Bir erkeğe ısrar etmenin zararları,faydaları...

Ben erkek olsam ısrarcı bir kadına saygı duyamam galiba.Erkeğin ısrarı belki başarıya ulaşır,kadın için elde etmeden öteye gider mi bu başarı bilmiyorum çünkü mentalite farkı var kadın ve erkek arasında..Bana göre bir erkeği peşinden koşmak suretiyle şımartmanın bedeli öyle böyle ödeniyor..

Ben yıllar önce bi hikaye okumuştum.bir kız bir erkeğin peşinde bir sene koşmuş. Her hafta mutlaka mektup yollamış uzun uzun yazmış. Sonra erkek kabul etmiş. Neden kabul ettin diye sorunca kız, beni hiç bırakmadın o yüzden demiş.yani bilmiyorum.ikna için ısrar etmek eğer karşı taraf çok terslemiyor sinirlenmiyor birazda yeşil ışık yakıyorsa olumlu sonuç verebilir diye düşünüyorum.

Sen kararını vermişsin ısrar ediceksin yap madem.sonra gel tecrübelerini bizle paylaş.:cool:

Kızlar çok sevdiğimiz bir erkeğe kabul etmediği halde duygusal manada ısrar etmek çok sevdiğimizi söylemek bize başarı sağlar mı.Bu ısrarın derecesi ne kadar olmalı.Hemen vazgeçmeli miyiz.Gurur yapıp köşemize çekilmek ne kadar doğru? Hadi bakalım fikirlerinizi alalım :anneadayı:
Eski ev arkadaşım iş arkadaşının peşinden 4 yıl koştu, adam başkasıyla evlendi. Yine bir iş arkadaşım yıllarca amirinin peşinden koştı, adam kadının etinden sütünden faydalandı, kadın dayanamadı gitti başkasıyla evlendi. Bir iş arkadaşım daha yeni işe başlayan genconun altından girdi üstünden çıktı, askerdeyken para yolladı ama eleman da oyaladı oyaladıııı daha bu yaz başkasıyla evlendİ.

Bunlar hep kocişçi kadınlar. Ben onlara öyle diyorum. Israr, duygusal sömürü, cinselliği araç olarak kullanmak, ne varsa deneyip, kaybettiler. Israr iticidir. Israr itici güç olur, iter de döndüremezsin. Al başını git.

Back
X