Bir erkeğin biseksüel olduğunu anlayabilir miyiz?

Valla ben çok anormal bi diyalog görmedim. Erkeklerin böyle hatta daha saçma absürt yazışmaları, konuşmaları oluyor. Belki eski arkadaşlar ve eski sahilde kız tavladıkları zamana atıfta bulunmak için videoyu attı. Yani demem o ki arkadaş arasında paylaşılan hatıra ve anların hepsini bilemezsiniz. Bu videoda bunlardan bi anı temsil ediyor olabilir. Eşinizin sizin deyiminizle ‘ Aşırı istekli olması ‘ mı acaba tereddüte düşürdü sizi. Sahte mi geldi size bu süreç. Yani bir kadının eşi hakkında durduk yere böyle düşünmesi de normal değil. Başka gözlemleriniz mi var? Yani bilemedim eşinizi tanımadığımdan net söylemek zor. Ama benim eşimde evlenmeyen arkadaşlarına birini önerdiğimde o kız için olumsuz arkadaşı için evliliğe isteksiz iyi çocuk yorumunu yapar. Bu erkeklere kız beğendiremiyorsunuz. Bir de evli olanların bakış açısı değiştipinden midir nedir?Yeniden evlensem nasıl bir kız isterdim edasıyla yaklaşıyorlar bu tip konulara. Yani sanki kendilerine alacaklar, arkadaşlarına kız beğenmiyorlar. Sonuç olarak eşinize videoyu gösterip bu nedir diye sorun? Kuruntuyu bırakın. Kemküm etti o zaman peşine düşersiniz.

Videoya yanında baktım zaten. Bu ne böyle dedim çok tuaf niye böyle şeyler atıyor ki sana dedim.
Aman boşver aşkım ya bırak dedi biraz utanarak hafif tebessüm ederek.
İstekli olması sahte gelmiyor aslında. Çünkü çok güzel şeyler söylüyor ilişki esnasında.
İşte bir tanem, ömrüm, kadınım gibi hitaplar.
Beni tatmin etmeden kendi olmaz mesela.
Biraz açık oluyor ama kusura bakmayın.

Anlattığınız şüphelerin biseksüellikle uzaktan yakından alakası yok iki arkadaş gayette geyik yapmış tam bizlik diye ortam kızlar falan gibisinden. planını değiştirip arkadaşıylada gidebilir. Senin bilmediğin onun bildiği kriterleri veya bi şekilde problemleri olabilir arkadaşının bu yüzden olmaz demiş olabilir yada böyle şeylere karışmak istemediği için konuyu kapatıyo olabilir. Çok art niyetli gördüm sizi bana karşı çok istekli beni çok seviyor dediğiniz eşinize nasıl yakıştırdınız böyle bişeyi açık açık sorayım demişsiniz bu kuruntuysa ve siz eşinize böyle bi soru sorsanız yıkım hisseder bence kendinizden pay biçin ne hissedersiniz? Benim eşimin bi arkadaşı var mesela muzip bi tip bana hep sen aramıza girdin bizim biz çok mutluyduk falan benim eşimdemi biseksüel yani bende mi şüpheleneyim yapmayın lütfen

siz evlenmeden önceki konuşma demişsiniz başka bir cevapta, diğer birkaç cevabınıza da baktım bana daha çok eşinizin zamanında beraber kibarca 'abazalık' yaptığı arkadaşı gibi geldi.biseksüellik daha farklı

Biseksüellik zaten her iki cinse de ilgi duymaktır yani bir kadın daha önce kadınlarla çıkıp, sonradan bir adama aşık olabilir veya tam tersi. Bunun bence bi ölçütü yok, gay olanların çoğu ince sinyaller bile verse anlayabilirsiniz ama biseksüellik çok ayrı bi dünya...

Bana da degil gibi geldi. Kuzeniniz de olsa yakin ve sevdigi bir arkadasina yakistiramayabilir ya da onu kuzeninize.

Sadece yataklarin bir gibi olması dikkatimi cekti. Belki de odanin dizaynı oyledir. Yani arada hic bosluk yoksa tamam da az bi bosluk varsa oda oyle ayarlanmistir. Bence baska baska deliller falan toplamadan sormayın

muhabbetlerinden anlaşılır.. O kısmı yakalamanız lazım.. Mesela hem cinsiyle gayet normal muhabbet ediyorken konu bi anda cilveleşmeye dönebilir... erkeklerde küfür olayı vardır ama cilveleşme zordur.. Malum agır delikanlıdır bizim erkeklerr asla ibne top dye tabir ettikleri rollere girmezlerr amaann yaniii ama iki erkek aralarında iltifatlar güzel sözler vs geçiyorsa vardır bişey onlarda...

Bence de bu şüphe uyandırıcı

Biseksüel olduguna dair bi şey göremedim ben. Tek işkillendiren,neden onunla ilgili konuşmak istemiyor olurdu.Zaten o da farklı şeyler düşündürürdü,biseksüel olduğunu degil

Biseksüel bikaç tane erkek arkadaşım var.. Bi tanesi nişanlanıp ayrıldı bi tanesi evlendi 2,5 yıl evli kalıp boşandı. Ama anlaşılma kısmına gelince bilmiyorum.. Ben zaten öyle olduklarını bildiğim için bu konuda nasıl yardımcı olabilirim tam çözemedim şu anda??

Teşekkür ederim herkese.
Kuruntu olduğuna karar verdim sizlerden gelenler doğrultusunda.
Birçok noktada da aydınlanmış oldum.
Sizler gibi zamanında böyle tanıdıklarım olmuş olsa idi, belki de hiç kondurmazdım.
Ama insan bilmediği şeyin cahilidir derler ya bu çok doğru bir söz.

Bu ben evlenmeden önce atılmış. Sosyal mecradan konuşmaları duruyo baya gerilere giderek gördüm.
Ama abim canım falanda yazmış.
Abi lafı da geçiyor yani.

Abartıyorsunuz. Erkekler sonuçta bu tarz şeyler paylaşıyordur fotolar felan ne olacak. Siz boşu boşuna kafanızı karıştırıyorsunuz ve kendinize dert ediyorsunuz. Başka işaretler ya da garip davranışları yoksa eşinizin bu olayı kafanıza takıp durmayın.

Evet galiba haklısınız.
Yorumlar işe yaradı ama çok sağ olun :)
Geldiği zaman ufak bir kurcalayacağım telefonunu.
Biraz da bu konularda ki fikirlerini sorup, konuyu tamamen kapatmayı düşünüyorum zihnimde.

eşcinsel olduğunu bildiğim iki erkek tanıdım daha önce. Kesinlikle homofobik değilim kelimelerimi düzgün seçebilirim inşallah.
Bu erkeklerden birisi başkalarının “feminen” diye tarif edebileceği birisiydi. Dar kot pantolon, alınmış kaşları falan vardı. Sırf bu yüzden ona “kız gibi” derlerdi. Diğeri de gene başkalarının “normal” diyebileceği bir erkekti. İkisi de gayet sıradan erkekti. Nasıl anlaşılıyor o yüzden bilemixem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…