Bir erkege dayak atmak

yok tokat falan atmadım ama bu da atmıycam demek değil kasınıyor bu aralar ahhhhh eşlerimiz bize bir tokat atsa yıkarız valla ortalığı allah korusun aman

bende tokat atarım ne var bunda şakkıdı
ama o bana atamaz :jeyyar:

bi kere çok sinirlenmiştim erkek arkadaşıma.dedimki şimdi sana tokta atmak isterdim ama yapamam demiştimkötükedihüso o da benim elimi aldı kendi suratına 3 kere hızlıca vurdu:1shok: ama varya görceksiniz nasıl vuruo kendine benim elimlekafamçokkarıştı şaaaap şaap die ses çıkıo:roflol: :roflol:

ne kadar rencide edecek bır drum her iki taraf da sergılememesi yanlış bir hareket bu tarz eğilime girmedim şakkıdı ama bi laf var onuda demeden edemem nush ile uslanmayanı etmeli tekdir.
tekdirden anlamayanın hakkı kötektir.
şutarafagitti

Son düzenleme:
trabzonda gezerken ruslara baktığı için ufak bi tokadım olmuştu
birkerede çok haksızdı beni sinirlendirmeye devam ediyodu
bir kerede aaaaaaaa ne bu be.badem gözlüme ne kadar vurmuşum
tü baana

70 yasında bı dede benı kucagında hoplatmak ıstedıını soleyınce kafasını yarmıstım kaldırım tasıyla karakolluk olduk tabe resalettttt sora bı kes de sevgılıme tokat atmıstım ama etkı tepkıyı dogurur dıe korkup kendımı odaya kılıtledım bu ıkıncı olanı yapmayın vallaa

Ben küçükken erkek fatma gibiydim kaydirigubbakcemile3 Ev sahibimizin oğlunu ve birkaç erkek arkadaşımı hep döverdim hep kavga ederdim :1ninca:
Lisedeyken de bi erkek arkadaşımı bana sanane dediği ve ittiği için dövmüştüm daha doğrusu dövmüşüm çünkü öyle bi kendimden geçmişim ki sınıftakiler nasıl dövdüğümü kahkahalarla anlatırken bu benmiyim demiştim :1shok:

şu ana kadar sarkıntılık yaptığı için evire çevire 4 kişiyi bir güzel dövdüm..
hiç pişman değilim...
laf atan kişiye ilk seferinde ses çıkartmıyorum,aynı kişi 2. yada 3. kez laf atarsa sonu kesin dayak oluyor...yani durduk yerde adamları dövmedim,arandılar...
ilk hedefim bacak aralarına bir tekme atmak oluyor,daha sonra çevrenin de yardımıyla benzetiyoruz adamları...

evet en iyisi budur sağlam bir tekme sempatiksalakcinni

Hayır malesef.
Sevgilime 1-2 kez ufacıktan şakasına vurmuştum ama..Dayak derecesinde bi vukuatım yok henüz.
Ama çok özeniyorum o filmlerdeki gibi atılan tokatlara. sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bende şakasına vurmuştum bi tokat ama elim ağırdır baya sonradan bana diyo ki aşkım ses cıkarmadım o an ama cidden cok acıdı di,yo sempatiksalakcinni

benim başıma hiç böle bişey gelmedi gücüm yetmez zati bir erkeğe..ama benim bir yengem var kendisi çok iri yapılıdır kocasıda çok ufak tefek bişeydir boy 150 kilosuda hiç yok neredeyse ..yengem ona resmen vuruyor yaa bazen komiğime gidio bazende üzülüom adamcağıza

Biz Kadinlarda az degilizbenneyaptımki yazilanlari okudugumda söyle bir gülümsedim:delphin:

Simdi burda bir erkek bir kizi dövdügnü itiraf etse hepimiz :kızgın:

Hucummm diye saldiririz "Siddete hicbir sebeb olamaz" bas bas bagrirdik dimi?kötükedihüso

