- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
-
çok istekli değil( zoraki sanki :))
bilmiyorum ki bana duvarı kapalı, ayrıca hiç online olmuyor ben de hiç girmiyorum o kısmına..
şu an çok sinirliyim(( bari çok güzel bir mesaj yazsa da gönlümü alsa (((
sana yazdığımı hatırlamıyorum..dur bakalım cnm belki görmemiştir. bana yazdığın msjı yolladn dimi?:26:
sana duvari kapali mi facete?
Ortak arkadasiniz varmi, ona aosrsan onada kapalimi diye..
sana yazdığımı hatırlamıyorum..
yok malesef canım...
kızlar ben yatıyorum..bu saatten sonra yazacağını düşünmüyorum belki yarın yazar..bekleyemiycem daha fazla, iyi geceler sizlere, Allah herkesi sevdiğine kavuştursun....
kızlar ben yatıyorum..bu saatten sonra yazacağını düşünmüyorum belki yarın yazar..bekleyemiycem daha fazla, iyi geceler sizlere, Allah herkesi sevdiğine kavuştursun....
Ah kocısımın ılk buyulu bakısları geldı aklıma
Bakıslar herseyı gosterır bence ve bende o bakısları karsılıksız bırakmadım
Ah kocısımın ılk buyulu bakısları geldı aklıma
Bakıslar herseyı gosterır bence ve bende o bakısları karsılıksız bırakmadım
cnm durum hala boyleyse asıksınız ayolbakislar herseyi gösterirse bende olan durumu anlatayim o zaman.
Herkesin icinde delice gözlerime bakiyordu saniyelerse, ve gülümsüyordu. Ben o anda tabiiki ne yapcagimi sasiriyordu.
Yanyanaken ben bakamdigimda beni izliyor, ben bakinca gözlerime bakamiyordu, gözlerini kaciriyordu. Ve bazen gene uzun uzun bakiyordu.
Simdi ne gibi belirtidir bu, ben uzun uzun bakamiyordum, hemen heyecanlaniyordum. Ama hep yakinimi arardi. Heyecanlanirdi.
sagol cnm darısı tum genclerımızedeneyimlilerin cümleleri bile farklı. :) allah bozmasın darısı başımıza inşallahhhh!
ya kizlar sizce bu düsüncelerim normal mi?
Ne kadar kötü seyler olmus olsada,ne kadar kendiliginden bana yazmasada. Bu adam beni seviyor düsüncesi hep icimde. Uygun zamani bekliyor gibime geliyor. Beni kiskandirmayi hep basardi. Sabrimi deniyor snaki, ne kadar damarima basabiliri deniyor sanki.
Ya erkekler hep böylemi, simdi oyun mu oyanadi benimle?
cnm durum hala boyleyse asıksınız ayolınsallah enıste adayımızda cesaretlenıp ısı cumlelere dokebılır
ya kizlar sizce bu düsüncelerim normal mi?
Ne kadar kötü seyler olmus olsada,ne kadar kendiliginden bana yazmasada. Bu adam beni seviyor düsüncesi hep icimde. Uygun zamani bekliyor gibime geliyor. Beni kiskandirmayi hep basardi. Sabrimi deniyor snaki, ne kadar damarima basabiliri deniyor sanki.
Ya erkekler hep böylemi, simdi oyun mu oyanadi benimle?
ya ne desek boş cnm. sevio da olabilir vazgeçmişte olabilir. acele etme diorum. seninkinde çapkınlıkta var. bilemedim ki şimdi:26:
artik görüsemiyoruz...beni görmedigi icinde unuttumu acep? Bazen keske kursun sonundaki sinavi basaramasaydimda, halen yaninda olsaydim diyorum...
Kurstan ayrilirken, nasil ayrildik hayret ediyorum ya...ama ikimizde üzgündük isin komik tarafa. Hele elimizi uzatip hoscakal demek ne tuhafti ya...
Ya bu adam beni seviyormus düsüncesinden kurtulamiyorum, sanki var birseyler ya korkak...yada ben mi gelin güvey oluyorum...ya ama cok tuhaf hislerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?