Bir erkege dayak atmak

sevgilimle birgün öyle bir kavga ediyoruz ki anlatamam.
söylediği sözler öyle ağrıma gitmişti ki okkalı bir yumruk atmıştım göğsüne.
parmağımda yüzük varmış, baya bir morardı sonra.
ama haketmişti eşşek:63::63:

ben de evliyim arada bir esimle tartisinca oluyo aramizda siddet ama asiriya kacmadan o bana bir tokat atsa ben ona iki atiyorum o bana bisi firlatsa ben iki sey firlatiyorum...erkeklere yuz vermeyin ,,dovun sizde hep onlarmi kadin dovucek ala ala :D

arkadaslar aranızda hıc bı erkege tokat atan yada hırpalayan oldu mu???

valla benım oldu,tacıze ugradım ne yazıkkı:kızgın:sonra bı kac sanıye durdu beynım ve adama cantamla gırıstımmm herkese rezıl olmustumm hatta tokatta attımmm ohh olsun ona bıdaha kımseye tacızde bulunmazz tabıı akıllanırsaaKötü Kazen

sen niye rezil olasın,ta kendisi kişiliği rezil zaten..sen taciz etmedin ya adamı yani nasıl rezillik sende kalsın arkadaşım..
yani kocasına tokat atan,sevgilisini pataklamaya kalkan kadınları duydum..ben karşıyım..nasıl bir erkek el kaldırınca kınıyoruz ayıplıyoruz kadın yapınca ne değişiyor peki?insanız sonuçta hepimiz..insanlar konuşa konuşa..diye denmemiş boşuna..ben dediğim gibi vurdulu kırdılı şeylere karşıyım..elbet çözüm vardır her olayda..herkes öfkesini,çenesini tutabilmeli..kendini kontrol edebilmeli..

ben de evliyim arada bir esimle tartisinca oluyo aramizda siddet ama asiriya kacmadan o bana bir tokat atsa ben ona iki atiyorum o bana bisi firlatsa ben iki sey firlatiyorum...erkeklere yuz vermeyin ,,dovun sizde hep onlarmi kadin dovucek ala ala :D

çok doğal ve doğal karşılanacak bir olay gibi anlatmışsınız..yanlış anlamayında sizde bunun farkına varmalısınız..şiddet oluo ama aşırıya kaçmadan demişsinizde şiddet şiddettir işte aşırısımı olur..el kalkıo bi defa canınız ne kadar yandı diyemi ölçüyosunuz..bakın ben evli değilim ve dedikleriniz tuhafıma gitti..siz eşinizi uyarsanız bi şekilde yani sakin olup konuşsanız daha ii olmazmı?sizde karşılık verirseniz o kesmez daha artırırda..kadın hep şiddet görüyor diyerek erkeklere hücum olurmu hiç?erkek yapınca kınıyoruzda kadın yapınca ''aferin şu kadına bak hakkından gelmiş'' diye övelimmi?yapmayın lütfen..ne kadın ne erkek şiddete başvurmamalı..size lafım yok sakın yanlış anlamayın sadece sizde yapın gibi kelimeniz üzerine düşüncemi yazdım..yoksa eşinizle sizin probleminiz bişey diyemem.

Back
X