- 7 Aralık 2018
- 7.388
- 19.001
- 248
- 28
bu kesin güvenilir demek değil ki ne yazık ki
benim parmağımı telefonuna tanıttırmış eski sevgilim aldattı yani beni. aksine dikkat çekmemek için ortalıkta bırakıyor güven duydurttutuyor olabilir.
ben sizin kuşkunuzdan dolayı şüphelendim.
yoksa ilk videoyu ben görmüş olsam kesin orda kız bulcaklar diye kıskanırdım ilk planda adamı kıskanmam için mutlaka içgüdülerimde hissetmem lazım.
benim mesela bi eski sevgilim evli ama hareketlerinden gay olduğu bariz belli olan biriyle çok yakındı. ve bir net hesabı bulmuştum en sık kullandığı nicki aratıp şifresini de en sık kullandığı şifre yapmış. orada erkek erkek arıyor işaretliydi. sorduğumda geyiğine meraktan falan dedi ama ben içten içe doğru olduğunu hissettim sonra ayrılmıştım. sizin de bu içgüdü var mı içinizde?
Yok ya ,kadın hisseder gerçekten ben saçmaladığını düşünmüyorum ... daha fazla ipucu yakalamaya çalış benceNe hissettiğimi bilemiyorum.
Konuyu açarken çok tereddüt ettim.
Herkes amma saçmalamışsın aklını başına al yazar sandım.
Ama bana hak veren şüphelerimi yerli bulan çoğunlukta çıkınca daha fazla şaşırdım.
Şuan net bir şey olmadığı için kendime kızıyorum ama olmuş olsa bunu kanıtlasak ne hissedilir ki.
Darmadağın olur insan
Bak bizim yerimiz diye attığı fotoğraftaki çıplak insanların cinsiyeti aslında sizi aydınlatmada çok yardımcı olabilir. İkiside erkek miydi?
Arkadaşlar aslına şüpheler çok elle tutulur değil.
Parçaları birleştirince ancak bir bütün eder.
Eşimin yakın bir arkadaşı var.
Yurt dışı programı vardı. Önce ki listesi farklı iken, farklı kişilerle gidilecek iken, plan bir anda değişti bu arkadaşıyla olan plana dahil oldu. (iş dolayısıyla)
Onun hakkında bir şey sorduğumda sanki cevap vermekten rahatsız oluyor.
Birde eşime açık seçik şeylerin videosunu atmış hep.
Hatta bir tanesinde bak tam bizim yerimiz burası yazıyor. Attığı yerde de iki çıplak insan var sessiz sakin manzaralı bir yer.
Biliyorum saçma gelebilir tüm bunlar erkeklerin de arasında olan muhabbetler, benim kafam niye böyle çalışıyor bilmiyorum :/
İki açık insan fotoğrafı demişsiniz. İki çıplak erkeği mi atmış? Bana en tuhaf gelen kısım bu oldu nedense. Gidecekleri yeri göstermek için tam da o yerde iki tane çıplak erkek fotoğrafı bulup atmak..çoğu erkek yapmaz bunu çünkü hoşuna gitmez.
Biraz eşimden bahsedeyim.
Yani çok iyi bir insan hiçbir kusuru yok bazen bu mükemmellik bile acaba dedirtiyor?
Sever, sayar, ilgisi sevgisi yerinde.
Daha çok yeniyiz zaten yılımız bile dolmadı.
Ama onunla yakın olması şuanda beraber olmaları programın aniden değişmesi
En önemlisi de gelen o videolar acaba mı dedirtiyor.
Böyle bir şey olmasa benim aklıma böyle saçma bir şey düşmez diyorum.
Bir de araştırdıkça Türkiye'de bu oranın çok yaygın olduğunu gördüm.
Eşime böyle bir şey sorsam mı açık açık geldiği zaman ?
