- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.141
ahh canımmmm keşke olsa biz ancak niye neden nasıl bunlara cevap veriyoruz burada kimsede tık yok 1 adım ileri gidersek 2 adım geri gidiyoruz
evt cnm aynı sınıftayız. finaller hftaya. evt hftaya kesin görüşcez
bide yaz tatilimizde az.okulun erken açılmasına bu kadar sevinceim aklıma gelmezdi
evt bu sene de böle bitti maalesef. belki de kimseyle çıkmak istemiodur.:44: bilemiorum ki
belirsizlik duygusu çok kötü
erkekleri anlamıyorum hiç, bu da kesin
Kızlar çabuk yazın roman mı yazıyosunuz yahuu? :))
Bakın size ne diycem hani şu ünlü sözlükler var ya nettei onlardan birinde tesadüfen gördüm erkeklerin hoşlanma belirtilerinde "kızla hiç ilgilenmiyormuş gibi davranmak, hoşlandığı kız mekana girdiğinde asla onunla ilgilenmemek" gibi maddeler var ekeklerin kendi ağzından. Hanid iyordunuz ya nerden anladın hoşlandığını diye, kanıt olsun diye sundum:))))
Senin hikayen neydi cemre?
Kimseyle çıkmak istemediğini nerden çıkardın, öyle duyumların mı var his mi yoksa uyduruyor musun? :))
Neden istemesin canım hayatında şöyle neşeli hareketli tatlı bir hatunu herkes ister.
hmm o zaman rapunzeli izlemeliyimVayy, demek teklif etmeyi düşünmeye başladın, dedim canım bu çocuk seni kıvama getirecek:)) Ben evde yalnızım günlerdir, bizimkiler gittiler 1 ay yalnızım kızlar, eskiden zaman yalnızken çabuk geçerdi, şimdi o kadar zor geçiyor ki yaa(
Pc de canım. Ya Sonra'yı izledim, şimdi de Rapunzel'i izliyorum, Karmakarışık adıyla tekra çekilmiş.:)) Ve kızlar biliyo musunuz Rapunzel bile erkeğini söke söke almayı biliyor.))
sen hangi noktada kaldın hatırlayamadım canım, en son ben 1 mesaj attım cvp verdi hemen,sonra bi tane daha attım ona vermedi..nasılsınız kızlar var mı bir gelişme
wuuu, bana yapıldıKızlar çabuk yazın roman mı yazıyosunuz yahuu? :))
Bakın size ne diycem hani şu ünlü sözlükler var ya nettei onlardan birinde tesadüfen gördüm erkeklerin hoşlanma belirtilerinde "kızla hiç ilgilenmiyormuş gibi davranmak, hoşlandığı kız mekana girdiğinde asla onunla ilgilenmemek" gibi maddeler var ekeklerin kendi ağzından. Hanid iyordunuz ya nerden anladın hoşlandığını diye, kanıt olsun diye sundum:))))
evet baya kişi okuyor, bir de merak ettim bazen görüyorum okuyanlar içerisindeki üyelerden bazılarının nickleri neden sarı ve sayfaları ziyaret edilemiyor bilen var mı ?bizim topic baya ilgi çeker olmuş kızlar herkes umutsuz vakalar ne durumda merak ediyor
aa cidden mi süpersin ya
bnmkide yanımıza gelio konuşurken bana öyle arada bakıo hep sanki arkadaşıma anlatıyo gıcık oluyorummm
bu kızgın ifade çok hoşuma gidiyor benim adamın karşısına çıkıp bunu yapasım geliyor öyle sinir ediyorki beni
çok konuşkan çok sosyal biri ama mutaassıp biraz yani dinine düşkün anlıcanızo sebepten öle bişey düşündüm cnm
gerçi kızlarla filan sohbet edio öle çekingen deil gayet rahat
ay şunu anlamaya çalışırken gösterdiğim çabayı derslere gösterseydim üni 1si olurdum vallaha
Hoşlanıyor ya da seninle olup olamayacağından emin değil. Az mı konuşuyorsun?
Yap gitsin canım nolucak, melekten anlamıyolar madem.:)))))
Hmm, ben,mle de ünv de ilgilenenlerden biri anlattığın gibiydi, çıkma teklif etmez pek onlar canım yaa, olursa da imam nikahı faslı bilmem ne, umarım o noktalarda değildir, çünkü abileri falan var sürekli takip diyolar onları kızlarla fazla ilgilenip başarısız olmasınlar diye.
sen hangi noktada kaldın hatırlayamadım canım, en son ben 1 mesaj attım cvp verdi hemen,sonra bi tane daha attım ona vermedi..
hmm o zaman rapunzeli izlemeliyim
yaa ben iyice taktım bunun bir çıktığı olduğuna, arkadaş lisetsindekileri iyice kolaçan ediyorum..abuk subuk birileri yok ama..
ama teklif edemem bee wallaha edemem...en fazla 1 mesaj daha atarsam atarım belki 'yalan sölemişsin derim'..
sen hangi noktada kaldın hatırlayamadım canım, en son ben 1 mesaj attım cvp verdi hemen,sonra bi tane daha attım ona vermedi..
wuuu, bana yapıldı
evet baya kişi okuyor, bir de merak ettim bazen görüyorum okuyanlar içerisindeki üyelerden bazılarının nickleri neden sarı ve sayfaları ziyaret edilemiyor bilen var mı ?
onu bende merak ediyorum niye bizim nickimiz tek renk
Hoşlanıyor ya da seninle olup olamayacağından emin değil. Az mı konuşuyorsun?
Yap gitsin canım nolucak, melekten anlamıyolar madem.:)))))
Hmm, ben,mle de ünv de ilgilenenlerden biri anlattığın gibiydi, çıkma teklif etmez pek onlar canım yaa, olursa da imam nikahı faslı bilmem ne, umarım o noktalarda değildir, çünkü abileri falan var sürekli takip diyolar onları kızlarla fazla ilgilenip başarısız olmasınlar diye.
hmm anladım
mesaj atsam mı diye düşünüyordun ben okudugumda
Ben sende bi coşku seziyorum hadi hayırlısı, bu çocuk apartmanın önünde serenat falan mı yaptı yoksa?
Ben de hemen o sarı kişiye tıkladım bakamadım ne ilginç yaa, kimdi ki o?:44:
Teklif etmeyi falan düşünmemek lazım tabi ki canım, teklife gerek yok bi şekilde başlar başlayacaksa zaten.
O değil de gamzenkle sen nicklerinizin uzunluğu, tarzlarınız biraz benziyor ve resim yok karışmayın yaa siz, avatar koyun mesela cadıca sen bi cadı resmi koy süpürgelisinden, gamzenk de gamze resmi koysun:))
Kızlar benim uykum geldi, yarın sabahtan okulum var, görüşürüz kendinize iyi bakın.
Rüyanızda balık görün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?