Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

sıra geldi benim aşk hikayeme :))
ben 28 yaşındayım bundan 10 yıl birisine aşık oldum ama tam aşk onsuz nefes bile alamıyordum 2,5 senenin ardından bitti bitince kendi kendime dedimki ölmeden önce mutlaka bir kere daha aşık olmalıydım bu duyguyu tekrar yaşamalıydım...ve nisan 2009 yılında yeniden aşık oldum :))
ilk önce aşık olduğum kişiden bahsedeyim annesi ve babası ayrı babasıyla görüşmeyen evlilik hayali olmayan hayatta yalnız olduğunu düşünen ve bağlanmaktan korkan birisi yani en aşık olunmayacak kişiye gittim aşık oldum...
ilk tanıştığımızda ben onu pek umursamadım 2 ay benim dikkatimi çekmeye çalışmış sonrasında ise ingilizce öğrenme bahanesiyle benimle samimiyet kurdu ve çıkmaya başladık herşey çok güzel ben çok mutluyum çok güzel vakit geçiyoruz zevklerimiz hayallerimiz aynı dedim evt bua dam benim ruh ikizim :)) 5 gün geçti aradan ve bir gece aradı ayrılmak istediğini söyledi ben şok oldum yüzyüze konuşalım dedim.birgün sonra oturduk konuştuk ayrılmaya karar verdik ayrılırken bana hayalini kurduğu insan olduğumu ama evlenmekten bağlanmaktan korktuğunu falan söyledi bende gurur yapıp hiçbirşey söylemedim nsl istiyorsan öyle olsun dedim..kapıdan beni uğurlarken bir ağlamadığımız kaldı en son alnımdan öptü ve çok mutlu ol dedi ve ben gittim sonrasında yaklaşık 2 ay sürekli aynı ortamdayız normal konuşmalar küçük dokunmalar arada gecenin bi vakitlerinde arayıp dert anlatmalar...
sonrasında öğrendimki hayatında başka birisi varmış ve ben onunla görüşmeyi kestim.yaz geldi 2 ay hiç görüşmedik yaz sonu aradı görüşmek istediğini söyledi tabi bu süre içerisinde ben hep onu düşünüyorum:) bende tmm görüşelim dedi bütün gün evde birlikte oturduk çok güzel geçti özledğini söyledi tabi bende tık yok gurur yapıyorum yine aradn bir süre geçti ben msn de ona konuşmak istediğimi söyledim ve orda ona aşık olduğumu söyledim oda hayatında başka birisi olduğunu söyleyince bu defter kapandı...
aradan 8 ay geçti bu süre içerisinde bir defa görüştük o da ortak bir arkadaşım var onunlayken cafede denk geldi masamıza oturdu 15 dk muhabbet ettik ve ben kalktım..
kararlıydım aslında o benim hayatımda olamazdı ama bir taraftanda çok seviyordum kendime engel olamıyordum facebook kullanmıyordu face açmış kendine ben buu görünce onu ekledim gayet arkadaşça bir msj atmış sonrada numaramı stemiş (numaramı silmiş)tabi bende onunkini silmiştim sonra biz telde konuşmaya başladık tabi yazın olduğu için ikizimizde uazktayız bir gece bana çok pişman olduğunu o dönem çinde olduğu psikolojiyi anlattı bende inandım zaten hazırdım inanmaya yaklaşık 2 ay arakadaş olarak telde konuştuk saatlerce konuşurduk sonra dedisi rahatsızlandı ve beni aramamaya başladı zaten artık hayatında sorun olduğunda ilk beni hayatından çıkarıyor olmazı onda huy oldu bende çok kızıyordum ona söylediğimde ise kendiyle birlikte beimde üzülmemi istemedği için öyle davrandığını söyledi...bu dönemde aramızda mesafeler var ben ona tavır ypmaya başladığım zaman tekrar aradı beni ve birlikte olmak istediğini söyledi ve evlenmek istediğini söyledi biz 2. defa yeniden başladık sonrasında ise annesi rahatsızlandı yine beni hayatından çıkardı (

