Bir erkege atılacak ikinci mesaj ?

Asaara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
162
32
28
Merhaba uzun zamandır hoslandigim birisi vardı . kendisini sosyal medyadan buldum ve bi kac gun once konuştuk . duygularımı çok belli etmedim havadan sudan konuştum. şimdi kendisine tekrar mesaj atmak istiyorum . Ama ne diyerek atmaliyim bilmiyorum . Merhaba iyi akşamlar gibi birsey demek istemiyorum . Ne yazabilirim? :)

Hiç bir şey yazma bence . O yazsn

Aklımdan gectin diye mesaj cek. Ama mesajdan once o arkadasi iyice dusun, aklimdam gecir, ne yaptigini, bugun ne yedigini dusun. Telepatik bag kur yani. Sonrada mesaj cek iste aklimdan gectin diye. Sonrasi sana kalmis :) yasa ve gor. Hissederek mesaj gonder

Aa bu çok hoşuma gitti teşekkür ederim . başka bişey yazdım dün ama bidahakine bunu yapıcam şimdi ondan bekliyorum :)

valla sakin yazma derim gerçekten hoşlanan erkek kesinlikle kendisi döner senle konuşmak için çabalar adeta ok yaz tamam yazsan yine konu bulur yazar yani kendin çabaya girersen onda bi çaba yoksa kesinlikle elin boş dönersın doğalari gereği kovalamayi severler zira...

Evet ben yazdım iki defa bundan sonra ondan bekliyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…