Ama dayak atan biz oldukmu "Ohhh iyi etmissin vallaha diyoruz"yerimseniben

tatlım farkındaysan hıcbırımız laf olsn dıye hırpalamamısız karsımızdakını
yanı erkeklerın neden yemek yapmadın ,neden boyle gıyındın ,neden anneme bunu soyledın neden o adama baktın ...... (bu lıste boyle uzuar gıder )
bu gıbı bahanelerle kadına sıddet uygulamasıyla bızımkının arasında daglar kadar fark var :47:

gectıgımız yaz annemle bırlıkte pazara gıttık ( sosyete pazarı ) gunduz cok kalabalık oldugu ıcın aksama dogru gıttık daha tenha oldugu ıcın neyse dusundugumuz gıbı daha tenhaydı
ama gene tacızcı bır sapıgın tacızınden kurtulamadım
o an bır kac sanıye gene dondum kaldım bır sey yapamadım
sonra arkasından kostum yetıstım ( cunku ısını bıtırdıkten sonra hızlı adımlarla ılerlemeye basladı ) kolundan tuttum gozunun ıcıne baka baka sen ne yaptın dedım benı ıttı ve kacmaya basladı
ben de kosan adamı tutun dıye bagırdım ! sagolsun pazardakkı esnaflar yakaladılar
hırsızlık mı dıye sordular ben de ne oldugunu soyleyınce adamı tekme tokat dövmeye basladılar
agzı burnu kan ıcınde kaldı :47: hatta burnu kırıldı :47:
hıc pısman degılım bır daha olsa bır daha yaparım :47: belkı aklıı basına gelır ve bundan sonra kımseye boyle bır sey yapmaz :47:

bende eski çalıştığım yerdeki müdürümü dövmüştüm .adam rahatsızdı yaptığım herşeyi eleştiriyordu,normaldede sakinimdir ama adam resmen sınırlarımı zorladı.birgün yine yaptığım bir işi eleştirdi ağır bir dille.adamda zayıf kısa boylu çelimsiz birşeydi,resmen ayağa kalktım üstüne yürüdüm ve tekme tokat daldım adama,sanırım şoka girdi hiç karşılık vermedi hatta hırsımı almadım sandalyeyi fırlattım en sonunda üstüne,çantamı aldım ve çıktım.çıkmasamda kovacaklardı zaten :27:

valla kavga ederken sevgilime geçiriyom ben de tokat falan atmıyorum ama itekliyom kolunu sıkıyom göğsüne falan vuruyom napayım çıldırtıyodu beni bazen ama artık hiç yapmıcam söz tatlicadiarzu

:1: çok şirinsiniz..güldürdünüz beni..bazen nişanlım şakaya getirip vuruyor güya seviyo,bende ona ayarlı bi tokat atıyorum nasıl oluyomuş diye..şaka yolluda olsa gerçeğini aratmayan tokatlar atmışımdır ama öteki türlüsü başıma gelmedi..

Son düzenleme:
Bir kere tacize ugramıstım uuf cok sinir oldum simdi aklıma gelince. :57:
Sonra bir arkadasımın yanında gördüm o cocugu.:53:
Arkadasıma söyleyince sasırdı girdi cocuga git sen dedi ben gittim tabii. Ögrendim ki , cocuk arkadasımı ayagından bıcaklamıs.

Cocuk benim yüzümden yaralanmıstı bide. :5:

Benim de bir kaç tokat vukuatım var. Karşımdakinin hak ettiğini düşünüyor olsam da ne yazık ki kendimi kötü hissettirmişti bana:26:

bende eski çalıştığım yerdeki müdürümü dövmüştüm .adam rahatsızdı yaptığım herşeyi eleştiriyordu,normaldede sakinimdir ama adam resmen sınırlarımı zorladı.birgün yine yaptığım bir işi eleştirdi ağır bir dille.adamda zayıf kısa boylu çelimsiz birşeydi,resmen ayağa kalktım üstüne yürüdüm ve tekme tokat daldım adama,sanırım şoka girdi hiç karşılık vermedi hatta hırsımı almadım sandalyeyi fırlattım en sonunda üstüne,çantamı aldım ve çıktım.çıkmasamda kovacaklardı zaten :27:

:46: helalll olsun

Back
X