Şimdilik farklı şehirlerdeyiz. Eğer bişiler olursa ben onun olduğu şehire gidebilirim.Farklı şehir çoook zor. Yıpranırsınız. Henüz bir şeyler hissetmiyorken vazgeçin derim.
Evrene mesaj göndersinlerİkinizde çekingenseniz bir mucize bekleyin o zaman
Zorlama yok zaten. Daha hiçbir şey yapmadım. Ama yapabilir miyim diye düşündüm. Şu ana kadar hep soğuk olduğum için yalnız kaldım. Bu durumu değiştirmek istiyorum.Bir şey hissetmiyorsunuz, adam da adım atmıyor. Zorlamasanız mı acaba?
Onu nasıl yapıyorsunuz?Evrene mesaj göndersinler
Sirf arkadaslariniz X senden hoşlaniyor dedigi için bir şey hissetmediginiz biriyle iletişim yolu aramaniz biraz fazla değil mi?Siz bir şey hissetmiyor halinizle bu kadar çare ariyorken hoşlanan (gercekten hoşlaniyorsa) bir yol bulmaz miydi? Göze almaz miydi? Bu kadar yokluğun sonu iyi değil.
Atın mesaj ne olacak ki bunda çekinecek bir şey yok eğer bahane bulamıyorsanız onun durumuna cevap verinKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kısaca anlatıcam. Şimdi bir arkadaşım var benim. Bir kaç arkadaşın dediğine göre benden hoşlanıyormuş. Ama çok çekingen biri. Ben de buz gibiyimdir. Herkes “senden korkuyoruz” der. Neyse ben bu kişi bana bir adım atsın istiyorum. Ben ona karşı birşey hissetmiyorum ama ilerde ne olur bilinmez. Belki görüşmeye başladıkça birşeyler olur kim bilir. Şu an ki tek iletişim yolumuz telefon. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben ona direk mesaj atmak istemiyorum. Çekininiyorum yani. Bir akıl verin bana lütfen. Durum filan paylaşıyorum genelde takip ediyor. Bilemedim yani. Fikirlerinizi bekliyorum.
Başlığa cevapKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kısaca anlatıcam. Şimdi bir arkadaşım var benim. Bir kaç arkadaşın dediğine göre benden hoşlanıyormuş. Ama çok çekingen biri. Ben de buz gibiyimdir. Herkes “senden korkuyoruz” der. Neyse ben bu kişi bana bir adım atsın istiyorum. Ben ona karşı birşey hissetmiyorum ama ilerde ne olur bilinmez. Belki görüşmeye başladıkça birşeyler olur kim bilir. Şu an ki tek iletişim yolumuz telefon. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben ona direk mesaj atmak istemiyorum. Çekininiyorum yani. Bir akıl verin bana lütfen. Durum filan paylaşıyorum genelde takip ediyor. Bilemedim yani. Fikirlerinizi bekliyorum.
Bunun başka bir yolu yok mudur?Başlığa cevap
Ojeli tirnaklar ve onun görünmesini saglayacak sandalet ile
Uzaktan uzağa mı hoşlanıyor? Farklı şehirlerden ilişkiyle nasıl ısınacak? Hiç gördü mü sizi?Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kısaca anlatıcam. Şimdi bir arkadaşım var benim. Bir kaç arkadaşın dediğine göre benden hoşlanıyormuş. Ama çok çekingen biri. Ben de buz gibiyimdir. Herkes “senden korkuyoruz” der. Neyse ben bu kişi bana bir adım atsın istiyorum. Ben ona karşı birşey hissetmiyorum ama ilerde ne olur bilinmez. Belki görüşmeye başladıkça birşeyler olur kim bilir. Şu an ki tek iletişim yolumuz telefon. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben ona direk mesaj atmak istemiyorum. Çekininiyorum yani. Bir akıl verin bana lütfen. Durum filan paylaşıyorum genelde takip ediyor. Bilemedim yani. Fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?