Bir erkege dayak atmak

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
96
40
Ankara
arkadaslar aranızda hıc bı erkege tokat atan yada hırpalayan oldu mu???

valla benım oldu,tacıze ugradım ne yazıkkı:kızgın:sonra bı kac sanıye durdu beynım ve adama cantamla gırıstımmm herkese rezıl olmustumm hatta tokatta attımmm ohh olsun ona bıdaha kımseye tacızde bulunmazz tabıı akıllanırsaaKötü Kazen

arkadaslar aranızda hıc bı erkege tokat atan yada hırpalayan oldu mu???

valla benım oldu,tacıze ugradım ne yazıkkı:kızgın:sonra bı kac sanıye durdu beynım ve adama cantamla gırıstımmm herkese rezıl olmustumm hatta tokatta attımmm ohh olsun ona bıdaha kımseye tacızde bulunmazz tabıı akıllanırsaaKötü Kazen

ellerine sağlık iyi olmuş serseri bir daha zor cesaret eder benimde başıma gelmişti bisikletliydi çantayla vurdum düştü nasıl kaçtığını görseniz acırdınız haline:Roflol::Roflol:

her ne kadar şiddete karşı olsamda evire çevire dövmek istediğim bi kişi var malesef :(

benide minibüste bi adam sıkıştırmıştı tekmelemiştim adamı :)
başka da yok büyük ihtimalle taciz falan olmassa atmam hoş atsam da karşılığı gelir minibüste vurup vurup inmiştim hemen :))))

daha bu konuda deneyimim yok ama ilerde olursa güzel hırpalarım heralde ehh yılların birikimi nede olsa :Roflol:

valla kavga ederken sevgilime geçiriyom ben de tokat falan atmıyorum ama itekliyom kolunu sıkıyom göğsüne falan vuruyom napayım çıldırtıyodu beni bazen ama artık hiç yapmıcam söz tatlicadiarzu

istanbul..malum..tinercısı,balicisi,kap-kaçsısı..bır tınercı yanagımdan makas almak ıstedı..once yanımda tasıdıgım bıber gazını gozune sıktım sonra da tekme tokat o cesaretle.

ellerine sağlık iyi olmuş serseri bir daha zor cesaret eder benimde başıma gelmişti bisikletliydi çantayla vurdum düştü nasıl kaçtığını görseniz acırdınız haline:Roflol::Roflol:

benımkı bısıkletlı degıldı allahtan polıs fılan geldı mıllet cocuga acımaya kızım yeter demeye basladı abartmıyorum arkadaslar hatta annemde yanımdaydı bıde ben oyle ırıyarı bı kızda degılım artık o hırsla nasıl bı canavara donustuysemmKötü Kazen

ya çok isterdim kızlar ama daha yapamadım:tomato:sevgilim bi kere tokatlamıştı beni :mymeka: o sırada ben de tokat atma girşiminde bulundum ama adam aygır gibi anacım gücüm yetmedi ya ama yapcam bi gün kafaya koydum şimdiden helalleşelim ama sizle:Roflol:

ayyyy nıye tokatlıyomuss yaaaaaaa:1no2:

coooook.kızılayda arkadamkı adam anlayın oaryı yazmıyım kafa goz gırısmıstım.yolda lez.... ler saldırmıstı onlara gırısmıstım.genclık kampımda odamıza ahcının oglu grımıs babamın bana verdıgı ugurum cakmagımı aldıgını anlayınca gırısmıstım.daha sayıyımmı.ama suan tek bırısı var kafa goz gırmek ıstedıgım.hayatımı alt ust ettıgı ıcın.

coooook.kızılayda arkadamkı adam anlayın oaryı yazmıyım kafa goz gırısmıstım.yolda lez.... ler saldırmıstı onlara gırısmıstım.genclık kampımda odamıza ahcının oglu grımıs babamın bana verdıgı ugurum cakmagımı aldıgını anlayınca gırısmıstım.daha sayıyımmı.ama suan tek bırısı var kafa goz gırmek ıstedıgım.hayatımı alt ust ettıgı ıcın.

kısss sen neymıssın boyleeee valla helal olsunnnn:dance:Kötü Kazen

bende yaptım onu pazaraydım böyle yenide şemsiye almıştım okuyorum o sıralar tabiki neyse bi serseri geldi bana elle tacizde bulundu böyle okuduğum yer kapalı bi semtdi bende açık olduğum için orda herkes bize başka türlü bakıyodu neyse bende döndüm çocuğa vurdum vurdum sen dedim bizi ne zannediyosunuz biz buraya okumaya geldik başka bişey yapmaya gelmedik terbiyesiz dedim sonrada şemsiyemi kafasına vurdum kafası yarıldı sanırım kanlar çıkıyodu ama ne kadar sinirlendim bilemezsiniz sonra serserinin babası geldi dedim böyle böyleee sonrada dedimki şemsiyemi yeni aldım vurdum kafasına kırıldı parasını ver çabuk verdi tabi aldım parama gitdim babasıda çocuğu bi güzel dövdüüü ooooooohhhhhh iyi yaptım canıma minnet

Eski sevgilimin beni sinirden çıldırttığı, resmen cinnet geçirttiği bir anda önce sağdan sonra da soldan var gücümle yumruk atmıştım..
Adam bi o yana bi bu yana sendeledi, sersemledi..
Aslında zayıf bir kadın olmama rağmen demek ki çok sinirlenince insana deli kuvveti geliyor... kafamçokkarıştı

evet ortaokuldayken sınıfta sapık bi arkadaşımız vardı :kızgın: az dövmemiştim onu:1ninca:

hele bi kez çok fena hırpalamıştım salak o zaman soyunma odası falan yok biz sınıfta beden dersi için üzerimizi giyiniyoruz perdeleri de kızlar tam kapatamamış neyse fisfisfis bu sen nerden geldin nasıl buldun orayı gelmiş bizim sınıfın penceresinin kenarından kızları izliyor ben bunu gördüm benim kafadan bi ark daha var kalk gidiyoruz dedim Allahtan üstümü giyinmiştim bu farketmeden arkadan gittik Kötü Kazen hala izliyor yalnız yakasından bi tutup yere attım bunu sırnaşık şey neye uğradığını şaşırdı bi ben vuruyorum bi diğer arkadaşım neyse en son bu yere düştü kafamçokkarıştı hocalar falan geldi tabi kızdılar ama bi yandan da aferin der gibi kızıyorlar :1closedeyes: valla o çocukla aynı liseye de gittik hala beni görünce korkar yolda falan :lepi: çok fena dövmüştük ya şimdi benim öğrencilerimden biri yapsa fena azar yer benden :utangac:

profosyonelim bu konuda
daha ilkokula yeni başladığımda kafamı kızdıran çocuklara dalardım
artık anneme şikayet ediyorlardı :1closedeyes: bıkmıştı kadıncağız
o zamandan beri ailem bazı anlarda hep söyler ''iyi ki erkek değilsin'' diye..onlara göre bu düşünülemezmiş bile :roflol:
yanii elim alışıktır hiç çekinmem valla en son kütüğümü azcık hırpalamıştım o da benim sevgi gösterim... hem döverim, hem severimm heeeeyyt :lepi:

Back
X