bir erkeğe nasıl çiçek aldırırsınız ?

valla almıorsa aldıramazsın tatlım
zaten diye diye aldırdığın çiçekten de memnun olmazsın
ben de çiçeğe bayılırım
hatta eskiden her buluşmada çiçek getiren sevgili hayal ederdim
ben sırtım dönük onu beklerken gelsin bana sarılsın ve çiçeği versin isterdim :71:
bunlar hayallerde kaldı..:14:

eskiden sürekli çiçek istediğimi belli ederdim
sonra baktım belli etmekle olmuyo söylemeye başladım
sonra baktım söylemekle de olmuyo bıraktım
ama hala elinde çiçeğiyle sevgilisyle gezen kızlara özenirim:14:

5 yıllık birlikteliğimizde sadece
evlenme teklif ettiğinde ve beni istemeye geldiklerinde çiçek almıştı
yoldan geçerken kopardığı çiçekleri saymıyom
yine de onu çok seviyommmmmmmmmm:16::16:

Hakikaten ne yaparsan yap,almak istemeyen,içinden gelmeyen adama aldıramazsın.İçinden gelen zaten alıyodur.Ben de hep arada bir çiçek alan (ya da almasın koparsın bir yerlerden:)) bir sevgili isterdim..Her yıl 1 tane çiçeğim olmuştur ama onun dışında almaz kesinlikle.Belli ettim,söyledim laf arasında,bir kere buluşmaya gitmeden önce kendim aldım 1 tane,görsün ve anlasın ne kadar çok sevdiğimi diye.Heralde onu da,kendi alabiliyo zaten ben neden alıyım diye düşündü ve birrrr daha çiçeğin sapını bile göremedim.Ablamın sevgilisi evlere çiçek gönderir,hatta yenebilen cinsini bile almıştır:)ama ben yoldan koparılana bile razıydım;yakın arkadaşıma da ayda bir,olmadı 2 ayda bir çiçek alır sevgilisi.Etrafta bunları görmek daha da zor.Öfff aklıma geldi bak gene.Neyse,diyeceğim şu ki;almıcak olana aldıramazsın:19::50:

valla ben 11 yılık evliyim ve eşim ilk defa
bana çiçek aldı oda sanal aldattığını öğrendiğim günden sonra çok değişti ama
artık çok geç testi kırıldı bikere

tek derdin çiçek olsun boşver :1: şimdi o senin unutmanı bekliyo sakın çiçek falan alıp gitme ters tepki yapar şahsen ben yapsam benimki kızar haklı olarak.. sende bekle bi süre sonra alıcaktır zaten.. Belki elinde çiçekle dolaşmayı istemiyodur ailen bilmiyo diye evede yollamıyodur takma bu kadar :44:
ben 2 yılda 3 çiçek yüzü gördüm mesela :27::nazar: arada bi alıyo daha kıymetli oluyo hergün almasını ben istemezdim şahsen alanda degerli olmuyo zaten :19: mesela ben konuyu görünce msj attım 'hani bigün kutuyla gelmiştin vs..... ' çiçek istemedim çiçekten bahsetmedim o günü hatırlattım ne kadar mutlu olduğumu söyledim ..Bu tarz hatırlatmalar açıkça söylemenden daha yararlı olucaktır..​

tek derdin çiçek olsun boşver :1: şimdi o senin unutmanı bekliyo sakın çiçek falan alıp gitme ters tepki yapar şahsen ben yapsam benimki kızar haklı olarak.. sende bekle bi süre sonra alıcaktır zaten.. Belki elinde çiçekle dolaşmayı istemiyodur ailen bilmiyo diye evede yollamıyodur takma bu kadar :44:
ben 2 yılda 3 çiçek yüzü gördüm mesela :27::nazar: arada bi alıyo daha kıymetli oluyo hergün almasını ben istemezdim şahsen alanda degerli olmuyo zaten :19: mesela ben konuyu görünce msj attım 'hani bigün kutuyla gelmiştin vs..... ' çiçek istemedim çiçekten bahsetmedim o günü hatırlattım ne kadar mutlu olduğumu söyledim ..Bu tarz hatırlatmalar açıkça söylemenden daha yararlı olucaktır..​

