Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu ana kadar sarkıntılık yaptığı için evire çevire 4 kişiyi bir güzel dövdüm..
hiç pişman değilim...
laf atan kişiye ilk seferinde ses çıkartmıyorum,aynı kişi 2. yada 3. kez laf atarsa sonu kesin dayak oluyor...yani durduk yerde adamları dövmedim,arandılar...
ilk hedefim bacak aralarına bir tekme atmak oluyor,daha sonra çevrenin de yardımıyla benzetiyoruz adamları...
Biz Kadinlarda az degilizbenneyaptımki yazilanlari okudugumda söyle bir gülümsedim
Simdi burda bir erkek bir kizi dövdügnü itiraf etse hepimiz
Hucummm diye saldiririz "Siddete hicbir sebeb olamaz" bas bas bagrirdik dimi?kötükedihüso
Ama dayak atan biz oldukmu "Ohhh iyi etmissin vallaha diyoruz"yerimseniben
valla kavga ederken sevgilime geçiriyom ben de tokat falan atmıyorum ama itekliyom kolunu sıkıyom göğsüne falan vuruyom napayım çıldırtıyodu beni bazen ama artık hiç yapmıcam söz tatlicadiarzu
bende eski çalıştığım yerdeki müdürümü dövmüştüm .adam rahatsızdı yaptığım herşeyi eleştiriyordu,normaldede sakinimdir ama adam resmen sınırlarımı zorladı.birgün yine yaptığım bir işi eleştirdi ağır bir dille.adamda zayıf kısa boylu çelimsiz birşeydi,resmen ayağa kalktım üstüne yürüdüm ve tekme tokat daldım adama,sanırım şoka girdi hiç karşılık vermedi hatta hırsımı almadım sandalyeyi fırlattım en sonunda üstüne,çantamı aldım ve çıktım.çıkmasamda kovacaklardı zaten![]()