Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

Kimseyle çıkmak istemediğini nerden çıkardın, öyle duyumların mı var his mi yoksa uyduruyor musun? :))
Neden istemesin canım hayatında şöyle neşeli hareketli tatlı bir hatunu herkes ister.

aa cidden mi süpersin ya

bnmkide yanımıza gelio konuşurken bana öyle arada bakıo hep sanki arkadaşıma anlatıyo gıcık oluyorummm

bu kızgın ifade çok hoşuma gidiyor benim adamın karşısına çıkıp bunu yapasım geliyor öyle sinir ediyorki beni

Kimseyle çıkmak istemediğini nerden çıkardın, öyle duyumların mı var his mi yoksa uyduruyor musun? :))
Neden istemesin canım hayatında şöyle neşeli hareketli tatlı bir hatunu herkes ister.

çok konuşkan çok sosyal biri ama mutaassıp biraz yani dinine düşkün anlıcanız o sebepten öle bişey düşündüm cnm

gerçi kızlarla filan sohbet edio öle çekingen deil gayet rahat

ay şunu anlamaya çalışırken gösterdiğim çabayı derslere gösterseydim üni 1si olurdum vallaha

Son düzenleme:
hmm o zaman rapunzeli izlemeliyim
yaa ben iyice taktım bunun bir çıktığı olduğuna, arkadaş lisetsindekileri iyice kolaçan ediyorum..abuk subuk birileri yok ama..
ama teklif edemem bee wallaha edemem...en fazla 1 mesaj daha atarsam atarım belki 'yalan sölemişsin derim'..
nasılsınız kızlar var mı bir gelişme
sen hangi noktada kaldın hatırlayamadım canım, en son ben 1 mesaj attım cvp verdi hemen,sonra bi tane daha attım ona vermedi..
wuuu, bana yapıldı
bizim topic baya ilgi çeker olmuş kızlar herkes umutsuz vakalar ne durumda merak ediyor
evet baya kişi okuyor, bir de merak ettim bazen görüyorum okuyanlar içerisindeki üyelerden bazılarının nickleri neden sarı ve sayfaları ziyaret edilemiyor bilen var mı ?

aa cidden mi süpersin ya

bnmkide yanımıza gelio konuşurken bana öyle arada bakıo hep sanki arkadaşıma anlatıyo gıcık oluyorummm

Hoşlanıyor ya da seninle olup olamayacağından emin değil. Az mı konuşuyorsun?

bu kızgın ifade çok hoşuma gidiyor benim adamın karşısına çıkıp bunu yapasım geliyor öyle sinir ediyorki beni

Yap gitsin canım nolucak, melekten anlamıyolar madem.:)))))

Hmm, ben,mle de ünv de ilgilenenlerden biri anlattığın gibiydi, çıkma teklif etmez pek onlar canım yaa, olursa da imam nikahı faslı bilmem ne, umarım o noktalarda değildir, çünkü abileri falan var sürekli takip diyolar onları kızlarla fazla ilgilenip başarısız olmasınlar diye.

evet sacıuzuncum benim okuduğum ünidede vardı böyle ev ablaları abileri eğer bi cemaate filan üyeyse ürkekliği ondan olabilir

Ben sende bi coşku seziyorum hadi hayırlısı, bu çocuk apartmanın önünde serenat falan mı yaptı yoksa?

Ben de hemen o sarı kişiye tıkladım bakamadım ne ilginç yaa, kimdi ki o?:44:

Teklif etmeyi falan düşünmemek lazım tabi ki canım, teklife gerek yok bi şekilde başlar başlayacaksa zaten.

onu bende merak ediyorum niye bizim nickimiz tek renk

O değil de gamzenkle sen nicklerinizin uzunluğu, tarzlarınız biraz benziyor ve resim yok karışmayın yaa siz, avatar koyun mesela cadıca sen bi cadı resmi koy süpürgelisinden, gamzenk de gamze resmi koysun:))

Kızlar benim uykum geldi, yarın sabahtan okulum var, görüşürüz kendinize iyi bakın.

Rüyanızda balık görün...

evt cnm az konuşuyorum balık burcu işte çekingendir hoşlandığı erkek karşısında aşıorum yavaştan inş.

valla o derece deil sanırım ya. çünkü bunun 2 sene önce bi sevgilisi vardı sonra ayrıldılar:44: baya dipdibeydiler yani öle çekinmiodu kimseden. bunun üye olduğu bi dernek gibi bişe var. orda üst sınıflardan arkadaşlarının sevgilileri hep var. abi gibi bi durum yok sanırım. ama aileden gelen bi dindarlık durumu var kesin.

canım moralim bozuk aslında bununla bir ilişki yaşayamıycaz, ama bçyle sürüp gitmesinin de manası ne ki ?

ay ne balığı sevdiğimi görüyim rüyamda. ztn anca rüyamda görürüm geçen ki gibi kabus olmasında hala aklımdan çıkmıyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…