aradan yine 3 ay geçti beni tekrar aradı ve görüşmek istediğini söyledi biz yine görüştük bu sefer yüzyüze görüştük oturduk saatlerce konuştuk yine kandırdı beni biz tekrardan başladık herşey çok güzel derken bunu benim erkek arkadaşım olduğunu söyleyen birisi aramış ççok sinirlenmiş ve bana biraz ağır konuşunca ben dedim güven yoksa hiçbirşey yok bir daha görüşmeyelim dedim ...
bu seferde haksız duruma düştüm kabullenemedim çünkü arayan muhtemelen onun eski sevgililerinden birisi yaptırmıştır diye bir akşam çat kapı evine gittim kendimi anlatmak için bana dediği beni aldatacağıa pek ihtimal vermiyordum artık eminim dedi bana karşı o günkü tavırları biraz tuhaftı anlam veremedim bende çok yakınlaşmadım sarılsaydım belki yeniden barışırdık ama ben uzak durdum.... iki arkadaş gibi oturduk gecede onda kaldım sabbah o işe gitti bende dışarı çıktım akşamda kuzenle dışarı çıktık tesadüfen bir kafede kızın tekiyle oturuyordu ben çok şaşırdım en çokta tesadüfe şaşırdım tabi bu kız kim asıl sorun o bana sabah bi sıkıntı yaşayıp yaşmadığımı sordu bende yok zaten erken kalkıp çıktım dedim...
biraz garip ve dengesiz birisi ama ben aşığım offf offf

hakkaten içinden çıkılmaz bi durummuş cnm. kafam karıştı vallahi. kaç kere bir araya gelip ayrıldınız siz:44: şu an sevgilisiniz dimi:26:

bncede dengesiz biiri. seni sevdiğinden emin olamadım bn

o cafe de birlikte gördüğün kız arkadaşıdır belki. hemen kötü düşünme.

sorsaydın seni gördüm diye. yada bugün ne yaptın die sorsaydın. yalan söyleyip söylemediğinden anlardın kızın kim olduğunu:26:

toplam 3 defa ayrılıp barıştık şuan ayrıyız kızla gördüğüm zaman konuştuk kızla tanıştırdı beni bende eğer sevgilisi yada sevgili adayı olsaydı bana sabah sorun yaşadınmı diye sormazdı ama yinede emin olmadım
normal kafanın karışması:)) benim düşüncem ya beni oyalayıp hayatını yaşayıp sonrasında bana döncek ki inşallah böyle değildir yada dediği gibi gerçekten bağlanmaktan korkuyor ve kaçıyor çünkü bana dediki eğer aşık olursam birisine bağlanırsam ve o insandan darbe yersem toparlanamam arkamda beni tutacak bana destek olacak kimse yok demişti (

en son ayrılığınızın sebebi onun bağlanma korkusu mu:26:

seni oyalıyo gibime geldi nedense. belkide yine sevgili yapmıştır kendine. sanki boş kaldıkça sana dönüyo gibime geldi.

yada evlilikve bağlanma istemio. bu gibi şeylere karşı da olabilir

o kaç yaşında peki cnm:26:

en son ayrılığımızın nedeni birisi benim sevgilimmiş diye aradı onu ondan dolayı ben ayrıldım gibi bir durum oldu..
ben 28 o 29 yaşında
biz ilk tanıştığımızda bana anne babasının ayrı olduğu için evlenmek istemediğini evlenip ayrılmaktan korktuğunu yaşadıklarının kendi çocuğununda yaşamasını istemedğini söyemişti birde buda üniversitedeyken birisine aşık olmuş 2 yıl çıkmışlar kız bunu ortada bırakmış 6 ay kendine gelememiş sonrada hiç uzun ilişkisi olmamış en uzunu 6 ay sürmüş zaten o dönemdede askerdeymiş:))

