bir elti vakası da benden :)

hay maaşallah sen nasıl sakin kalabildin bu durumda yaaa
benden izinsiz düzenliyorum ayağına dolabımı karıştırsın anında kavgaya tutuşurum valla bu ne terbiyesizlik bee

sen neymişsin be abi diye bir şarkı vardı aklıma o geldi:)))))))))) ee sen süpersin eltiden niye gocundun kii geç gitsin

Bende buna benzer bişey yazacaktım. Yazılmış olanı görünce alıntılayayım dedim...

Kadinin seni kiskandigini kurgulayan sensin, kendince kendini ondan ustun goruyosun. Her zaman buyukler kucuklere akil verir. Allahtan memursun yani bi de yuksek statulu bir isin olsa nasil egolu olurdun kim bilir

Eltiniz bi sey yapmamis. Kendini ustun goren sizsiniz. Nisanliniz da size vermis gazi vermiş gazi elti dusmani olmussunuz. biraz yere inin bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunlar gibi nice yormlara kesinlikle katiliyorum dafa fazla alinti yapip yer kaplamayayim dedim bu ne ya allah allah biraz Ilımlı olun ne olacak sanki tecrube paylaşmak istemis olabilir siz kendinizi maşallah cok yuksekte görüyor ve kibirlisiniz.

hay maaşallah sen nasıl sakin kalabildin bu durumda yaaa
benden izinsiz düzenliyorum ayağına dolabımı karıştırsın anında kavgaya tutuşurum valla bu ne terbiyesizlik bee

aynen eşimin hatrı işte misafir evimde huzur bozmuyim dedim ama yüz ifademde bozulduğum gayet rahat belli oluyordu. yaa bide sabah işe giderken yatak odamın kapısını kapalı tutuyordum sonuçta mahremiyet bölgesi orası geceliklerim gibi özel eşyalarımın bulunduğu bi mekan nasıl sormadan rahatça karıştırıp sonrada tekrar yerşeltirme yüzünü buldun kendinde şok oldum resmen görünce

üstünlük bence meslekle, yapılan işle olmuyor. :)

müstakbel eltinizi bence çok umursamayın. hiç gerek yok. akıl verir, tamam deyin geçin. daha ilk görüşmeden bir insanı tanımak o kadar kolay değil, sevmiyorsanız iletişimi minimum seviyede tutarsınız olur biter.

neden görümcem kayınvalidem dememiş memursun bide yüksek bişey olsan demişsin kolaysa sende ol sınava gir bu zamanda memurluk öyle kolay değil hemde sanırım sende ev hanımısın.

aynen aynen benimkide çok karışır
canımmmm bak işinize karışmak gibi olmasın ama onu öyle yapma, bunu buraya asma, öyle oturma, böyle giyinme vs vs

arkadaşlar hep derim "eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar" die... ben kendimi ne kadar anlatmaya çalışırsam çalışayım sizler gibi eltilerinden çekmiş insanlar dışında anlayan olmayacak beni... ya sanki biz onunla vakit geçirirken orada bizimleymiş gibi neler neler yazmışlar ya inanılır gibi değil :) ama benim içim rahat ben kendimi biliyorum ve hep bilicem... o istediği gibi bana üstünlük taslamaya işime karışmaya devam etsin benim eşim kayınvalidem yanımda... dedim ya size nişanlım çok utandı mahçup oldu die.. annesine demiş kızı bir kelime konuşturmadı işini bile öğretmeye kalktı defalarrca lafı ağzına tıktı ama madonna hiç istifini bozmadı diye... annesi de şey demiş "oğlum ben abinin hatrından yıllardır çekiyorum ama siz çekmeyin madonna çekmek zorunda değil... eviniz yolunuz ayrı küsmeyin de samimi de olmayın " demiş... ki kayınvalidem öyle bi insan çok iyi niyetli eltimin gözünün içine bakıyor tatsızlık olmasın die... benim arkamda nişanlım ve kayınvalidem olduktan sonra içim rahat çünkü yedi sülaleri biliyor onun huyunu...ee beni de zamanla daha iyi tanıyacaklar zaten... yani kayınvalidemn bu sözlerinden sonra inanın çok rahatladım... saolun desteğiniz için kızlar

not : olumsuz yazanlara cevap vermicem çünkü kendimi defalarca ifade etmeye çalıştım siz kafanızda zaten benim olayı kurgulamışsınız bile... vaktinizi başka konulara yorum yaparak değerlendirin... hehehee eltimle vakit geçirince huy geçmiş sanırım bakın size akıl öğretmiş oldum eee ne demişlerr üzüm üzüme baka baka kararır

