Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

seytanin bacagini kiralim ama dimi yani...

bu arada ben umudumu iyicene kaybettim...benimki tam capkin cikti (artik bilemiyorum) bu tuhaf kizlari ekleme eylemleri artti. Igreniyorum bazen arkadas listesinde olmaktan...silmekte istemiyorum. Aslinda saklayandan kork derler ama... Birde üstüne gitmis arkadasimi eklemis, tanimiyorlarda birbirlerini...

Kızlar ben sevgilim varmış gibi hissediyorum bugün, bakışmalarımız falan geliyo aklıma. Sanırım iyice aptallaştım.

Kızlar ben sevgilim varmış gibi hissediyorum bugün, bakışmalarımız falan geliyo aklıma. Sanırım iyice aptallaştım.

yok mu cnm sende bi gelişme. aslında içimizde en olmaı muhtemel seninki gibi. görüşüosunuz konuşuosunuz ne de olsa.

kizlar tatile gidecegim, ama aklim hep onda. Ne yapiyordur, beni düsünüyormudur diye...offfff kizlarben abayi yakmisim ya:2:

kolay kolay da hoslanmiyorum hemence, ama bu adamda tilsim mi var ne...Ya nasil baglasam kendime diye düsünüyorum

yok mu cnm sende bi gelişme. aslında içimizde en olmaı muhtemel seninki gibi. görüşüosunuz konuşuosunuz ne de olsa.

Nasıl bakarsam öyle oluyor canım yaa, ufak ufak kondurmalar, özel ufak paylaşımlar var yalnız bi yönden de bakınca koca bi sıfır var. Ben çok belli edemiyorum duygularımı, hatta duygularım artııkça ters davranıyodum ona, birz biraz değiştim gibi. Kendimi suçluyorum hep. :44:

Sen naptın? Ayrıntılı konuşabilmek için msn istemiştim ama görmedin galiba mesajımı.

Senin kız arkadaşını mı eklemiş? :44::44::44:

bnde bi gelişme yok göremiorum çünkü

final sınavlarımız başlıcak hftaya. bunun baya kritik durumu. ders çalışıo sanırım.

evt gördüm msjını cnm. şu buluşma günü belli olsun die bekliorum yardım almak için

bide anlattıkça daha kötü oluo sanki sonrası. platonik aşık olmak istemiorum durduk yere. çünkü geçen seneye kadar sıradan biriydi bnm için. hatta size ilginç bişe daha söliim. 1. sınıfta bunun yakınlaşığı bi kız vardı. sanırım bi dönem sevgili oldular. biz arkadaşlarla sürekli takip ederdik bunları. o zmnlar çocuğa karşı hiç böle hislerim yoktu. sonra ayrıldılar. 1 sene sonra çocuk bnle ilgilenmeye başladı işte. bn bu seneden ümidimi kestim artık seneye bakıcaz:44:

Tımam.

Sana bişiy diyim mi bana göre temeli sağlam ilişkiler çok zor başlıyor ve ilerliyor:)) Teselli değil valla buna inanıyorum. İnşallah güzel olacak her şey bizler için.

evet neden? nicin? nasil? bilmiyorum

Arkadaşına sorsanaa..

inş cnm inş elbet bir gün kavuşacağız inanıyorum bnde:44:

ya çok mrk ediyorum bakalım önce hangimizin sevgilisi olucak:18:

artık birimiz kıralım şu kötü şansı yahu
walla benimki hep uzaktan bakıcak ,biz hiç sevgili olamıycaz bence..
ben senin yerinde olsam onu silerdim, merak edip de sorarsa arkadaş listendeki kişilerle beraber senin arkadaş listende olmak hoşuma gitmedi gibi birşey derdim..walla benim sana tavsiyem bu adamı unutman yönünde canım..

saçıuzunaklıkısa bana cvp vermemişsin, benden hoşlandığını neye göre anladın ? çok merak ettim :)

Son düzenleme:
diğer forumlara bakıyorum insanlar hep dışarıda buluşuyor keşke bizde aynı şehirlerde olsaydık görüşürdük belki

Tourmalinem canım benim ;

Bence bir kişi başka birinin peşinden taa onun apartmanına kadar gidiyorsa :
ya ondan hoşlanıyordur ya da ona feci halde aşık olmuştur...

Ama şöyle bir ihtimal de var ;

Bazı erkekler aynı birden fazla kişiden hoşlanabilirler. Yani seninki de hem senden hem de başka birinden hoşlanıyor olabilir.
İkiniz arasında seçim yapamıyordur belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…