- Konu Sahibi tourmaline
-
Hayır ilkine cevap verip buna vermediğine göre, kendine asılan kızların mesajlarından biri olmadığı için şok mu geçirdi acaba? Ayyyy ne kadann yakışıklısın falan demediğin için şaşırdı mı.
Bence kesinlikle yazmamalısın, eğer birkaç güne kadar cevaplamazsa "çok ince(!)" olduğunu vurgulayan bi mesaj atarsın istersen.
Ben hala yazacağını düşünüyorum o ayrı mesele.
kizlar bir hafta sonra tatile ucuyorum...simdi yazmazsam 1,5 ay internete girme sansim olmayacak. Simdi acaba birsey yazsam mi? Yoksa tam merakta biraksam mi? iki ay nerde bu kiz gibisinden?
bn olsam yazmazdım cnm.:26:
Hayır ilkine cevap verip buna vermediğine göre, kendine asılan kızların mesajlarından biri olmadığı için şok mu geçirdi acaba? Ayyyy ne kadann yakışıklısın falan demediğin için şaşırdı mı.
Bence kesinlikle yazmamalısın, eğer birkaç güne kadar cevaplamazsa "çok ince(!)" olduğunu vurgulayan bi mesaj atarsın istersen.
Ben hala yazacağını düşünüyorum o ayrı mesele.
bende yazacagini düsünüyorum...Bence tourmalinecim sabirli ol ve bekle
umudum tükeniyor walla........yazsa da çok çekicem ben bu balık burcundan.........
umudum tükeniyor walla........yazsa da çok çekicem ben bu balık burcundan.........
aa bnde balık burcuyum. balıklar iyidir aslında:44:
cuma gece yarısı yazdım..kac gün oldu yazali?
aa bnde balık burcuyum. balıklar iyidir aslında:44:
bende balık burcuyum
Bende balığım :))))
balıkların en büyük özelliği duygusal olmaları ama ben hiç duygusal değilim benimki köpekbalığı cinsinden galiba
6.hisleride kuvvetli oluyor ama nedense erkekler üzerinde işe yaramıyor benim hisler
canım 10 dakika beklemem gerekiyormuş mesaj atmak için buradan yazayım bari çatlamak üzereyim çünkü.... o gün güzel geçti ilgilendi benimle hatta etrafımızdaki kişiler bile farketti sanırım bu durumu... ama okadar işte numarası yok face yok... belli hoşlanıyor ama niye hala adım atmıyor ille benmi numarasını isteyip arayacağım özgüvenimi kaybettirdi resmen bana kendime kusur bulmaya başladım onun yüzünden.. 1 adım ileri gidiyorsa 2 adım geri gidiyor offff çok mutsuzum cidden
seninkide cidden ne kasıntı çıktı (aynı benimki gibi) eminim okumuştur o mesajı sanırım cevap yazacak ama bekletiyor bilerek hevesli görünmek istemiyor galiba
hepsi aynı bunların =((
biz üzerlerine düşüyoruz ya ondan bize böyle yapıyorlar..hele bir vazgeçsek o zaman gör sen..o cevaplar anında atılır..
ayol ben de faceten bulup msj atmasam bu hala otların arasından bana bakıyor olucaktı, şimdi mesajlaşıyoruz en azından da cevap atma zahmetine giricek mi bakalım..beni bu durum yıprattı açıkcası ya..sıkılırım ben böyle çok sabredemem..her mesajda böyle bekleyecek miyim..
hele bir cevap atsın görür o..nasıl ilgisiz olucam ona..hatta sadece saol. diye bir mesaj atıcam..ya yeterki mesaj atsın(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?