Bir erkeğe nasıl güvenirsiniz?

Valla bu içgüdüsel birşeydir.

Eşime sonsuz güvenirim ama hiç düşünmedim neye, hangi kalıba uyar diye.

Bence sevgide, aşkta karşısındakine güvenirsin , güvenini boşa çıkarırsada yıkılırsın.

Bu kadar basittir.

Koşullu güvende ise aşk yoktur, mantık vardır. Oda bana göre değildir.

Cok iyi gözlemlerim herseyi, analitik bakarim insanlara, hayatta yaptiklari yapacaklarinin bir göstergesidir benim icin.
Onun icin hicde problem degil, kime güvenip güvenmemeye. Hersey ortadadir genelde.

erkeğin tavırlarına bakarak güven duyarım bu kişinin kendisiyle değil karşı tarafın güven verip vermemesi ile ilgili bir durum.

bu hemen olacak bir şey değil zamanla oluşur zaten..
bu zaman sürecinde de herşeyini dikkate alırsınız farkında olmadan yani tek bir kalıba konulamaz güven olayı..
şunu da söylemeliyim bir güveni kazanmak çok zordur ama yıkması anlık bir şeye bakar :gitme:

guven hmm bulunması en zor seydır benım ıcın..
yıllar gecıyo dostum dedıgm kısıye bıle guvenılmıycegnı anlıyosun..
ama su bı gercekkı erkeklere daha cok guvenılıyo hayatta..bı erkege derdını anlatsan kımseye demez ama b bayana anlatsan sırtını donmeden yayılır bazıları ıcın tabı)..

hiçbir erkeğe %100 güvenmedim hayatımda:1no2:
hayal kırıklıklarım da az oldu dolayısıyla..
ama insan güvenmek istiyor

haklısın..
arkadaşlık ilişkilerinde erkekler daha güvenilir..

Ben gene olarak insanlara çabuk güvenirim ama hiç kimseye sonsuz güvenmem.Yani karşımdaki insandan herşey beklerim çünkü en nihayetinde ıNSANDIR.

hisleriniz sizi yönlendiriyor zaten...
şunları şunları yaparsa güvenilir erkek şunları yapmazsa güvenilmez erkek diyemeyiz...
ama en güvenmeyeceğim erkek tipi güvenimi kazanmak için bir şeyler yapmaya çalışan erkektir.. hiç güvenmem böylelerine hiç... herşeyi zamanda görmek en güzelidir...

Hiç güvenmeden bir ilişki içinde olmam imkansız...Çok güvenmek kadar hiç güvenmemek de zararlı...ılişkilerimde mutlaka yanılma payı bırakırım,insan bu ne olur ne olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…