- Konu Sahibi riseofrider
-
Merhabalar, 26 Yaşındayım ve hayatımda bir çok acı yaşadım. Erkeklere güvenmiyorum, ön yargılı davranıyorum ve inanmıyorum. Biriyle tanıştım ve her şey çok yolunda gidiyor. Denizci ve yakışıklı kültürlü bir insan. Çok güzel konuşuyor, sohbet ediyor ileriye doğru planları var. Bana aşık ve beni seviyor. (Diye düşünüyorum) Ama kafamı kurcalayan soru şu ki, ben ona inanmamak için ya da güvenmemek için sürekli bahaneler uyduruyorum. Denizci, yakışıklı vs.. Bir gün beni aldatır mı yada normal bir vakitte aldatmazsa, 9 aylık yurt dışı görevlerinde ihtiyaç meselesi olarak aldatacağını düşünüyorum. Kendime güvenmediğinden değil bende gayet alımlı bir insanım ama insan sevince korkuyor işte.. Bu ön yargımı yenmek için çok çabaladım. Bir kişi de yenmiştim ama yüz üstü bırakıldım denebilirim. 2. kez bu ön yargımı yenemiyorum ne yapmalıyım ?
Merhabalar, 26 Yaşındayım ve hayatımda bir çok acı yaşadım. Erkeklere güvenmiyorum, ön yargılı davranıyorum ve inanmıyorum. Biriyle tanıştım ve her şey çok yolunda gidiyor. Denizci ve yakışıklı kültürlü bir insan. Çok güzel konuşuyor, sohbet ediyor ileriye doğru planları var. Bana aşık ve beni seviyor. (Diye düşünüyorum) Ama kafamı kurcalayan soru şu ki, ben ona inanmamak için ya da güvenmemek için sürekli bahaneler uyduruyorum. Denizci, yakışıklı vs.. Bir gün beni aldatır mı yada normal bir vakitte aldatmazsa, 9 aylık yurt dışı görevlerinde ihtiyaç meselesi olarak aldatacağını düşünüyorum. Kendime güvenmediğinden değil bende gayet alımlı bir insanım ama insan sevince korkuyor işte.. Bu ön yargımı yenmek için çok çabaladım. Bir kişi de yenmiştim ama yüz üstü bırakıldım denebilirim. 2. kez bu ön yargımı yenemiyorum ne yapmalıyım ?
Bir gün beni aldatır mı yada normal bir vakitte aldatmazsa, 9 aylık yurt dışı görevlerinde ihtiyaç meselesi olarak aldatacağını düşünüyorum.
Ben zamanında hayatımın darbesini bir erkekten yedim, aileme rezil olduğum yetmezmiş gibi, bir de beni dolandırdı. Dünyanın parasını çarptı gitti, uzun zaman borç ödemek zorunda kaldım. Asla dedim, bir daha asla güvenemem, erkek sineğe tahammülüm yok derken, internette tanıştım eşimle. Bir okey sayfasında, okey oynarken. Güvenmek için özel bir çaba sarf etmedim, o da sırf ona güveneyim diye yalakalıklar yapmadı. Sanırım , bu benim ona güvenmemi sağladı, bilemiyorum. Birden bire gelecek için hayaller kurarken bulduk kendimizi , güveniyor muyum eşime? Sonsuz güveniyorum, güvenmesem aynı yastığa baş koyamam, güvenmesem duramam. Yapım gereği affedici değilim, hiç affedici olmadım. Eşim de bunu bilir, belki de eski nişanlımın bende açtığı en büyük hasar bu. Artık affetmek yazmıyor benim kitabımda, biliyorum affedersem daha çok üzülücem.
Kısacası, birine güvenmek yada güvenmemek sizin elinizde değil. Doğru insanı iliklerinize kadar hissedeceksiniz, size sadece bunu söyleyebilirim.
Bütün erkekler aynıdır, hepsi aldatır gibi klasik kadın lafları kullanmayacağım size, çünkü hepsi aynı değildir. Tıpkı her kadının aynı olmadığı gibi. Kendinizi biraz akışa bırakın, güvenip güvenmeyeceğinize zaman karar versin.
İhtiyaç meselesi değil o, kişilik meselesi... Uçkuruna düşkün, nefsine hakim olamayan biri ise aldatabilir. Güvenip güvenmemen onun karakterini etkilemeyecektir. Burada asıl soruyu kendine sorman lazım. Ondan bu güveni alamıyorsam, bu şüphecilik benim gündelik hayatımı ne kadar sekteye uğratıyor diye düşün. Endişelerin her an kafana takılıp, seni sen olmaktan çıkarıyorsa, hiç bir erkek için değmez bence...
.
düşkün olmayanı var mı peki?
en iyisi bile sanal alemde kız peşinde koşuyor. özellikle yabancı kızların peşinde.
diyin ki şöyle iyi erkekler de var. bari bir ümit olsun bende de.
düzgün erkeğin ancak yüzde 5 seviyesinde olduğuna inanıyorum o da bana mı denk gelicek düşüncesi var.
Var canım, öyle genellemeler saçma. İlişkisine sadık kadınlar olduğu gibi erkekler de var.
Bundan iyisini bulamam mı diyorsun?...Kader kısmet meseleri bunlar. İnşallah herşey gönlünce olsun.
.
Arkadaşlar her birinize tek tek teşekkür ederim, herkesin fikrini kulagıma küpe edeceğim. Erkek arkadaşım bana dün babasının bir söZünü söyledi.'imsan bir kere aşık olur gerisi teferuattır' onun ilk aşkı 4 yıllık bir bayan ve aldatılmayla sonuclanmıs(bayan) sonra 2 sene sonra hayatına ben giriyorum ve bana aşığım dedi. Söze inanıyor, ama ilk aşkı ben değilim. Bu beni korkutuyor. Sizce burada ne yapmalıyım? Kafamdaki acabalar gitmiyor. Sürekli de ailesiyle akrabalarıyla tanıstırıp el öptürme cabasına girip bir şeyler bekleyince benden dengem iyice altüst oluyor. Ben aşk evliliği istiyorum ya mantık istiyorsa o ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?