tabi canım çekmeyen ne bilsin. insanlar senin mesleğinle hava attığını düşündüler ama ben katılmıyorum. sonuçta aynı tarz elti bende olduğu için gayet iyi anlıyorum seni hem azcıkda havan olucak yani sonuçta memur olmak kolaymı. bak ben bu sene yine giricem kpssye rabbim inşallah dualarımı görür.
bu arada eşin ve annesinin yanında olması süper. Allah'ıma bin şükür benimkilerde öyle. sen bakma eltine o evlendiğinden beri öyle diyo herkes

ki bi de yukarıdaki yorumlarda defalarca yazdım ben ilkokul mezunu anne babanın çocuğuyum sülalem desen asgari ücretle kendi yağlarında geçinen insanlar... ben paşa çocuğu muyum işimle mişimle övünecek en çok buna içerledim yaa... öyle bişey yapsam bırak eşimin yengesini kendi çıktığım yumurtaya ihanet etmek olur... ben sadece olayı daha iyi anlasınlar die o ayrıntıları verdim ki öğretmenim die bile yazmadım öğretmenliğini vurgulamış demesinler die memurum dedim geçtim... ama gerçekten insanlar anladığı gibi anlıyor... anlasınlar... sana da arkadaşım allah bol sabır ve şans versin... kpss için sana dua ettim inan gnlüne göre olsun herşey

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Yaa işte herkes lafı anlamak istediği gibi anlıyo. hem burası dertle hava atılcak bi yer diilki. burası herkesin eşit olduğu tanımadıığımız insanlardan yorum aldığımız bazen bi nebze kendimizi iyi hissettiğimiz bi yer. Lütfen kimse çarpıtmasın
Bu arada mesleğinde çok güzelmiş maaşallah öğretmen hanım Allah yolunu açık etsin.

bende oyle bir gorumce varki senin ki vana dert gibi gelmedi velki ondandir.cok gereksiz seylere takilmissiniz bana gore..ystunluk taslasa ne taslamasa be bu kadar vunu dert ettigine gore sende ondan eksik gelmedin bana..buraya yaziyorsaniz ben meslek sahiviyim odegil.. beni jiskaniyor ve ben bunu onu kirmadan cizmek istiyorum bu sizin erdemli oldugunuzu gosterurdi..siz neymis siz memursunuz o degil diye zaten vastab bir yargi var ki durumu oyle abaliz edebilmissiniz.ben sizin gibi dysunen biri olmadigimdan o an inun tepkilerini de oyle anlamaz hatta susmazdim.sustuguna gore zaten onub oyle dusunmesini hakli buluyorsun demektir.ben olsam derdim abla degilse bile.voyle seyler konu bile olmamali insanlik onemli derdim..cik fazla tanimadigin bir insana direk bir on yargi var sende de indada..belki senin inun oyle girecegini dusundugu icin soylenmis sozlerdir..bilemessin herzman yaoici olmak lagzim.bu arada ben esimin aulesiyle inanilmaz sorunlar yasamis biri olarak ozellikle bu durumu gereksiz buldum.

yazilanlara bu kadsr tepki verdigine gore.duymak istedigibizi soyleyeyim ayy canim tabi kiskanir sen okumussun gormus gecirmissin..o cahil onum cagilligibe ver..cahil kadin nasil oyle der beklesende asil sende sorun kusura bakma

seni anliyorum galiba, egondan mesleğini öne sürmediğine inaniyorum. Eltine gelince, ev kadini ama kendini gezmelere adamis, esinin dedikoducudur demesi fln, az cok karekter yapisini hani tahmin edebiliyorum eltini cünkü benzer örnekleri etrafimda var mağlesef

Mevlananin bir sözü vardir, cahilerle tartismaya girmeyin ben hic yenemedim diye...

Okumamis diye cahil degik tabi, sende okumussun diye Alim degilsin, yani ikinizinde bir birinizden bir üstünlügü yok, üstünlük takvadadir..

Diger arkadasinda dedigi gibi büyüyüm diyip saygi duyun ve samimi olmamaya calisin yani aranizda bir mesafe olur, oda anlar ztn. türk kadinin yapisinda var, eltiler genelde bir birini cekemez sevmezler, kanka gibi görünseler bile, kayinvalidenin isi düssün, o der o gitsin ilk gelini, digeri der o gitsin kücük o. anlatabiliyormuyum?

