- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.061
Tourmaline yine sustu galiba tüm yazdıklarımıza aynı anda cevap verecek yine
kızlar bu iki şarkıyı da paylaştım, inşallah yanlış anlayıp da oluruna bırakmaz:84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlar bu iki şarkıyı da paylaştım, inşallah yanlış anlayıp da oluruna bırakmaz:84::84::84::84::84::84::84::84:
tekrar msj atmayı düşünüomusun peki cnm. :26: cvp vermediya soruna söle imalı bi msj atabilirsin mesela. sonrada silebilirsin face ten:18:
ayııııır susmadım, bu arada senin yaşını merak ediyorum canım ? sen hiç birisiyle çıktın mı ?
Neden böyle bir soru sordun ???
açıkcası şu an bir daha mesaj stresi çekmek istemiyorum..öyle bir niyetim yok..belki mesaj atmadan direk silerim amatekrar msj atmayı düşünüomusun peki cnm. :26: cvp vermediya soruna söle imalı bi msj atabilirsin mesela. sonrada silebilirsin face ten:18:
ama silerse adam tourmaline nin umduğunu bulamayıp sildiğini düşünmezmi:26::26::26::26::26:
ama silerse adam tourmaline nin umduğunu bulamayıp sildiğini düşünmezmi:26::26::26::26::26:
ya aklıma yaptığım bişe geldisize anlatmak istedim:18: bu dediğim çocukla biz bi projede görev aldık bu sene. bu da başkandı projede. bi toplantı vardı arkadaşım katılamıcaktı . bana çocuğun numarasını verdi ki bişe olursa ararsın die. o zamana kadar numarası yok tu bnde. kaydettim tabi memnuniyetle.
sonra bu proje için bişe sorma bahanesiyle ( bn öyle umuyorum en azından) bi akşam beni aradı. tabi heycanla açtım telefonu. bu uyanık ses vermedi bi süre. bnde alo diyip ismini söledim direk yani numarasını aldığımı anlamış oldu sonradan çok utandım yahu:78: keşke direk smini sölemeseydim o tanıtsaydı kendini
evt silme hususunda bnde tereddütlüyüm:18: çocuğun verceği cvba göre karar verir silip silmemeye:26:
burda herkes yaşını söyledi de bir seninkini bilmiyorum o yüzden...
bir de hiçbirimizin daha önce bir sefgilisi olmamış seni merak ettim
yooo niye utanıyorsun, zaten alma sebebin belli..
Söyliyecem ama çok küçüksün falan demeyin olur mu???
20 yaşındayım
Daha önceki ilişkilerime gelince de o konuda kendimden iğreniyorum ...
Aynı anda 3 kişiyle çıkıyodum çünkü üçünden de hoşlanıyodum. İşin kötü yanı bu üçü de yakın arkadaştı . Daha sonra durumu anladıklarında beni yerin dibine soktular ....
Lise 1 deydim o zaman . O gün bu gündür bir daha biriyle çıkmadım .
napmışsın sen yahu:44: şaşırdım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?