bilemedim ki cnm:26: keşke son olayda öyle rest çekmeseydin hmn. sana karşı bi güvensizlik oluşmuştur belki seninde bırakıp gitmenden korkuodur. bnce ara onu bi şekilde iletişim kur. kıskanmakta haklı sonuçta.:26:

o olaydan sonra ben ona gittim kendimi anlatmak ve suçlu duruma düşmemek için bana dediki böyel birşey yapacağına zaten ihtimal vermiyordum ama artık eminim dedi ama yeniden başlayalım da demedi bende ona bir adım atmadım zaten birgün sonra akşamda o kızla gördüm

siz ayrılmamış oluosunuz bu durumda bi ara bakalım cnm halini hatrını sor:26:

eğer o kız sevgilisiyse hayatından tamamen çıkar derim bu çocuğu:26:

siz ayrılmamış oluosunuz bu durumda bi ara bakalım cnm halini hatrını sor:26:

eğer o kız sevgilisiyse hayatından tamamen çıkar derim bu çocuğu:26:

yok ya ben aramam artık o ararsa konuşurum aramazsada kendi bilir zaten bugüne dek ben onu hiç aramadım hep o beni aradı birde son görüştüğümüz gün bana candan erçetinin mühim değil şarkısını dinletti yaklaşık 5 -6 defa aynı şarkıyı dinledik

bak cnm bana çık karşısına sevdiğini söyle diosun. sen çok sevdiğin halde aramıosun. üstelik son tartışmanızda onun haklılık payı da var:26:

bak cnm bana çık karşısına sevdiğini söyle diosun. sen çok sevdiğin halde aramıosun. üstelik son tartışmanızda onun haklılık payı da var:26:

evt haklılık payı var ama bunu onun eski sevgililerinden birisinin yapmış olabileceğini söyledi hata onun hatası benim suçum olmadığı halde evine gittim onda kaldım konuştuk çözdük sorunu ama o bana tekrar birlikte olmakla ilgili bişey söylemedi bende ona söylemedim

senin durumun benden çok farklı senin karşındaki senin ondan hoşlandığından haberdar bile değil açıkca söylemesen bile belli et gözüne sok kafası karışsın

hakkaten durumunuz çok karışık. o da senin gibi gurur yapıo olabilir. o da senden bişeyler beklio olabilir. olaylar daha yeniyse biraz bekle bakalım. sorunu çözmüşsünüz aslında. aramaması tuhaf

evt aslında o benim kafamı nası karıştırdıysa bnde onunkini karıştırmak istiyorum. hem de çok istiyorum. ama yapıcam bnde onun kafasını allak bullak edicem

canım ne diyim zor biri çıkmış karşına..umarım onu en kısa zamanda hayatından çıkarabilirsin..adam 29 yaşında ama karakteri oturmamış, bir de birşey söyliycem açıkca sana ama tabii bu benim düşüncem sadece üzülmeni istemem, her boş kaldığında sana geri mi dönmüş bu adam..bundan hayır gelmez canım, açıkca söylüyorum ilerisi çok daha kötü olur, çok fazla üzülürsün,hayatında kötü birşey olunca seni bırakmak ne demek ? bu adama nasıl güvenilir, başın derde girince nasıl onun da senin yanında olmasını beklersin, evlenirseniz napicak yine böyle durumlarda seni ve çocuklarınızı bırakıp kaçıcak mı ? bir an önce bu aşktan kurtulmanı dilerim, hakkında hayırlısı olsun canım..kendi düşüncelerimi açıkca söyledim üzülmeni istemem..
silerse silsin cnm boşver.

onlar zor bulurlar bizim gibisini
tatlım mesaja hala cevap yok mu ?

cvp yok cnm bakalım okulda rastlayınca nası davrancak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…