Kafam çok karışık
Biseksüel biri olarak yazıyorum bunu. Bu, aralarındaki bir şakalaşma, muhabbet olabilir. Sadece bundan yola çıkarak bu yargıya vardıysan diye diyorum, içini ferah tut. He, ama ortada dert edilecek bir yan varsa bunu eşinizin cinsel tercihlerinde aramayın, kişiliğinde arayın. Çünkü biseksüelliği ile size sadık olmaması arasında hiçbir ilişki yok. Ama dediğim gibi, bence ortada dert edeceğiniz bir durum yok.
bence sormayın asla kabul etmeyecek ve daha temkinli olacak.
eğer eşiniz uzaktaysa bi düşünün bence. biseksüelse aldatmıyorsa devam eder misiniz
biseksüelse aldatıyorsa ayrılır mısınız
bu sorulara kendi içinizde cevap verip ondan sonra kurcalayın çaktırmadan derim. eğer bir gün bir şey bulursanız şok olmayasınız diye.
yok bulamazsanız belki o adam sevgili yapar falan siz de emin olursunuz bunu kafanızdan silersiniz ilerde.
mesela eşiniz homofobik midir genelde böyle tipler çok tepkili oluyor.
aslında gay bir arkadaşnız olsa onlar birbirlerini hissediyorlar etkileşimlerinden o size söyleyebilirdi.
Direkt sorma bence. Biseksüel değilse ters bir tepki verebilir. Tabii aranızdaki iletişime ve eşinizin mizacına göre değişir bu durum. Siz çaktırmadan önce bu tarz bir konu açın. Onun tepkisine bakın. Sonra gülüştüğünüz, eğlendiğiniz bir anda esprisine sorar gibi sorun. Tepkisine göre anlarsınız zaten.Gerçekten içimi rahatlattın. Çok teşekkür ederim.
İçimi ferah tutmaya çalışacağım.
Ama kendimi de biliyorum.
Bu düşünceleri kolay kolay kafamdan atamayacağım.
Direk sormak nasıl olur?
Bu ben evlenmeden önce atılmış. Sosyal mecradan konuşmaları duruyo baya gerilere giderek gördüm.
Ama abim canım falanda yazmış.
Abi lafı da geçiyor yani.
Ben ilk okuduğumda videodakiler erkek ve evliyken atılmış sandım. Ama bekarken olmuş.
Hayatında siz yokken olduysa gayet normal bence. 2 erkek olarak böyle bir hayal kurmuş olabilirler, "yanımızda kızlar, böyle bir manzara olsa" demişlerdir.
Videoyu atan kişiyle ilişkisi olduğunu düşünmek çok uç bir durum.
Şüphelendiğiniz başka olaylar da oldu mu?
Anlayamazsınız. Kişinin cinsel yönelimini öğrenmenin tek yolu kendi beyanıdır.
Bu tarz konularda hiç konuşmadık şimdiye dek.
Kendime sorduğum da eğer biseksüel ve sadıksa devam ederim.
Öyleyse ve aldatırsa tabi ki ayrılırım bir sn beklemeden.
Bana sana ki çapkınlık yapacaklar yada daha önce yapmışlar buralarda severiz hatunlarla takılmayı dercesine Bi ima geldi biseksüelden ziyade. İlişki esnasında ne denli ileri gitmeni istiyor? Senden parmaklarını kullanmanı vs istiyor mu? (bunları kendi içinde cevapla) veya farklı onun katılabileceği fantaxiler istiyor mu? Sen anlıyorsun ne demek isstediğimi bence bazı şeyler bence tabu yoksa çok olaan olabilir lakin ne denli istekli ne denli yani.....Arkadaşlar aslına şüpheler çok elle tutulur değil.
Parçaları birleştirince ancak bir bütün eder.
Eşimin yakın bir arkadaşı var.
Yurt dışı programı vardı. Önce ki listesi farklı iken, farklı kişilerle gidilecek iken, plan bir anda değişti bu arkadaşıyla olan plana dahil oldu. (iş dolayısıyla)
Onun hakkında bir şey sorduğumda sanki cevap vermekten rahatsız oluyor.
Birde eşime açık seçik şeylerin videosunu atmış hep.
Hatta bir tanesinde bak tam bizim yerimiz burası yazıyor. Attığı yerde de iki çıplak insan var sessiz sakin manzaralı bir yer.
Biliyorum saçma gelebilir tüm bunlar erkeklerin de arasında olan muhabbetler, benim kafam niye böyle çalışıyor bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?