o bana bugüne kdr hiçbşy almadı maalesf hatrlatcak bşym bile yok

6 yıldır birlikteyiz. sevgiliyken çok sık olmasa da alırdı. evlendikten sonra iyice unuttu :14:
toplamda yaklaşık 10 tane aldıysa bu 10 tanenin 7si benim al diye ısrar etmemin ertesi günü alınan çiçekler :27:
bir de yani çiçekçi çalıştığı yerin hemen yanında. adam çiçekçiyle kanka oldu. hala çiçek gelmiyor gelmiyorr işte odun :84::84:

bi ben miyim yeter çiçek alma diyen :1: güller haricinde hemen hemen ayda yada 2 ayda bi kocaman bi buketle dönerdim eve bazen ayda iki kere falan. bazısı papatya olurdu bazısı karışık güller çiçekler artık yeter dedim :1: ilk yıl aldı aldı 5 yılda bir iki tane anca almıştır :1: pişman mıyım ? valla değilim keşke alsa dediğim hiç olmadı yalan yok :27:

Son düzenleme:
5 Yıldır beraberiz istemeye gelirken getirdiği çiçeğide sayarsam 4 kez çiçek aldı bana :1: onlardan sadece bir tanesi güzel bi süprizdi sergi açılışıma yollamıştı o kadara gerisini öküzsün odunsun çiçek al diye diye aldırdım şahsen :52::52:

canim biz ciktik nisanlandik evlendik yillardir tek cicek aldiramadim, elime gecen tek cicek dugun cicegimdi onu da annesi yaptirmisti. ama normalde o kadar odun degildir hele cikarken asiri romantikti ama adama cicek aldiramadim yani yok, ne yaptiysam ise yaramadi. cicek sevmiyor ve gereksiz buluyor dugun cicegim ve onlarin yaka ciceklerini secerken katalogtan ona fenalik gelmisti hadi gidelim diye tutturmus burnumuzdan getirmisti. bir ara soyluyordum cicek almiyorsun vs simdi onu da biraktim aman bosver diyorum ne diyeyim. ne zaman hatirlatsam hayatim sana cikolata aliyorum dondurma aliyorum onlar daha kiymetli degil mi deyip beni hassas yerimden vuruyor :27::27:

haha aynen arkadaşımm benım nısanlım da .. çiçege ne gerek var ıkı sonra soluyo demez mıı .. ama cıcek dısında herseyımı almıstırr.. bı gun ayakkabı alır.. bı gun kaban alır .. bı gunn pantolon alırr.. bı gunn elınde pastayla gelırr... yaa bı kere de cıcek al dıorum evlenınce sana alırım ozaman süpriz olurr karım benı cıcekle karıslar kapı da diyoo .. odun işte sankı sımdı bı tane alsa ölcekk ..

6 yıldır birlikteyiz. sevgiliyken çok sık olmasa da alırdı. evlendikten sonra iyice unuttu :14:
toplamda yaklaşık 10 tane aldıysa bu 10 tanenin 7si benim al diye ısrar etmemin ertesi günü alınan çiçekler :27:
bir de yani çiçekçi çalıştığı yerin hemen yanında. adam çiçekçiyle kanka oldu. hala çiçek gelmiyor gelmiyorr işte odun :84::84:

haha cok güldümm :)))) canım benım 10 tan ealmışş ben daha 1 tane bıle aldıgını goremedımm .. parası da varr hep özel pahalı yerlere gıderızz .. ayy yok almıyo bı aldıramadım gıttı valal ne nazım kaldı ne trıbım :D bnde saldım gitti :D artık hevesımde kalmadı zatEN AYII İŞTEEE Bİ KERE ALMAM DEDİ YAA

Back
X