- 5 Ekim 2015
- 312
- 194
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gögüslerim sizliyo arada kasklarimda agriyo baska bisey yok demekki normal iyi yaCoksükür hic bulantim olmadi.Agrilarimda cok yok bazen karnim sancilaniyor okadar.Senin tepkiler nasil??
Bugun test yaptim 2 cizgiyi gordum hala inanamiyorum ya rabbim iateyen herkese versinCoksükür hic bulantim olmadi.Agrilarimda cok yok bazen karnim sancilaniyor okadar.Senin tepkiler nasil??
Amin canim. BenimmCanım benim çok sewindim Rabbim devamını getirsin inş
Benim gögüslerim sizliyo arada kasklarimda agriyo baska bisey yok demekki normal iyi ya
Canım çok sevdim, Rabbim devamını getirsin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahBugun test yaptim 2 cizgiyi gordum hala inanamiyorum ya rabbim iateyen herkese versin
İnsallah isteyen herkeze versin rabbimCanım çok sevdim, Rabbim devamını getirsin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Tebrik ederim canim cok güzel haber rabbim kucagimizada almayi nasip etsin bende öle bi görebilseydim aylik fln bi deselerdeKızlar bende tek embriyo ile hamile kaldım. Transferin 9. Günü idrarda ikinci çizgi silik çıktı 10. Gün kan değerim 92,83 bugün 12. Günümde şükürler olsun kan değerim 185,7 çıktı. 3 yıldır uğraştığım için o kadar çok ümitsizdim ki olunca oluyor işte. Gerçi kalp atışını duyana kadar hala rahat değilim ama artık ümidim var![]()
Nezamn girceksin ultrosnoKızlar bende tek embriyo ile hamile kaldım. Transferin 9. Günü idrarda ikinci çizgi silik çıktı 10. Gün kan değerim 92,83 bugün 12. Günümde şükürler olsun kan değerim 185,7 çıktı. 3 yıldır uğraştığım için o kadar çok ümitsizdim ki olunca oluyor işte. Gerçi kalp atışını duyana kadar hala rahat değilim ama artık ümidim var![]()
Nezamn girceksin ultrosno
Evet ultroson bekliyorumCanım pzt günü tekrar bi kana bakacaklar o hafta içinde ultrasona girerim sanırım. Sen de şuan hamile misin
Nasil gidiyo belirtiler daha belirgenlestimiCoksükür hic bulantim olmadi.Agrilarimda cok yok bazen karnim sancilaniyor okadar.Senin tepkiler nasil??
Yok canim ayni bende bir sorun yok simdilik gögüslerim arada sizliyor.Bazen kendi kendime düsünüyorum neden bukadar sakin ve rahat geciyor hic belirti yokdiye :)Sali günü kese kontrolüm var hayirlisiyla.Nasil gidiyo belirtiler daha belirgenlestimi
Bende oyuzden soruyorum canimYok canim ayni bende bir sorun yok simdilik gögüslerim arada sizliyor.Bazen kendi kendime düsünüyorum neden bukadar sakin ve rahat geciyor hic belirti yokdiye :)Sali günü kese kontrolüm var hayirlisiyla.
Bir sorun yoktur dimiYok canim ayni bende bir sorun yok simdilik gögüslerim arada sizliyor.Bazen kendi kendime düsünüyorum neden bukadar sakin ve rahat geciyor hic belirti yokdiye :)Sali günü kese kontrolüm var hayirlisiyla.
Bendede ayni goguslerim sizliyo kasiklarim baska bisey yok midem fln bulnmasi lazim deilmi tedirgin oluyom hep yaSende nasıl durumlar?
Kızlar daha erken. Bende 6.haftadan sonra başlamıştı ilk gebeliğimde. Hem herkeste olmuyor. Örneği ablam ilk gebeliğinde hiç mide bulantısı çekmediBendede ayni goguslerim sizliyo kasiklarim baska bisey yok midem fln bulnmasi lazim deilmi tedirgin oluyom hep ya