beğenmiş elti zoooooooorrr
sen bakma burdaki bilmişleri. kesin aralarında elti vardır da ondan gocunuyolardır
bak ben sana diyim sen sen ol sakın evlenince eltinlerin civarında, hatta benim gibi aynı binada oturma

aynen kız benimkide en büyük elti beni bi kıskanıyo bi kıskanıyo sorma
kaynanam Allah razı olsun pek iyidir. oyüzden eltim bana kaynanalık yapmaya çalışıyo

insanı kardeşi kıskanıyor da eltisinin kıskanması çok normal .
insanın illa okuması şart değil ama kendini geliştirememiş insanı sevmem .
eğer ki daha aklı başında davransaydı eminim ki okumamış olsa da sizden çok daha fazla saygı görürdü ki ,o bu nüansı kaçırmış işte ,cahil belli ki .
sen ondan akıl istesen anlatıp akıl vermesi normal karşılanır ama sen sormadan sürekli sürekli akıl vermesi bana da hoş gelmedi.
ben de sevmem çok bilmiş insanları ,ha ben fikrini sorsam da anlatsa o zaman başka.
eltiler zaten birbirlerini sevmezler o yüzden olabildiğince az görüş tadı kalsın..
kavgaya da gerek yok mesafe koy yeter ,kavga edersen onunla aynı seviyeye düşersin..

canım seninle aynı durumdayım inanki. bende nişanlıyım memurum. eltim olucak insan nasipse tabi okadar iğneleyici konuşuyor ki anlatamam. nişanlımda aynını dedi zaten görüştürmem sizi diye oda biliyor yengesininin ne olduğunu

Niye açtığınız her konuda memur olduğunuzu vurguluyorsunuz anlayamadım. Açtığınız konuları da noktasına kadar okudum. Memurlukla pek bir ilişki kuramadım. :44:

Yazdiklarinizdan eltinizin sizi kiskandigini cikaramadim acikcasi.bence siz yuksrk egoya sahipsiniz herkesin sizi pofpoflamasini ,ulasmaya calisacaklari biri gibi goruyosunuz.banada benden buyukler evlenirken esyanizi soyle alin kullanisli olur,evi giris kat tutmayin rahatsiz olursunuz gibi seyler soylerdi suan hakta veriyorum dediklerine.insanlar sizi elestirebilir,fikir sunabilir bu kiskanclik degil tecrubeye tabi fikir vermedir.yazdiklarinizda ifade edemediginiz seyler varsa baska tabi..
Kiskansaydi bana yapilmadi onada yapilmasin,onada alinmasin gibi soylemler varsa kiskancliktir.nisanliniz sizi doldurusa getirmis yengesini basta kotuleyerek sizi etkilemis.hic hazetmem boyle ortaligi karistiran erkeklerden.calismaya bilir napsin evde otutup surekli kisisrlgelisim kitaplari okuyup habermi seyretsin.tabiki gezecek ne var bunda anlamadim.bende cok gezenlere imrenirim ne guzel hayatini yasiyor derim.bence cok onyargili olmayin

Tamam da orda susup susup burda ne diye parlıyosunuz
Yazmak kolay geliyo di mi
Yorum beğenmiyo olabilirsin de o bahsettiğin naifliğinde niye kk ya gelince eser kalmıyo

Nerede olursan ol ne okurkan oku, kim neyi hak ediyosa öyle davran
Orda sustum, hanım durdum, nişanlımın gözünde yükseldim diye düşünmediğin gibi davranırsan daha çok böyle için içini yer
Kusura bakma ama burası senin stres atma yerin değil, yorumları beğenmiyosan konu da açma. Eltine kızgınlığını burdaki üyelerden çıkarmaya hakkın yok

siz hayatta bişey başarmayı okuma diploma alma akademik başarı sanıyorsunuz... hayatta bişey başarma demek iyi bir insan olma bişeyler üretme hayata bir iz bırakabilmek demektir... ne kadar art niyetli insanlarsınız siz ya

vay be ne güzel konuşmuşsun öyle tebrik ederim valla.

