- Konu Sahibi tourmaline
-
yok cnm faceten ekledim, 2. mesajı da attım daha ne düşünüyor ki düştük düşüceğimiz kadar..onun atlaması gerekiyordu
kız arkadaşı mı vardı acaba ya , hem yok gibi geliyor hem de böyle yapınca var gibi geliyor..nolur normal bi mesaj atsa, bilmiyorum desin o da bir cevap dimi yani..ya da şuraya gidebilirsin desin..o da bi cvp..bi daha da msj atmazdım öyle cvp yazsa..acaba ben yazdıkça o da devamlı yazıcak mı diye düşündü..hüsnü kuruntularım başladı gene =((
kesinlikle hayal kurmamak gerekiyor insan daha çok üzülüyor sonra... ve ben bu hatayı hep yapıyorum
okadar sıkıldımki bu belirsizlikten zaten zayıfım iyice iştahtan kesildim hiç hoşuma gitmiyor bu durum hoşlanmanın ötesinde bişey hissediyor olmaktan korkuyorum.... keyfim yok mutsuzum
seninkindende hbr yok anlaşılan
ay keşke bnde zayıflsam cnm. bnde sıkıldıkça kendimi yemeye içmeye veriorum. kilo almak istemiorum yaa
bn bu seneden umudumu kestim ztn. seneye bakıcam artıkşu kurs tanıtımına götürsün bakalım orda nolcak. iki seferdir gelip söylüo. ilk defa beraber bi yere gitcez. tabi arkadaşımda olcak ama olsun buda bişeydir
gamzenk bence bu iyi bir fırsat, muhakak gelişme bekliyorum senden.:)
İkiniz de ünv öğrencisisiniz galiba kızlar. Bakıyorum da öğrenciliğimde de sizin gibiydim çalışırken de değişmemişim pek. Demek ki ortam değil kişilik etkili.Girişken olunca gurur yapıyorum hemen, bi adım atarsam reddederse ölürüm diyorum gerçişimdilerde daha normal bi insan oldum sayılır, artık adım atıyorum sayılabilir.:))
Çok abartma tabi hazırlanmayı, doğal ol her şeyden önce fazla makyaj asla yapma. Kıyafetin de spor ve iç açıcı olsun.
Ben de yarın benimkini görücem, o yüzden kuaföre gitçem şimdi, kaşlarımı aldırmam lazım.:))) Manyak gibi heyecanlanıyorum, rüyamda da gördüm zaten, ergenlik yıllarıma geri döndüm iyi mi kızlar.
ben bile kac kisiyi ayagimla teptim bu adam icin...kaderime razı olup beni çok seven o diğer çocukla mı evlensem acaba:2:
kızlar bu saat oldu hala cevap yok , sizce ışık var mı :44:
ben bir daha o yoldan nasıl geçicem, asılıyormuşum durumuna düştüm((((
evet baktım cvp mvp yok....yazmıycak ya ...niye ki...niye cvp yazmıycak sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?