Sen kayinvalidenin gönlünü al, esin ztn senden yana, kayinvalidenle iyi oldukca, nisanlin daha cok üzerine düser :)

Okul ve meslek konusunda kendilerini üstün gören insanlara gerçekten şaşırıyorum. Konu sahibini hayretle okurken kendi hayatımı düşündüm.Mühendisim Şükür ki çok iyi bir kurumda uzman olarak çalışıyorum. Maaşım çok iyi durumda. Öğretmen maaşının 2 katı kadar. Allah herkese versin. En yakın arkadaşlarımdan biri ise aile sorunları yüzünden okuyamadı. İkimiz de evliyiz. O ev hanımı, ben çalışıyorum. Ama arkadaşlığımızda hiçbir problem yok. "hayatta hiçbir şeyi başaramamış insanlar" gibi bir tabir kullanmışsınız. Arkadaşım okuyamadı diye başarısız olmuyor. O da ev konusunda, yemek konusunda çok iyi. Uzmanlaşmış artık. Sağolsun bana hep taktik verir. Ev işlerinin hayatımızın önemli bir kısmını oluşturduğunu düşünürsek bu taktiklerin gerçekten işime yaradığı ortada. Sadece ev konusunda değil çoğu konuda da benden iyi durumda. Faydası çok oluyor. Mesleğimle bizim arkadaşlığımızın ne alakası olabilir ki?

Demem o ki.. Ben kendim için, ailem için çalışıyorum. O kadar. Meslek hiçbir zaman ilişkilerimi etkilememiştir. Okumamış insanlar da asla hayatta bir şey başaramamış insanlar değildir. Siz önce eltinize karşı önyargınızı yıkın. Öğretmen olmak zor bir şey değil artık. Atom parçalamadınız. Bunun farkında olup insanlara o şekilde bakın. Eminim iyi dönüşler alacaksınız.

Benim eltilerimin ikisi de ilkokul mezunu. Biri gayet kültürlü, medeni diğeri ise aynı sizin eltiniz gibi herşeye karışır, bilmiştir vs. ama yine de böyle cümleler kurmak aklımın ucundan dahi geçmedi onun için. Memur değilim pek ahım şahım bir konumda da değilim belki o yüzdendir
İyi niyetli bakmak istedim ama bayağı aşağılama var üzgünüm. Ayrıcaa tahsil-meslek konusuna çok değinilmiş, bilmeyenler öğrensin lütfen; İşletme sahibi hariç tüm çalışanlar 'personel'dir. Bilmeyenler insan kaynaklarıyla ilgili bir kitap açsın okusun, egolar tavan yapmasın yahu... KK'da böyle havalı hatunlara çok denk geliyorum, hatta bir çoğunun mesleğiyle o kadar övünüp hiç bir işi yokmuş gibi aralıksız BDV'yi takip etmesine şaşırıyorum.

Şu yorumun bile kendi karakterini o kadar belli ediyor ki.Olumsuz yazılara cevap vermeyeceğim ne demek.Bu nasıl bir kompleks.Senin çooooookkkk olgunlaşman lazım canım.Sana kimse hakaret etmedikçe,kimsenin kendi penceresinden,senin yazdığın cümlelere düşünce fikrine sana vakit ayırıp,bir bakış açısı sunmalarına böyle alaylı çocuk gibi verdiğin cevap kendine yakışan harekettir.Eleştiri kaldırabilecek yapın yoksa konu açmayacaksın.Eğer senin göremediğin yönden insanlar kurduğun kelimelerdeki yanlışları gösteriyor da sen verecek cevap bulamayıp,yaşayanbilir, eltisi olan anlar gibi basit yuvarlak cevap vermekten başka birşey yapamıyorsan ona göre davran.Sen madem çok akıllısın eltin çok basit yedidüvel biliyor Eeeee sorun ne.Şunu unutma,kurgulayan sensin bizler değil.Sen de vaktini kendini olgunlaştırmaya harca.Eltimle nasıl başa çıkarıma değil.Hayat toz pembe şu an sana.
Neyse daha da vakit harcamayalım senin dediğin gibi.
Bu smile ı da aynen iade ediyorum güzelim

olgunlaşmayı öğreneyim diye buraya geldim zaten... naparsın canım ya huy illa birilerini aşağılayacağım yoksa kendimi iyi hissetmiyorum :) en son ağıma eltim düştü bulmuşken onu aşağılayayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…