arkadaslar aranızda hıc bı erkege tokat atan yada hırpalayan oldu mu???
valla benım oldu,tacıze ugradım ne yazıkkısonra bı kac sanıye durdu beynım ve adama cantamla gırıstımmm herkese rezıl olmustumm hatta tokatta attımmm ohh olsun ona bıdaha kımseye tacızde bulunmazz tabıı akıllanırsaaKötü Kazen
ellerine sağlık iyi olmuş serseri bir daha zor cesaret eder benimde başıma gelmişti bisikletliydi çantayla vurdum düştü nasıl kaçtığını görseniz acırdınız haline:Roflol::Roflol:
istanbul..malum..tinercısı,balicisi,kap-kaçsısı..bır tınercı yanagımdan makas almak ıstedı..once yanımda tasıdıgım bıber gazını gozune sıktım sonra da tekme tokat o cesaretle.
ya çok isterdim kızlar ama daha yapamadım:tomato:sevgilim bi kere tokatlamıştı beni :mymeka: o sırada ben de tokat atma girşiminde bulundum ama adam aygır gibi anacım gücüm yetmedi ya ama yapcam bi gün kafaya koydum şimdiden helalleşelim ama sizle:Roflol:
coooook.kızılayda arkadamkı adam anlayın oaryı yazmıyım kafa goz gırısmıstım.yolda lez.... ler saldırmıstı onlara gırısmıstım.genclık kampımda odamıza ahcının oglu grımıs babamın bana verdıgı ugurum cakmagımı aldıgını anlayınca gırısmıstım.daha sayıyımmı.ama suan tek bırısı var kafa goz gırmek ıstedıgım.hayatımı alt ust ettıgı ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?