Bir erkegin kahve ismarladiginda konusalim demesi bı teklif bile olsa ısmarla kelimesi sizcede itici değil mi
Siz 22 yaşında ve hala sevgilim yok diye konu açan ve patron fantezisi olan kişi değil misiniz? Rahat bırakın artık
Hayır yeliz eski patronun senden hoşlanmıyor. Artık adamın makarasına bile söylediği şeylerden anlam çıkarmayı bırakman gerek. Zaten işten ayrılalı olmuş 6 ay. En küçük bir ilgisi olsa çoktan açılmıştı.
Bu sorular ne için soruluyor? Ben konu sahibi için cevap vereyim. Aslında patronum ile çıkmak,sevgili olmak istiyorum. Ama patronu buna ayak yapıp,zarf atıyor. Bu da aaa beni seviyor. Sevmese bana kahve ısmarla demez. Benle iki de bir uğraşıp durmaz düşüncesine kapılıyorum. Keşke hadi sevgili olalım dese de ben de rahatlasam demek istiyor. Ama bir türlü isteğine ulaşamıyor. Evet bilinç altı bu arkadaşlar
Üzgünüm ama onun için geyik muhabbeti olmaktan öteye gidemeyeceksiniz
Bu yorum bana mı anlamadım, ama banaysa ben senin konuna ilk defa yorum yapıyorumTatlım seni zorla davet edip yorumla diyen. Var mı dur bakiyim yok o zaman sen zaten rahatsın neden kendini burda buluyorsun ki her defasında
Bu yorum bana mı anlamadım, ama banaysa ben senin konuna ilk defa yorum yapıyorumancak sürekli bdv de senin adını görünce konularını okudum ve patronuna takıksın ama adamın umurunda değilsin, bu yüzden evet bizi rahat bırak. Ve bir psikologtan yardım al.
Halamın da bıyığı olsa amcam olurdu.İse tekrar çağırali 4 ay iki defa daha açılıp benden yüz bulamaması üzerinden bı ay gecti
Ay ne uğraşcam ayol anan baban uğraşsın senleHahahhahaha sizleri trollemek aşırı güzel ya hı hı takigim hadi uğraş dur
Açık açık git evinin yanındaki fırına tekrar işe girmek istiyorum de. Bu kadar bu adamı düşünüyorsanBir erkegin kahve ismarladiginda konusalim demesi bı teklif bile olsa ısmarla kelimesi sizcede itici değil mi
Yemin ederim salak bu çocuk.Zorttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?