- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.251
- 398
yok geri getirip bana hep teslim ediyor ben izin vermeden de almıyor o kadar da diilAdam kotu niyetliyse yukarda ki uyenin babasi gbi ornekler mesela her sekilde kullanir kart verdginizde bi dhada geri alamazsnz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok geri getirip bana hep teslim ediyor ben izin vermeden de almıyor o kadar da diilAdam kotu niyetliyse yukarda ki uyenin babasi gbi ornekler mesela her sekilde kullanir kart verdginizde bi dhada geri alamazsnz
Ben dediğinizi anladım zaten elbette öyle bos boş yatan adama kimse bakmaz bakmamali. Insanlik hali elbette sorunlar yasanabilir, issiz kalinabilir. Onemli olan birbirinizi tamamlamakttir. O issizse sen çalışıp onu tamamlicaksin yuvani devam ettirceksin. Amma oyle koca totosunu devirip seni sömürü olayina geçiyorsa asla. Bn simdi bile eşim bana para verdiğinde binlerce teşekkür ediyorum. Sonucta bana bakmak zorunda deil. Beni sevdigi icin bu dönemde çalışmadigim için beni idare edior bende onu mutlu etmeye çalışıyorum. :-DMaşallah bu konularda çok sevimli bir çiftsiniz...
En güzelide zaten bu ama benim dediğim durum eşiniz evde bos bos otursa ve iş aramasa ne yapardınız yani ona bakarmıydınız onun siz baktığı gibi?
hmm bu düşüncede güzelmiş canım
bizde herşeyi eşim ödüyor.. ben de bazen ev alışverişi yapıyorum..
Karttan maaşımı cekip bana getirir yalnız benimkini değil kendininkinide getirip bana veirir beraberce ayrırız şu şuraya bu buraya diye..
hayır tabiiki sizin eşinize helal olsun
işte ideal erkek bence bu ek iş yaparak evinin geçimini daha da iyi sağlamaya çalışan adam
helal olsun:)
kart verince size göre ne yanlış oluyor..?
nasıl zorunda değil..Ben dediğinizi anladım zaten elbette öyle bos boş yatan adama kimse bakmaz bakmamali. Insanlik hali elbette sorunlar yasanabilir, issiz kalinabilir. Onemli olan birbirinizi tamamlamakttir. O issizse sen çalışıp onu tamamlicaksin yuvani devam ettirceksin. Amma oyle koca totosunu devirip seni sömürü olayina geçiyorsa asla. Bn simdi bile eşim bana para verdiğinde binlerce teşekkür ediyorum. Sonucta bana bakmak zorunda deil. Beni sevdigi icin bu dönemde çalışmadigim için beni idare edior bende onu mutlu etmeye çalışıyorum. :-D
Allah senden de razı olsun güzel insan:)içimi ferahlattın canım
allah razı olsun kendisinden çok mücadelecidir.
hedefleri var hedeflarını düşündükçe çalışma isteği oluyor
ben de onu hiç bi konuda zorda bırakmamaya sıkmama bunaltmamaya çalışıyorum
k kartı bu ay yüksek dediği zaman onun bi limiti vardır mesela 200 tl ,asla bişi almam
çünkü hesabını yapmıştır o
şükür geçiniyoruz Allah Herkese iş raslığı huzur mutluluk versin
Şöyle düşünün bir kadin nasil evde yatan eşine bakmak zorunda deil erkek içinde öyle. Ama sevgi olunca, es adam olunca sorumluluk ediniyor. Eşini mutlu etmek icin çabalıyor biliorki esi de onun için evde çalışıyor. Ama adam adam olmayınca iste calisip evine para getirse de, evde yatıp kari parasi da yese olmuyor olmuyorr... eve para getirse kadının burnundan getirior, yatsa kadini sömürüp duruyor. Eger biri digeri icin cabaliorsa, bu, sevgi icin ask icin olmali zorunluluktan degil.nasıl zorunda değil..
tabii ki zorunda bence eğer evleniyorsa bir erkek karısına çocuğuna yetebilmeli
evine ekmek getirmeli..
Biz nakit ödemeler yapmadığımız için para taksimi de olmuyort. İnternet bankacılığından hallediyoruz hemen.hmm bu düşüncede güzelmiş canım
bizde herşeyi eşim ödüyor.. ben de bazen ev alışverişi yapıyorum..
Karttan maaşımı cekip bana getirir yalnız benimkini değil kendininkinide getirip bana veirir beraberce ayrırız şu şuraya bu buraya diye..
Hayat müşterektir. Bizde hesap bende durur, ekonomi konusunda daha becerikli olduğum için. Eşim içinden çok az bir miktar alıp bana gönderir. Ödemeleri yapar, bütçeyi ayarlarım. Ama tam tersi olsaydı da sorun etmezdim. Aldığım maaşı eşime göndermek, evin bütçesini onun ayarlaması koymazdı. Bu problem edilecek bir şey değil ki.
Diğer konuya gelince insanların kendi kararları. Eşine, sevgilisine hediyeler almak hoşuna gidiyordur belki. İmkanı varsa neden olmasın. Kadın parası, erkek parası diye bir şey söz konusu değil benim açımdan. Bir erkek sevgilisine, karısına hediye alınca ya da cebine harçlık koyunca yine bu gözle bakabiliyor, kadın para yiyor diyor musunuz?
Arkadaşım sağolasın aynen öyle yaarkadaşlar med zaten paraların eşinizde toplanmasına karşı değil,
kartın zorla alınıp kadınların köleleştirilmesine karşı..
katılıyorum..
benımde cevremde bi erkek vardı para sömuren.. hayatımdan cıkardım onu .. suan ohh ne alayım ki ne ohh :))) en iyisi onu hayatınızdan cıkarmak