bir elti vakası da benden :)

çok doğru diyorsunuz zaten o yüzden hiç ne bi karşılık verdim dediklerine ne de yüzümü en ufak eğdim... çünkü bana yakışmaz onun öyle konuşmazı ne beni alçartır ne onu yükseltir... ilerde yüz yüze bakıcaz... benden kaynaklı bişey gelmez ona... inşallah o da işi daha ileriye götürüp haddini aşmaz... o zaan zaten saygı çerçevesinde gelir gider oturur kalkarız inşallah :)

Maalesef ki bu dunyada her iyi olan size iyi olmuyor da siz kendi kayninizin yaninda dostane davranin en azindan belki kocasi uyarir da duzelir

Tüm yorumları okumadım ama bu arkadaşa katılıyorum..zamanında tavrını koy ilerisi daha sorun olur...Bazı insanlar zordur..herseyi bilir ve yönetmek isterler basta Susarsan ona seni yönetmesi ni öğretmiş olursun..her lafına laf verirsen de sidik yarıştırmış olursun...nişanlın da sevmediği ne göre sanslısın az görüşürsün

zaten canım dediğin gibi o övündükçe ben de övünseydim ben bilirim tavırlarına girseydim onunla aşık atıyormuşum gibi olurdu ki bu da bana yakışmaz... her zaman diyorum onun böyle davranması ne beni alçartır ne onu yükseltir... inanın kendimi bilemiyorum... ben sadece korkuyorum çünkü ben hiç bilmem böyle şeyleri eltiymiş klayınvalideymiş... ne taktik yapacak cin fikrim var ne kafamda yer... o yüzden sadece çok gözüm korktu... zaten ben de mesafe koymayı düşünüyorum... kayınvalidemle samimi olurum çünkü o annem olacak sonuçta...

eltim tam dediğiniz gibi bir kadın...kayınvalidem de oğlu geçinsin diye hep alttan alıyo anladığım kadarıyla... işte benim kötü yanım çatışma yaşamayı sevmiyorum...aslında tek lafımla onu susturabilirim ama yapamıyorum ben ne kadar kırılsam da karşımdakini kırmaktan çekiniyorum...en mantıklısı mesafe koymak sık gidip gelmemek sanırım

He amin amin siz öyle dediniz ya kesin tutar:)
Arkadaşım işinize farklı görüş almak gelmiyosa konu açmanızdaki mantık nedir?
Biri demiş boşver bilmişleri, biri demiş onlar da senin eltin gibi ondan...
Ben de okudum üniversiteyi, elti adayım da var tanıştım da ilk görüş olarak ben de ısınmadım ama ilk yorumumda ne dedim fevri davranmayın. Çok zor şeyler değil bunlar bu kadar esmeye gerek yok.
Bu nasıl konu, bunlar nasıl cevaplar yani...
Kendinizi doldurup, kendi kendinizi yiyin eltinize de bol bol gülümseyin sonra burada ama sen de şöyle yapıyosun deyince esin gürleyin.
Çok güzel.
Benim en güzel "duam" Allah karşınıza kendiniz gibisini çıkarsındır. Tavsiye ederim :)

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn keşke Allah karşıma hep benim gibileri çıkarsa :) gece gece o kadar mutlu oldum ki böyle bi dua aldığıma... tabi ben kadar mükemmeller çıkarmasın hep ben en mükemmel en kültürlü en bilgili kalayım da ev hanımlarını küçük görmeye devam edebileyim :)

Allah hepimizi bu kötü huylu eltilerden korusun bendede var birtane...hayatimda onun kadar kompleksli insan görmedim...aninda surati düser kiskaninca...hemen belli eder...sen kendi hayatina bak...kendi planlarina...bosver herkesi..catlayan devam catlasin gün gelir bir hic olur catlamaktan...devam etsinler....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazdıklarıma bu cevabı vermiş olmanız ne kadar yerinde yorum yaptığımı kanıtlamış oldu. Kusura bakmayın bilseydim fevri olmayın yerine "ayy canım benim eltim de böyle kıskanç anacım bunlar naparsın" yazardım.
Sağolun artık içim rahat konunuzu terkedebilirim

