Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

canım o da bir mesajımla yerinden kalkıp sırf bana bakmak için dışarı çıkıyor
yollarda bekliyor beni..geçen apartmanımın önünde bekliyordu..yani aslında 'baksana kız benmle konuşmaya can atıyor demesi ' şu durumda pek mantıklı olmaz ama diyo olabilir tabii yine de..

bendede durumlar aynı gibi canm ama doğum günümdü aranmak güzel oldu özel olduğumu bikez daha hissettrdi bu güzeldi oldukça

ya kızlar çok üzgünüm okula gittim ama göremedim

ayrıca şu tanıtım işine arkadaşım gelmicekmiş memleketnde olcak çünkü. ama ayıp olur çocuk 2 kere gelip söyledi dedim. seneye gideriz artık dedi

bu da iptal oldu anlıcanız. ben bu seneden umudumu kestim seneye bakıcaz artık

Son düzenleme:
@gamzenk, arkadaşın gitmeyince neden iptal oluyor canım planlar? Sen gitsen olmaz mı?

@cemreeylül en son senin haberin olmuş sözleneceğinizden, ne komik! Bence de hadi biz şuyuz şunu yapalım şu var sırada diye değil, pat diye olmalı her şey. Demek ki sevgiliyken senden çok güzel bahsediyormuş ailesine. Sadece şunu merak ettim aileler sizden gizleyerek nasıl görüşmüşler, haberimiz yokken görüşüyolarmış dedin ya?

@tourmaline bu yazdığı cümle bana da seninle ilgili değilmiş gibi geldi. Yani şöyle ki daha önce de bahsetmiştim duygusal bir travma geçirmiş gibi bir hali var adamın, belki onunl ailgilidir, artık geçmişi silmeye karar vermiş olabilir. :))

Ben çok özledim onu...

bendede durumlar aynı gibi canm ama doğum günümdü aranmak güzel oldu özel olduğumu bikez daha hissettrdi bu güzeldi oldukça
daha ne olsun be ya,
adam doğum gününde arayıp soruyorsa süper bişey bu.....
ahh canım bilmiyorum artık..

kızlar hepinize sormak istiyorum, acaba bir erkeğin biseksüel ya da gay olup olmadığını dışardan biz anlayabilir miyiz ? hani bazıları evet bariz belli ediyor da bazıları belli etmiyor...aklımı bu soru kemirmeye başladı sürekli acaba öyle de ondan mı bana böyle davranıyor diye düşünmekteyim yani ???
hani çok yakışıklı olanlar genelde öyle oluyormuş ya, benimki de çok yakışıklı biri olabilir mi acaba ? ne bilim giyim tarzı, ses tonu,saç şekli falan, sizce anlamanın bir yolu var mı ?
yoksa ben onunla iletişim kurmaya çalıştığım halde , sürekli bana böyle uzaktan uzaktan saçma sapan şeyler yaparak ne elde etmeyi bekliyor ki?

Son düzenleme:

aslında tek başıma gitsem ne güzel olurdu

neler aklına gelio senin öyle cnm ya gay deildir heralde. ama sana neden böyle davrandığını bilmiyorum.

siz sık sık görüşmüyo muydunuz cnm?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…