- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
Valla ben çok anormal bi diyalog görmedim. Erkeklerin böyle hatta daha saçma absürt yazışmaları, konuşmaları oluyor. Belki eski arkadaşlar ve eski sahilde kız tavladıkları zamana atıfta bulunmak için videoyu attı. Yani demem o ki arkadaş arasında paylaşılan hatıra ve anların hepsini bilemezsiniz. Bu videoda bunlardan bi anı temsil ediyor olabilir. Eşinizin sizin deyiminizle ‘ Aşırı istekli olması ‘ mı acaba tereddüte düşürdü sizi. Sahte mi geldi size bu süreç. Yani bir kadının eşi hakkında durduk yere böyle düşünmesi de normal değil. Başka gözlemleriniz mi var? Yani bilemedim eşinizi tanımadığımdan net söylemek zor. Ama benim eşimde evlenmeyen arkadaşlarına birini önerdiğimde o kız için olumsuzarkadaşı için evliliğe isteksiz iyi çocuk yorumunu yapar. Bu erkeklere kız beğendiremiyorsunuz. Bir de evli olanların bakış açısı değiştipinden midir nedir?Yeniden evlensem nasıl bir kız isterdim edasıyla yaklaşıyorlar bu tip konulara. Yani sanki kendilerine alacaklar, arkadaşlarına kız beğenmiyorlar. Sonuç olarak eşinize videoyu gösterip bu nedir diye sorun? Kuruntuyu bırakın. Kemküm etti o zaman peşine düşersiniz.
neden olmasın? biseksüel işteHem erkek hem kadınla olan varmı cidden ya ..
siz evlenmeden önceki konuşma demişsiniz başka bir cevapta, diğer birkaç cevabınıza da baktım bana daha çok eşinizin zamanında beraber kibarca 'abazalık' yaptığı arkadaşı gibi geldi.biseksüellik daha farklıKısa bir video gibiydi. Öncelikle kadraja bu adamla kadın giriyor, uzanmışlar çıplak üst üste.
Sonra manzaraya doğru açı değişiyor.
Burası tam bizlik yazmış.
Eşim gülücük atmış.
Hani ikisininde libido yüksek ondan mı ?
Gerçekten anlam veremedim
33 yaşında çok büyük aydınlanma yaşadım bu konuda , teşekkürler ...neden olmasın? biseksüel işte
Bence de bu şüphe uyandırıcıArkadaşlar aslına şüpheler çok elle tutulur değil.
Parçaları birleştirince ancak bir bütün eder.
Eşimin yakın bir arkadaşı var.
Yurt dışı programı vardı. Önce ki listesi farklı iken, farklı kişilerle gidilecek iken, plan bir anda değişti bu arkadaşıyla olan plana dahil oldu. (iş dolayısıyla)
Onun hakkında bir şey sorduğumda sanki cevap vermekten rahatsız oluyor.
Birde eşime açık seçik şeylerin videosunu atmış hep.
Hatta bir tanesinde bak tam bizim yerimiz burası yazıyor. Attığı yerde de iki çıplak insan var sessiz sakin manzaralı bir yer.
Biliyorum saçma gelebilir tüm bunlar erkeklerin de arasında olan muhabbetler, benim kafam niye böyle çalışıyor bilmiyorum :/
Ha erkek kadın ilişkisi ise normal. Erkekler birbirlerine gönderiyor böyle şeylerYok bir erkek ve kadın uzanmışlar çıplak mayışmışlar resmen suyun içinde saçma sapan bir şeydi :/
Biseksüel bikaç tane erkek arkadaşım var.. Bi tanesi nişanlanıp ayrıldı bi tanesi evlendi 2,5 yıl evli kalıp boşandı. Ama anlaşılma kısmına gelince bilmiyorum.. Ben zaten öyle olduklarını bildiğim için bu konuda nasıl yardımcı olabilirim tam çözemedim şu anda??Konuya nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum.
Ne yazacağımı ne söyleyeceğimi de bilmiyorum.
O yüzden bir şey anlatmadan sadece bu soruyu sormak istiyorum.
Anlaşılır mı ? Çevrenizde böyle olan arkadaşlarınız var mı ?
Biseksüel olup aynı zamanda evli olan mesela ? Sanırım beni en çok işin bu kısmı ilgilendiriyor.
Tabi ki bir insan durduk yere bu soruyu sormaz. Size şüphelerimden bahsetmekte istiyorum öncelikle bir kaç cevap duymam lazım sanırım.
Konunun sonunda amann iyi saçmalamışım rahatlığını duymak hastalıklı beynimden ötürü kendime kızmak tercihim.
Hadi hayırlısı olsun bakalım :/
Bu ben evlenmeden önce atılmış. Sosyal mecradan konuşmaları duruyo baya gerilere giderek gördüm.
Ama abim canım falanda yazmış.
Abi lafı da geçiyor yani.
Abartıyorsunuz. Erkekler sonuçta bu tarz şeyler paylaşıyordur fotolar felan ne olacak. Siz boşu boşuna kafanızı karıştırıyorsunuz ve kendinize dert ediyorsunuz. Başka işaretler ya da garip davranışları yoksa eşinizin bu olayı kafanıza takıp durmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?