Bence siz cevrenizdekilerin size yeterli degeri vermedigini dusunuyorsunuz. Ilk actiginiz konuyuda biliyorum . Siz pasif davrandiginiz icin iliskilerinizde size saygi duyulmadigini hissediyorsunuz. Bu da sizi etkilemis. Eltinizin tecrubelerini, bilgilerini iyi pazarlamis olmasi sizin de pasif kalmaniz sizi sinirlendirmis. Aslinda cevrenize karsi pasif kaldikca icinize atiyorsunuz ve sizden daha aktif biriyle karsilasinca bozuluyorsunuz diye dusunuyorum. Elti olayinizda buna benzemis. Eltiniz sizden baskin bir karakter ve siz sustukca aslinda sorun edilmeyecek seyleri bile kafaniza takip eltinize kinleneceksiniz. Iliskilerinizde biraz daha aktif olun. Susmak yerine gore guzeldir. Ama her susuş naiflik veya mutevazilik degildir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar okumuş olursanız olun beddua edecek kadar cahil ve aciz olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor demek ki

Kaldı ki ben eltiniz melek siz şeytansınız diyen kısma girmiyorken benden de alıntı yapmışsınız, bu cevabı verirken
Okuduğunu anlamayan bi eğitimci görmek ne acı
Orda susup nişanlınıza hanım rolü kesip, burda millete parlayamazsınız dedim nitekim şu yorumunuzda beni haklı çıkardı

Keşke eğitimcileri sadece bilgi sınavına değilde bir de karakter sınavına tabi tutsalar da çocuklar sizin gibilerin elinde heba olmasa

bence sen eltini küçük görüyorsun bunu da belli etmişsinki kadında kendini ezdirmek istememiş,iki lafından biri ben memurum o ev hanımı,sana kendimden örnek vereyim ben doktorum ama eşimin ailesi bana akıl vermeye çalışır kızına şu ilacı kullan ben güler geçer bildiğimi okurum
nişanlında sana destek vermiş bence hoşgörülü ol

Kadinin seni kiskandigini kurgulayan sensin, kendince kendini ondan ustun goruyosun. Her zaman buyukler kucuklere akil verir. Allahtan memursun yani bi de yuksek statulu bir isin olsa nasil egolu olurdun kim bilir

neden görümcem kayınvalidem dememiş memursun bide yüksek bişey olsan demişsin kolaysa sende ol sınava gir bu zamanda memurluk öyle kolay değil hemde sanırım sende ev hanımısın.

benimki de evlenmeye karar verdiğimizde bize oturup bir sürü nasihat vermişti. öyle yapın böyle yapın bilmemne diye. en son düğün günü saat kaçta kuaföre gideceğime bile karışmaya kalktı .

karışamayacağını anlayınca pısıp oturuyolar. sen hiç sallama he de geç .

aynen aynen benimkide çok karışır
canımmmm bak işinize karışmak gibi olmasın ama onu öyle yapma, bunu buraya asma, öyle oturma, böyle giyinme vs vs

sorma yaa ne zaman aramız iyi olsa sayesinde kavga ederken buluyoruz kendimizi napıyo ediyo hiç anlamıyorum
zaten biz kavga edince o bütün seslerimizi yukardan duyuyo :2:
benimki sağolsun hep antrede yapar kavgayı. sonra naklen yukarda dinlemece işte