ben de eskiden elti konularına şaşırırdım güler geçerdim insanın başına gelmeyince anlayamıyormuş... ben çok iyi niyuetli yazmıştım... birisi memurluğumu vurguladığımı söylemiş ben memur değil bir öğretmenim... eğitimciyim...zaten eltimin karşısında susmamın onu hoş görmemin hoş tutmamın nedeni de bu ben insan psikolojisini biliyorum çünkü... burada samimi bir ortam var sanal ortam diye o anki duygu patlamamla yazdım sadece... ne diyim size tek dileğim Allah benim eltim mizacında eltiler görümcüler kayınvalideler versin size... baksanıza daha tanımadan onu melek beni şeytan ilan ettiniz onun gibi melek insanlar çıksın karşınıza hep arkadaşlarım :)

Eltisi olmayanlar anlayamaz haklisn arkadasim sen. Takma onu yokmuş gibi Davran gtsin

kaynanam Allah razı olsun pek iyidir. oyüzden eltim bana kaynanalık yapmaya çalışıyo

Niye açtığınız her konuda memur olduğunuzu vurguluyorsunuz anlayamadım. Açtığınız konuları da noktasına kadar okudum. Memurlukla pek bir ilişki kuramadım. :44:

arkadaşlar gerçekten insan başına gelmeyince anlayamıyormuş... siz de aynı dertten muzdarip olduğunuz için anladınız beni... inanın o kadar masumane açmıştım ki konuyu... saolun yorumlarnız için...

Hala kendinizi övüyorsunuz , tebesümle karşılık verip sonra arkasından konuşmakta epey kültürlü olduğunuzu gösteriyor zaten, hiç kurusa bakmayında hakkında ne düşünyorsanız açıkca söyleyin o geri kalmış zavallı ev hanım eltinize çalışan kültürlü bayan!
Hey Allah'ım nedir bu ego ev hanımı olan eltiler çalışanları kıskanıyor öyle mi!! Niye komplekse girelim neden genelleme yapıyorsunuz bu konuda!!
Bir şey başarmayı akademik başarı zanneden sizsiniz maalesef her mesajınızda bunu belirtmişsiniz

Merak edenlere bende ev hanımıyım yazık bana pek cahilim çalışanları çok kıskanıyorum!!! Eltimde var o da çalışmıyor çalışsa maazallah kıskançlıktan çatlardım!!

işte kaynanann sessiz sakin olduğu için..eeee illa bir kaynanalık yapan olacak küçük eltiye..bu misyonu eltin ilk olduğu için üstlenmiş..hep kıskanırlar..aldığına verdiğine parana evine hele hele kocanın seninle arası iyiyse..aman aman...sen sen ol sakın kocanla aranda tatsız tuzsuz bir şey geçerse eltine söyleme için için sevinir..başkalarına da söyleme böyle eltilerin kulağı her yerde olur..

Son düzenleme:

evet canım büyüklenen benim... kendimi en güzel en kültürlü en mükemmel görüyorum... eltim de ev hanımı olduğu için onu küçümsüyorum... harikayım ben yaaa iyiki annem ben gibi bi evlat doğurmuş armağan etmiş ülkemize vatana millete :)) kültürümle döverim karşımdakini hahahaha

arkadaşlar ben artık kendimi anlatmaktan yoruldum beni büyükleniyor görenlere karşı... onlara karşı büyüklenerek konuşma kararı aldım o kişilere öyle cevap vereyim ki hakkımdaa söyledikleri şeyler söylediklerine uymuş olsun iyice mutlu olsunlar :)

Benimde kaynim nisanli eltim olucak buyuk eltiler kucugu kiskanirmis gercekten kendimden soyluyorum ona iyi deseler bile deli oluyorum doganin kanunu bu sen iyi ol fesatlik yapma iyi gecin arkadas ol onu yanilt yuz vermemeyle eline bisey gecmiyo onun kocasi senin abin onunda gozunden dusme bosver sen iyi ol ne diyosa tamam de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…