- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu2 gün önce sevgilime tokat atmıştım.. Duygularımla oynadı die Ama Hakketti ohh herkesin önünde hemde herkese rezil oldu bütün arkadaşlarına ..
böyle şeyler (biber gazı,deodorant,parfüm,herhangi bir ağız spreyi -gözüne sıkmak için-)taşımak gerekiyor gerçekten de..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookistanbul..malum..tinercısı,balicisi,kap-kaçsısı..bır tınercı yanagımdan makas almak ıstedı..once yanımda tasıdıgım bıber gazını gozune sıktım sonra da tekme tokat o cesaretle.
bende yaptım onu pazaraydım böyle yenide şemsiye almıştım okuyorum o sıralar tabiki neyse bi serseri geldi bana elle tacizde bulundu böyle okuduğum yer kapalı bi semtdi bende açık olduğum için orda herkes bize başka türlü bakıyodu neyse bende döndüm çocuğa vurdum vurdum sen dedim bizi ne zannediyosunuz biz buraya okumaya geldik başka bişey yapmaya gelmedik terbiyesiz dedim sonrada şemsiyemi kafasına vurdum kafası yarıldı sanırım kanlar çıkıyodu ama ne kadar sinirlendim bilemezsiniz sonra serserinin babası geldi dedim böyle böyleee sonrada dedimki şemsiyemi yeni aldım vurdum kafasına kırıldı parasını ver çabuk verdi tabi aldım parama gitdim babasıda çocuğu bi güzel dövdüüü ooooooohhhhhh iyi yaptım canıma minnet