Eskiden lise mezunu bulmak zorken,şimdi iki yıl bile okuyan üniversite mezunu biliyorsun.Ama ne okumak insana insanlık anlamında birşey katıyor,ne de okumamak insanın insanlığını azaltıyor.Keşke herkes okusa.Mesleki açıdan bir kariyerleri olur.Ama nice maddiyattan,hayata karşı olumsuzluklardan okuyamamış aklı selim sahibi hayat tecrübeleri edinmiş insanlarımız da var.Bunları neden mi söylüyorum,çünkü her ne kadar kabul etmesen de,şu yazdığın cümlelerin içinde bile,sen ve nişanlının okumakla ev kadını olmak arasında bir kıyaslama fikrine sahipsiniz.Benim gördüğüm bu.Elti adayın,tam da senin bahsettiğin gibi rahatsız edici,bilgiçlik taslayıcı tavırlarda bulunmuştur.Haklısındır.Ama herkesin hayattaki öncelikleri,fikir yapıları,davranış şekilleri farklıdır.Kendini kanıtlama derdindedir.Ben bilirim havalarındadır.İnsanları oldukları gibi kabul etmektir OLGUNLUK.Kimseyi değiştiremeyiz.Bize uymuyorsa rahatsızlığımızı kırmadan DİLE GETİRİR veya muhattap olmaz araya mesafe koyarız.Şöyle de bir ayrıntı var.Senin henüz nişanlın olan kişi,abisinin eşini sana kötüleyerek bir ön yargı oluştumuş kafanda.Erkeklerin bakış açıları beklentileri farklıdır.Tek taraflı bakmamak gerekir.Kadın kendini ifade de edememiş olabilir.Senden olumsuz bir elektrikte almış olabilir.Ya da çok içten davranmışsındır da,aklınca sana akıl verip yengelik yapmışta olabilir.Aynı nişanlının dediği huylara da sahip olabilir.Kayınvalidemi etkiler diyorsun da,kendin zaten belirtmişsin.Geçmişim,bulunduğum yer belli.Yani isteyen istediği kadar kötülerse kötülesin senin duruşun,kayınvalidene tavrındır aslolan.Sen iyi olduğun halde,eltinin etkisinde kalmasından korkuyorsan kayınvalidenin,o da onun sorunu.Onun bunun etkisinde kalan insan,zaten ne kadar güven veriri ki?.
Eğer belirli bir olgunluğun,bu hayatta duruşun varsa,bu tip şeylere takılmaman gerekir.Şunu da unutma.O aileye henüz girmemişsin.Sadece nişanlının gözünden biliyorsun bazı şeyleri.Daha ilk görüşmenizde hemen fikre kapılma.Kimin ne olduğunu zaman gösterir.

bana çok tanıdık geldi nedense :))

her şeye karışır özellikle evimin düzenine bunu buraya koyun şu şurda daha güzel olur falan ben istemediğim hiç bişeyin yerini değiştirtmem ona ev benim kendi evinde nereye koymak istiyorsa koysun. sömestrda bize geldi çocuklarıyla ( ayrı şehirlerdeyiz 1 yıldır önceden aynı binadaydık) ben işteyken gardolabımı baştan düzenlemiş ki hiç dağınık değildi kıyafetlerim askıda renk sıralamasında katlı olanlarda ince kazaklar kalın kazaklar iç badileri falan diye katagorilere ayrılmış renklerine göre karlanıp sıralanmış falan sen bunları boz tekrar yap yaprığı bir değişilikte yok benimkinin aynısı akşam eve bi geldim canım sana gardolabını düzenledim sen çalışıyorsun yapamıyorsundur dedim dedi burdayken bir yararım dokunsun dedi şok oldum hiç gerek yoktu dağınık değildiki dedim olsun canım dedi neyse misafir gelmiş kırmıyım dedim salona geçtim onlar dönünce eşime rahatsızlığımı söyledim yatak odama girip çamaşırlarımı katlaması hiç hoş değil dedim dağınık falan olsa neyse iyi niyetlidir derim. mutfağımdada kullanmadığım misafir tabakları 2 dolaptaydı dolaba tıkıştırmış sana yer açtım dedi gittikten sonra onlarıda eski düzenine eşime sokturdum söylene söylene eşek ölüsü gibi tabakları bi dolaba sokuşturmuş bir kase için tüm dolabı boşatmam gerekiyor dolap o kadar yükü taşıyamaz diye araya çizgini koy mesafeni sağlam tut onlar aştıkça sen kalınlaştır çizgini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…