- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
ay bu ne
konuşma yaw netten kimseyle ne gerek var
konuşma yaw netten kimseyle ne gerek var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kuzum ama sende çok yumuşak yüzlüsün ama ya. Ben olsam: ''Ne oldu kerhaneye paran yetmedi, kız mı düşürmeye çalışıyon, git camii önüne mendil aç'' derdim. Ay resmen ağzını aramış ya.
Cevap bile vermemeliydiniz...Bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım dün akşam faceden sohbet ediyorduk biraz konu ilerledi bana kaç kişi hayatına girdi falan sordu bende iki kişi dedim ne kadar sürdü diye sordu bende 1, 3 ay diğeri 5 ay dedim neyse dedi kısa sürmüş çok ileriye gitmemiş dedi , sonra bir şeyi merak ettim ama sen anlamadın dedi bende tekrar sor dedim sordu bakire misin diye şok oldumbismilah daha yeni tanıdın beni kendisi bir de komser şoklardayım
bende konuşmayı kestim mesaj üstüne mesaj dedi işte senin gibi güzel bir kız bir şey yaşamamış olmaması beni meraka koydu vs. vs. sonra bende ona dedim çok mu merak ettin evet bakireyim ama sen bana hesap sorar gibi bunu sormamazsın valla kimse bu yaşıma kadar bakiremisin diye sormadı şok oldum
sonra bana dedi sanki yaşamış gibi davranıyorsun bu ne çeliş ki siz olsanız ne düşünürdünüz çok sinirlendim ya hiç hoş değil ya
![]()
evet işte dün ilk konuşmamızdı , baya bir sohbet ettik sonra bana sordu kaç kişiyle çıktın falan direk bakiremisin sormadı ilişkin ne kadar sürdü dedi sonra yani ileriye dönük bir şey yaşanmadı yani dedi sonra ben anlamadım bana dedi bir şey merak ettim sordum ama sen anlamadın bende sor dedim yok dedi her şeyin yeri zamanı var dedi bende yok sor dedim, daha doğrusu ben sıradan bir şey sandım sonra tekrar sordu ileriye giden bir şey olmamış dedi bende sustum sonra dedi seni kırıdm özür dilerim ben hiç cvp vermedim yazdı yazdı , bugün günaydın dedi sonra yine baya yazdı en sonunda sırf bakiresin diye sordum diye mi bu tripler öyle bir davranıyorsun ki sanki yaşamış gibi bu ne çelişki dedi, bende karşında hayvan yok namusu iki bacak arasında mı görüyorsun dedim ne yani kadını 3 damla kan mı namusulu veya namusuz yapıcak dedim falan filan dedim çok merak ediyorsan evet bakireyim. Dün gecede şöyle dedi benden önce yaşadıkların beni ilgilendirmez ben önüme bakarım, benim için namusu kan belirlemez ruhu ....... şey olmasın dedi . ama yinde hiç hoş değil sorması uzun oldu ama içimi dökmek istemimBir de ilk konuşmanız mıydı??? Oha demek istiyorum sayın seyirciler.![]()
Ayy sağ ol canım sen de.ayyy çok güldüm Allahtan sizler varsınız Allah hep size güzel insanlarla karşılaştırsın inş. çok mutlu olursunuzöyle ben hiç öyle kötü söz söyleyemiyorum ama yazmadım cvp falan vermiyorum en son dedim hayatında başarılar öküz işte napıcan
İyi de cevap birkaç küfür olmalıydı, 'Evet, bakireyim' değil.çok üstüme geldi daha doğrusu o kadar sinir oldum ki dayanamadım cvp verdim yoksa içimde kalacaktı öküzzzzzz![]()
İyi de cevap birkaç küfür olmalıydı, 'Evet, bakireyim' değil.![]()
Bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım dün akşam faceden sohbet ediyorduk biraz konu ilerledi bana kaç kişi hayatına girdi falan sordu bende iki kişi dedim ne kadar sürdü diye sordu bende 1, 3 ay diğeri 5 ay dedim neyse dedi kısa sürmüş çok ileriye gitmemiş dedi , sonra bir şeyi merak ettim ama sen anlamadın dedi bende tekrar sor dedim sordu bakire misin diye şok oldumbismilah daha yeni tanıdın beni kendisi bir de komser şoklardayım
bende konuşmayı kestim mesaj üstüne mesaj dedi işte senin gibi güzel bir kız bir şey yaşamamış olmaması beni meraka koydu vs. vs. sonra bende ona dedim çok mu merak ettin evet bakireyim ama sen bana hesap sorar gibi bunu sormamazsın valla kimse bu yaşıma kadar bakiremisin diye sormadı şok oldum
sonra bana dedi sanki yaşamış gibi davranıyorsun bu ne çeliş ki siz olsanız ne düşünürdünüz çok sinirlendim ya hiç hoş değil ya
![]()
Ben olsam adamı dumura ugratirdim.bakireyim demezdim.daha bir dur bacak arasına gelecek kadar ne oldu bu ne hadsizlik ne caseret bu ...
Dur bi bakiyim derdim hemen engeli basardım.o sorduğu soruyla kalırdı cevapta alamadığı için aklıda orda kalirdi.
Sen de bir yerde haklısın. Bu memlekette polis dokunulmaz maalesef.kız adam komser ben şimdi küfür falan etsem , bu herif bana bir şey yapar zaten memleketimden uzağım yanlız yaşıyorum boşver kendi derdine yansın hıyar işte burada yazıyorum