Bir erkege dayak atmak

Lise yıllarımda lafla taciz de bulunan bi çocuğa tokatı patlatmıştım o günden sonra görmedim herkes haddini bilecek.:lepi:
:jeyyar:

Ellerine sağlık Allah güç kuvvet versın bıze oylelerı karsısında inşş...gücün yetmezse çağır bizi toplanır geliriz wallaa oklava oklava

Biz Kadinlarda az degilizbenneyaptımki yazilanlari okudugumda söyle bir gülümsedim:delphin:

Simdi burda bir erkek bir kizi dövdügnü itiraf etse hepimiz :kızgın:

Hucummm diye saldiririz "Siddete hicbir sebeb olamaz" bas bas bagrirdik dimi?kötükedihüso

Ama dayak atan biz oldukmu "Ohhh iyi etmissin vallaha diyoruz"yerimseniben

bende eşimle daha sevgiliyken çok kızmıştım ona. çok kıskanç tavrı beni çileden çıkarınca küçük bi sinir krizi eşliğinde çantamla saldırmıştım. çok cüsseli olmasına rağmen şoktan olsa gerek donakaldı. sonra sakinleştim. delirtmişti beni yani siz düşünün artık.allahtan çantam kumaştı. yoksa o sert çantalardan olsaydı yanmıştım.....kaydirigubbakcemile

şu ana kadar sarkıntılık yaptığı için evire çevire 4 kişiyi bir güzel dövdüm..
hiç pişman değilim...
laf atan kişiye ilk seferinde ses çıkartmıyorum,aynı kişi 2. yada 3. kez laf atarsa sonu kesin dayak oluyor...yani durduk yerde adamları dövmedim,arandılar...
ilk hedefim bacak aralarına bir tekme atmak oluyor,daha sonra çevrenin de yardımıyla benzetiyoruz adamları...

evet!!süprizzzzz hem de çok kez..

1- İlk zamanlarımızda beni öpmeye kalktığında malum bölgesine dizimle vurmuştum çok acı çekmişti :jeyyar:
2- Bir sevgililer gününde bankta otururken ileri gitmeye çalışmıştı. O zamanda tokat atmıştım. Çok üzgünüm çoook Gerçi sonra çok masum bakmıştı. Üzülmüştüm.
3- Bir keresinde vapur beklerken (çok ciddiyim) tekme tokat girişmiştim. Çünkü beni çok kızdırmıştı. Yumruk atmıştım bir parmağımda da yüzük vardı o falan bayağı acıtmış :1shok:

Ama hepsinde de haketti. Haksız mıyım yanee :utangac:

not: hala birlikteyiz çok mutluyuz kaydirigubbakcemile2

bikez bir erkeği baya bir sağlam dövmüştümkaydirigubbakcemile3 bide sıkıştırıp hırpaladıklarım var tokatta atarım kendimi korumak adına hakediyorsa dimi ama..:jeyyar::jeyyar:

eski sevgilime yapmayı çok istedigim bişeydir bu benim
sabırla o günün gelmesini bekliycem
tekme yumruk saç baş degil
sadece 1 tokat atmak istiyorum ona
sadece 1 tokat :)

bende cok yapardim eskiden
eerkek kiz farketmez
canimi sIKana girisirdim
bayagida vakaalarim var
ama simdi durgunlastim yaslandim diye belkide hihi :D 20 yasindayim
ama simdi yine korkmam ve yine korkmam,
laf atanlara bisey yapmam da pek,
ileri gidenlere cok fena girisirim, hakediyolar.
ama erkekler dövemez.
cünkü biz kadinlar zaten gücsüzüz, cok aci cekmezler :) yapabiliriz serbest hahaha

Evet beni çileden çıkardığı bir zamanda eşime bir kaç tokat attım..Karşılık vermedi elbette...Vermez de....

( şimdi üstüme gelinmesin lütfen..haketmişti...:1closedeyes:)

istanbul..malum..tinercısı,balicisi,kap-kaçsısı..bır tınercı yanagımdan makas almak ıstedı..once yanımda tasıdıgım bıber gazını gozune sıktım sonra da tekme tokat o cesaretle.
böyle şeyler (biber gazı,deodorant,parfüm,herhangi bir ağız spreyi -gözüne sıkmak için-)taşımak gerekiyor gerçekten de..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ortaokuldayken dövüşürdüm yaa:roflol::roflol: ergenliğe girince hormonlar ağır bastı:roflol:
ama sevgilim şakasına vurur bazen aynen iade yani:dilcikar:

bende yaptım onu pazaraydım böyle yenide şemsiye almıştım okuyorum o sıralar tabiki neyse bi serseri geldi bana elle tacizde bulundu böyle okuduğum yer kapalı bi semtdi bende açık olduğum için orda herkes bize başka türlü bakıyodu neyse bende döndüm çocuğa vurdum vurdum sen dedim bizi ne zannediyosunuz biz buraya okumaya geldik başka bişey yapmaya gelmedik terbiyesiz dedim sonrada şemsiyemi kafasına vurdum kafası yarıldı sanırım kanlar çıkıyodu ama ne kadar sinirlendim bilemezsiniz sonra serserinin babası geldi dedim böyle böyleee sonrada dedimki şemsiyemi yeni aldım vurdum kafasına kırıldı parasını ver çabuk verdi tabi aldım parama gitdim babasıda çocuğu bi güzel dövdüüü ooooooohhhhhh iyi yaptım canıma minnet

canım sürepsin ya:roflol: parasını istemiş:roflol:
güldüğüme bakma hoşuma gitti de ondan ama Allahtan babası hakkaniyetli adammış
manyak tipler de yok değil hania.s

Back
X