- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.081
O zmanlar daha çocuk sayılırdım bee :))
çocuk aklınla 3 kişiyi idare edebilmene şaştım ztn
helal olsun ne diyim
Öyle deme bee ...
Zaten idare edemedim çabucak foyam ortaya çıktı ...
Ya ben öyle sürekli erkek arkadaş değiştiren , her gördüğü erkekle çıkan biri olarak kafanızda yer edinmek istemiyorum.
O zmanlar çok değişik duygular içindeydim , resmen bunalımdaydım işte kendimi öyle avutuyodum,saçmalıyodum ....
Zaten şimdiye kadar 3 ilişkim oldu üçü de aynı anda oldu ve hemencecik bitti . Diyorum ya bir daha da kimseyle çıkmadım...
yok cnm öle biri olduğunu düşünmedim de garip bi durum sonuçta.
hatırlıorum bn senin yazdıklarını. çocuk üni ye gidiodu sen de sınava hazırlanmıştın dimi bu sene. nedir son durum? yok mu bi gelişme
Benim o durum TOURMALİNE nin durumundan bile çok kötü . Ya benimki zaten kızlarla pek konuşamıyor utanıyor ...
Face de çok iyi sohbet ediyoruz ama yüz yüze olunca bu dengesiz donuyor , konuşmuyor
Ağzından cımbızla laf alıyorum . Yani anlayacağın benim iş çok zor...
Bu arada gamzenk, canım ;
Sende biraz kendini özet geçer misin yaşını , ilişki durumunu falan filan ...
hmn geçiriorum çok bişe yok ztn.
22 yaşındayım. üniverste öğrencisiyim. lise döneminde hoşlandığım biri olmadı. teklifte almadım. ztn sınıfımızda çok az erkek vardıüni de ise ilgilenen oldu baya teklifte aldım ama hoşlanmadığım için çıkmadım kimseyle. en son işte bu çocuk ilgilendi bn ha teklif etti edicek derken etmedi öle bkliom cnm. keşke net anlayabilsem ilgisi var mı yok mu ona göre yolumu çizcem. belirsizlik çok kötü ya
ya bn benimle başka türlü ilgilendiğini anladığım erkeklere hemen belli ediyorum istemediğimi. hatta bi tanesine teklif bile etmeden direk sölemiştim istemiyorum demiştim. çocuk bana teşekkür etti. iyi ki daha fazla bağlanmadan söledin die. ama bu sefer karşı tarafı anlayamıyorum. anlayamadıkça düşünüyorum. düşündükçe iyice bağlanıyorum. iş çıkmaza gidio offff
yaz tatilinde uzak kalıcam unuturum diye umuyorum.
Hangi üniversite de okuyorsun canım ? Ve sana teklif edenlerden hiç mi beğendiğin olmadı...
hangi üni de okudumu sölemiyim:26: tanıdık çıkar korkusu var ya bnde:26:
bana teklif edenlerden hiç beendiğim olmadı maalesef.:44: hatta bi çocuk 2 sene peşimden koşmuştu. ama bana göre deildi maalesefşimdi sevgilisi var ztn bnde öle kız arkadaşlarımla takılıom
Yazık be çocuğa hevesini kursağında bırakmışsın :))
Neden, tanıdık çıkarsa ne olur ki ??
Yanlış bişey mi yapıyoruz burda ??
yok yanlış bişey yaptımızdan deil tabi. bilmiorum kendimle ilgili çok detaya girmeme taraftarıyım . herkese açık bi platform sonuçta:26:
İyi sen bilirsin.
Bende bu sene pdr falan düşünüyorum bi yer gelirse hemen yerleşecem. Üniversiteli olmalıyım artık
inş olur cnm. aynı üniversteyi yaz bari:26: görüme imkanınız olur bol bol
Aynı üni. derken ???
hoşlandığın çocuğun olduğu üniverste:44: yanlış mı hatırlıorum yoksa:18::18: o üni de deilmiydi:26:
ayııııır susmadım, bu arada senin yaşını merak ediyorum canım ? sen hiç birisiyle çıktın mı ?
walla benimki hep uzaktan bakıcak ,biz hiç sevgili olamıycaz bence..
ben senin yerinde olsam onu silerdim, merak edip de sorarsa arkadaş listendeki kişilerle beraber senin arkadaş listende olmak hoşuma gitmedi gibi birşey derdim..walla benim sana tavsiyem bu adamı unutman yönünde canım..
saçıuzunaklıkısa bana cvp vermemişsin, benden hoşlandığını neye göre anladın ? çok merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?