Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

Size ne saçma geliyodur konuştuklarımız:)

estagfurullah olur mu öyle şey
biz de yaşadık aynılarını

bakın size bişey anlatym, eşimle tanıştık, daha dogrusu tanıştırıldık buluşuyoruz geziyoruz gece çıkıyoruz ama hala adı konamamıştı, ailelerimiz zaten yıllar öncesinden tanışıyordu, annesi falan gelip gitmeye başlamışlar haberim yok benim hala biz hala hımm yok öle bişey diyoruz nedense itiraf edemiyoruz ne kndimize ne ailelere
bigün eve geldim çat parmağımda bir yüzük
eşimle hiç sevgili olamadık ikimizinde açıkça söyleyememesi yüzünden, artık aileler bile öğrenmiş bizim hale bak. ama bi baktım sözlüyüz

çok ilginçmiş doğrusu

cemre mesaj kutun dolmuş, burdan gönderiyorum sana cevabı :

walla aslında gerçek şu; biz karşılaşınca selamlaşamıyoruz yanımda babam oluyor o da selam vermiyor çekiniyor..yani o cevabın yalan olduğunu biliyorum,zaten ben de yalandan ilk mesajı öyle attım..buzları eritmek maksadıyla..zaten de aramızda uzak bir mesafe oluyor..

2. mesajı uzatmamın nedeni de muhabbet olsun, sohbet uzasın,devamlı konuşalım diye öyle de fazla detay vererek yazdım ki bana sorucak çok şey çıkartabilir o mesajdan diye..

mesajı atmadan senin de fikrini alsaymışım ama o dediğin mesajı atsaydım da sohbet aniden biticekti..adamın yazmaya gönlü yokmuş baksana..

Son düzenleme:
çok ilginçmiş doğrusu

hem de nasılll :) gel bir de bana sor

ama yavaş yavaş açmak daha iyi olurdu gibi düşünyrm çnkü şimdi şöyle bi izlenim var şuanda onda, ''kız benimle konuşmak için çabalıyor nasıl da muhabbete girmeye çalışıyor baksana''
pek bilemedim ya ne desem...

bir de sence bundan sonra nasıl hareket edeyim ? napayım bir mesaj daha atsam mı ?

beni yedekte tutup tutmadığını nasıl anlayabilirim?

kızlar iyi geceler iyi sohbetler size görüşürüzzz öptüm hepinizi rüyanızda sevdiceğinizi görün hepiniz

evet sacıuzuncum benim okuduğum ünidede vardı böyle ev ablaları abileri eğer bi cemaate filan üyeyse ürkekliği ondan olabilir

acaba cemaate filan mı üye ya:18: öle evlerde kalmıo ama bilemedim ki. bnm işim çok zor sanırım

bir de sence bundan sonra nasıl hareket edeyim ? napayım bir mesaj daha atsam mı ?

beni yedekte tutup tutmadığını nasıl anlayabilirim?

başka türlü pek konuşma şansınız yok anlaşılan, bu yüzden bence at ama dalgaya vur, şöyle bişey yaz bence
bak sen şuna yaa selamı sabahı kesmemişiz sözde ama artık mesajlara da cevap alamıyoruz :))

buna verdiği cevaptan veya mesaj atmamasından belli olur bence niyeti

aslında daha fazla hiç uğraşmak istemiyorum, az önce beyfendi infosuna yazdığı yazıyı da değiştirdi şunu yazmış .. hayat herseye rağmen güzeldir...
ben de ona sılanın oluruna bırak şarkısını gönderme yapmış idim..böle anlaşıyoruz biz işte..

kızlar ilişki durumumuzu in a relationship yapıp şunların akıllarını başlarına getirelim mi ?

neymiş efendim hayat herşeye rağmen güzelmiş...ne demek şimdi bu sizce ya ???

bana üzülme mi demek istiyor o şarkılardan sonra..bir de dalga mı geçiyor benimle? sanki liseye gidiyorum Allahım ya...

Son düzenleme:

fena fikir deil aslında ha. ama bu sefer teklif etcekleri varsa da vazgeçerler:44: hepten elimizden kaçırırız

neden üzüleceğimi söylüyorsun ?

aklın kalıcak onda, acaba ne yaptı ne etti diye
merak edip bakamayacaksın da

bence böyle ucuz oyunlara girmeyin, var olan kısmetinizi de kapatmayın
bence o yazdıgnn sennle alakası yok, status ne güne duruyor, o şekilde paylaşırdı bence

tabi bu benim fikrm sadece

canım bana herşeyi kapalı zaten hiçbirşeyini göremiyorum yani, tek görebildiğim infosu..infosu da herkese açık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…