Bir erkeğin bu huyunu değiştirebilir miyiz?

Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum daha doğrusu yardımınızı almak istiyorum lütfen akıl verin bana... birlikte olduğum bir adam var her huyuna suyuna nasıl biri olduğuna razıyım ama bir huyu beni çok yıpratıyor artık kaldıramıyorum... h iki insan arasında tartışmalar olabilir ama erkek arkadaşım mesela bu tartışmadan sonra mesela msjda tartışmak yerine onu arayayım diyorum konuşarak daha iyi anlaşırız ama o açmıyor telefonlarımı meşgule alıyor nefret ediyorum bu huyundan üstelik normalde erkek tarafın araması gerekirken kalkıp ben defalarca arıyorum yeter ki araya tartışmak soğukluk uzaklık girmesin diye.. o haklı da olsa haksız da olsa ben her zaman arayıp konuşmaktan yanayım sakince güzelce ama arıyorum beni meşgule atıyor kaldıramıyorum bu huyunu ayıp değil mi 28 yaşında adam yani halbuki açsa konuşsa hiçbir sorunumuz kalmayacak işte ben bu huyunu nasıl değiştitebilirim lütfen yardımcı olun istiyorum ki kavgada tartışma da arıyorsam açsın doğru düzgün konuşsun ... bu durum benim kendimi küçük düşmüş hissetmeme sebep oluypor
Değişmez. Değişmiş gibi görünür bir yerde de patlak verir

zaten hiçbir huyunu değiştirmek istemiyorum ki sadece bu ben aradığımda beni meşgule atması bu rahatlığı kaldıramıyorum
Arama
Aramazsan seni meşgule atmaz, ortada sorun kalmaz.
Hem nasıl bir kavgaymış ki o ,aradığında açsa hemen çözülecek. ilişkiyi o noktaya getirmeyin, yüz yüze kavga sebebi olmayacak şeyler mesajda da olmamalı

Arayarak konuşmayı bende tercih etmiyorum böyle durumlarda. Lafın nereye gideceği belli olmuyor bazen. Çekiniyorum ben rahatlıktan ziyade

Asla değişmez
Değişse bile değişmiş gibi yapar bu onu rahatsız eder
Ayrıca o rahatlıktan ben de de var sevmiyorum tel de konuşmayı
Eğer karşı tarafla kavgalıysak hiç sevmiyorum karşı tarafın ses tonuna göre yükselebiliyorum ne gerek var

niye kendinden ödün veriyorsun haksız olduğu durumlarda bekle o arasın üstüne düşme . sakinleyince elbet arar
Yok aramiyorlar byleleri sekerim. Bende de vardi bir tane, hic aramak sorun cozmek umrunda olmazdi. Zamana birakalim derdi. Sanki zamana birakip hicbir sey yapmayinca sihirli bir degnek olayi cozecekmis gibi:deli:

O da sizin tartıştığınız durumlarda konuşmak istemese aramasa keşke diyip bu huyunuzu değiştirmek istiyordur. Bu konuda uzlaşmanız zor.
Sakinlesildiğinde konuyu tekrar konuşup çözmekten yana ise sorun yok ama agresif davranması numaranızı silmesi engellemesi falan aşırı tepkiler.
Aynı bu tip sevgilisi olan bir arkadaşım vardı.
Arkadaşımın telefonunu açmayınca sevgilisinin kapısına gidiyor. Kiza ağız burun dalmış müsvedde.
Sinirlerini kontrol etmekte zorlanan sinirle saçma sapan davranan insanlara dikkat edin derim.

Bir boğa burcu olarak...kolay sinirlenmeyiz ama acmıyorsa gercekten kızdırmıssınız demektir ve haklıdır da. Ben de açmam haklıysam. Huyu degistirmek cok zor ama yine de tartismadan konusmayı deneyabilirsiniz

Bi salın diyesim geldi. Yani haklı ya da haksız biraz zaman geçince insan zaten yumuşuyor. Üzerine düşmeye gerek yok.

O anki siniriyle daha çok büyür diye düşünerek acmiyorsa, sonra konuşalım deyip sakinlesip bi süre sonra dönüyorsa çok güzel. Ama adımı sizden bekleyip küsüp köşesine çekiliyosa asssla değişmez. Ben kendimi kandırdım, evlenince düzelir dedim, yüzyüze olduğumuzda bir aradayken bu kadar süre konuşmadan duramaz dedim ama yanılmışım. Çok seviyo biliyorum, bu huyunun yanlış olduğunun farkında ama duzeltemiyor. Aynı evin içinde günlerce konusmadan durabiliyor. Bu daha da yıpratıcı. Değişim beklemeyin yani

Ben de böyleyim. Direkt kapatırım kendimi konuşmak istemem. Sevgilim de sizin gibiydi hep arayıp konuşmaya çalışırdı. Ki o zaman mesajdan daha iyi oluyor, rahat anlaşılabiliyorsun. Değiştirmeye çabaladı ama ben değişmedim. Şimdi evliyiz mesela tartışırız ben odaya kaçarım. O peşimden gelir konuşmaya çalışır. İletişim kurmaya çalışır. Evlenince engelleyemiyorsun ama mecbur çözüyorsun sorunu hemen 🤣

canım balta girmemiş ormanda balta sen değilsen(ki öyle görünüyor)
cıkk değişmez.
ayrıca küsünce sen neden ısrarcısın.
bırak ne halı varsa görsün. ölmezsın sonuçta.
sonrasında bak nasıl değişiyor.
sevıyorsa uğraşır.
sevmıyorsa herkes kendı yoluna
üzme bu kadar kendıni.

hayır boğa burcu
😂 benim erkek arkadaşım da boğa burcu ve kavga edince ben hırsımı alamam arayıp iyice bağırmak isterim ve kavga anında asla telefonu açmaz bi kaç saat geçince mesaj atar 😅 çoğu erkek öyle sanırım o sinirle daha kötü olmasın diye açmıyordur eminim

Back
X